Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló, üdv az fzresek kürében.
talán próbáld meg itt.
www.auto-tuning.hu/
markoati-nak lehet hogy van kersd meg vagy itt írj neki.De asszem az fiatalabb idom de attól símán feltehető.
Próba-cseresznye
Sziasztok!
Egészen friss FZR1000 tulaj vagyok, látom pörög a fórum is vagy 1000-rel, ennek örülök.
Egy barátomtól vettem jó állapotban, jó áron és a Mito után egy álom vele az élet. Csak nincs elég pénzem itatni, de ez legyen a legnagyobb baja
\'90-es évjárat, keresek hozzá egy jobb hátsó oldalidomot -ülés alattit, csak azt mondják nagyon ritka ehhez az évjárathoz . Tud ebben segíteni valaki?
Köszi!
hengerfej tomites keszitot persze
aki tud hengerfej keszitot ajanlani,nagyon megkoszonnem,egy sort is adomanyoznek a kedvessegeert. ha lehet ne a tulvilagon legyen,meg jobb,ha szeged kornyeken:)
megse mondtatok hulyeseget,megkovetlek titeket:) ugy latszik ez az egyetlen jarhato ut. tud vki ilyet kesziteni,v tud valahol,ahol arulnak? ez az egyetlen eselyem...
ebayen lattam vadiujat 17ezerert postakoltseggel. racsideponal asszem van. nezd meg meg majoshazi bontot,ott is tuti lesz.esetleg markoatit is megprobalhatnad,lehet az YZF-jenek stimmelne. ha o nem valik be,akkor tag24,neki 250-eshez lehet megvan meg.
Sziasztok!

Valaki nagyon segítsen! Fzr be keresek fesszabályzót!
Tud valaki?
itt egy kep.sajna nem a legjobb minosegu,mert tukrozodik,mint a qrvaanyja
elnezest a helyesirasi hibakert,goyrsan irtam
van egy jo hirem is! megjott a plexi. egeszjo ,ahhoz kepest,mennyi penz volt. hajszalakrcok vannak rajta,a csomagolas miatt,de amugy vatta uj.nekem nagyon bejon. de konyorgom gyer el erte,ha kell it rarakom neked,csak ne kivand,h postan,mert mire ezt becsomagolom megoszulok. csak egy ora volt a kicsomagolasa:D ja meg ha postan kered,szamolj,h jo sok lesz,mert egyedi alaku,v nem standard meretu dobozban tudnam elkuldeni,ami meglehetosen emeli a posta osszeget. nem tudsz leugrani szegedre erte?
epp msot gondolkodtam egy 400-as FZRben.jol elvetted a kedvem tole:D
haddeha beljebb kerultek a szelepfeszek iranyaba,akkor eppen az van,h nem er bele a dugoba,nem?
nem hinnem,h celszeru lenne... elobb utobb tuti kifujna a henger.raadasul az mar a kokanyolas hatara lenne. arrol nem is beszelve,h az 2x 6000penz.akkor mar inkabb a tuning megoldas:)
Feri.beszélgettem az autoszerelő barátommal, aszonta lehet attól is, hogy ha a szelepeket bemarták, becsiszolták akkor bejjebb kerültek.ezáltal a rugó már nem húzza vissza olyan erővel, főleg nagy fordulaton persze.a rugót is ki kellene hézagolni talán....
Markó köszi a karbit elég jól indult végre jár alapon is a 4 henger, sajna menni még nem mentem vele, majd a hétvégén. Kár, hogy eljöttél a taliról a kocsi kipurcant, de megérte A tárcsát meg nem próbálom elfelejteni.
SZÉP ESTÉT!
bakker neked nincsen szerencséd ezzel a gépvaszserkezettel. én nem is bánnom hogy elvitték "szaré hugyé" csak a gond van az fzr-el. részemről soha többé fzr. remélem nektek több szerencsétek lesz vele. A találkozóbol lesz egyébként valami?
Együttérzek Q!
Én most már ott tartok, hogy a karburátorokba cserélem ki a szomeringeket, amelyeken a pillangószelepet mozgató tengely megy át. Már jó a gép, de ott fallsot kapott, így ingadozott az alapjáratom. Holnapra kész lesz ;)
Hello flood!
Motor még mindig megy csak vigyáznom kell a teljes kipörgetéssel.Másik blokk még nincs. Lehet veszek bele szelepszár szimeringeket és kicserélem.Ugy nem fog annyira füstölni.Meglátjuk.Most a hét végén voltunk fasza motoros talin.Jot ittunk meg röhögtünk a sok berugott motorgyilkoson
Én is erre gondoltam,vastagabb,vagy dupla hengerfejtömítés,be kell kenni tömítésrögzítővel,(pl:a jó öreg Hermetic!)vagy csak jól meghúzzátok oszt jó napot.
és a alápakoltok? dupla tömi? he?
Hello Marko.
Hogy áll a 1000-es?blokk kinnt van már?
nos elvittem a hengerfejet.folytatodik a kalvariam.
megnezte srac.aszondta sejti miert alakult igy.mivel sikba lett koszorulve,mind a hengerfej,mind a henger,igy 1-2 tizeddel lejjebb kusztak a szelepek. es ez mar boven eleg volt neki ahhoz,h magas fordulaton beleerjen. na most h ezt hogy fogjuk kivedeni,eszem nincs. o ajanlotta azt,h a dugobol is marjunk le.allitolag igy tuningoljak a verdakat. a szelephezag elallitasa nem sokat erne,mert annyra el kene allitani hozza,h mar csorogne tole a gepezet.arrol nem is beszelve,h nem tenne jot a motornak. a masik megoldast abban latja,h az egesz kipuf vezerlest eltoljuk, magan a vezermu tengelyen. ez ugy remlik kivitelezhetetlen,mert nem lehet allitani a vezerlest a tengelyen,csak lanccal.az meg mar sok lenne.
2 esszeru megoldas van.nem hasznalom tiltasig,igy nem er bele a szelep,v hengerfej csere.
a srac most nezi meg,h egyaltalan ajvithato-e a hengerfej.elso ranezesre igen,de majd alaposabban szemugyre veszi,mert fel,h sulyosan serult a szelepfeszek belulrol. ill a vezeto is serulhetett.
Minimális pici nyom maradt utánna a dugon(3,4 milliméteres).Semmi repedés vagy elváltozás.
a kutyabaj alatt mit ertesz?meg csak meg se kapta? marmint nem karcolta ossze-vissza?