Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiat Puntonak a szivoszelepei pont passzoltak a kawás kipufogosok helyett.Csak a szárukbol kellett leszedni egy kicsit.A dugonak kutya baja sem lett.Bedobtam a Fiatos szelepeket és száguldoztam tovább a mocival.
es mi lett a vege?neked atutotte a dugot?
Szimpatikus
Nekem kb.10 évvel ezelött volt ilyen a Z1000-es masinámban.Nem huztam be jol a vezérlánc spanoloját.
Hello!

remelem jarsz meg erre. irtad asszem,h 5000 pez a hengerfej tomites. mennyi lenne a szelepet tarto ek? a bontott abran a 7-es szamu kupos vmi,ami a szelepfeszekbe agyazodo szinten kupos izeben benne tartja felulrol a szelepet.keresek kepet is ha kell. ja meg ha lehet akkor egy kipufszeleprol iskernek arat. 3,5mm-es szelepszar vastagsagurol. asszem hirtelen ennyi:)
alig hasznalt kipufogoszelep elado
szelep
javitok: nem utotte at
dugot megkapta,de en mutotte at.valoszinu,ha lecsiszoljuk,akor jo lesz.a persely erintetlen,kiveve a felso resze.ott meg gyuru nem jar.oriasi mazlim volt,mert idoben eszbe kaptam,es igy nem tudott olyan nagyon nagy kart okozni. maviszem el a szerelohoz,es majdmondja,megmentheto-e a hengerfej.ha igen,akor hallelujah,ha nem,akkor kiarulom alkatresznek... bar egy jo hengerfejjel,akar mukodo motor is lehetne.ha belegondolok,h friss csapagyak,friss persely,stb van benne,sirva fakadok...
szia Masterix!Ha tényleg nagyon szép állapotút szeretnél,kb 12-13 ezerben tudom megállítani.A postai utánvétet nem is javaslom és nem is szoktam csinálni,mert ez egy használt dolog,ezt meg kell nézni és ha tetszik úgy kell megvenni...a fölösleges affér elkerülése végett.Egyébként szerintem időben megoldható ez a másfél hét...ha kell,akár már ezen a héten meg tudom szerezni(talán)
Hali!
A gond hogy csak 10pénzt kaptam rá, mivel nem nekem kell... Viszont ha ezt nem haladja meg túlságosan kipótolom és akkor lehet róla szó! A jövő hét végére illetve az azt követő hét elejére-közepére kelen. Amugy pestre nem jársz fel? Postai utánvétel megoldható?
dugot nem verte szét,meg a henger falat?
Szia Masterix!én csak jó állapotú gumikat hozok
hát hogy 10ezerbe beleférne-e azt nem tudom,de 15ig biztosan
mikorra kellene?
szia Zoli!általában 17es gumikkal foglalkozok,mert többnyire arra van igény.viszont ha valaki rendel,be tudom szerezni.A legrosszabb állapotú gumi amit elhozok,kb 3mmkörül van a közepén.az alá nem nagyon szoktam lemenni.az ár az változó 9-15ezerig,minőségtől függően(még egy dolog-ne vedd alapul soha a continental gumi árát!Az jelenleg a leg rosszabb minőség+amilyet én láttam 1éves guminál,nekem az elég is volt-soha nem fogok venni contit-szét volt repedve minden mintánál szövetig-hangsújozom 1 ÉVES gumiról beszélek)
megvolt:) marmint a sor.mar tobbszor fel is adtam, mar tobbszor leittam magam,de meg mindig nem tudok elszakadni.
kiderult a szelephezag volt a hibas. beleert a szelep a dugoba,es az verte szet az eket.onnantol meg a tobbit.hetfon visszaviszem,hatha megcsinalja garban.
Belánczsíroztam....milyen jó lesz egy kör után a fehér felni....nem a kedvencem.
Feri, nem irigyellek...én már rég neki keseredtem volna, összerakod a mocit, pöpec minden, aztán meg beesik egy szelep. biztos megittam volna egy sört.de lehet, hogy kettőt.
Üdv!
A lényeg hogy minél jobb állapotban, és minnél olcsóbb legyen Szóval minimum 80%, nem slick, és ha lehet 10e böl jöjjön ki ha lehet! És mikorra tudnál rendelni? Előre is köszi! Ja és nem chopere kell hanem sportura mocira, egy Suzuki gsx1100f -re.
hali Pumukli! 160/60 zr 18, speed gumi, amivel 270 fölött lehet menni...nem metzeler max 2 éves, nem kiégett/bekeményedett...hogy-é volna meg hány mm-es középen? 28-ért van új Conti Force itt Budán
kihagyom,sokaig tartana feltolni a dogot
ma gurulás? csak max pest környékén kicsit.. 06204858093
szia!+most 16colosom nincs,mert azt a méretet inkább csak megrendelésre szoktam,mert nagyon ritkán kell.Milyen állapotút szeretnél és mennyiért? :)
Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy 150/80 16-colos hátsó gumid van e? Ha igen milyen állapotban, és mennyiért vesztegeted?
vigyázokrá mert Ö az én szivem
szia Snoopy heharagudj hogy beleszolok de nemsokára lecserélheted az olajadat én is olyat használok Castrol 20w50 és azt monta a koma a nagykerbe hogy ezeket 3000-renként cserélni kell Hogy miért azt nem tudom de a tipuskönyvben ez szerepelt ja és a válto nálamis nehezebb lett én betartom az bisztos
Hi Nitrobuster! Genesisem van, és nem állítható semmi a hátsó rugóstagon, de van csillapítása rendesen...még. Kormány meg a megcsúszás miatt csapkod, mert 2-ről 1 nyomra állnak vissza a kerekek, meg satufék elején oda-vissza vág egy nagyot.
Ja, Öhlins márkaszervíz...árakat sejtitek gondolom... első telóm tetején folyik ki az olaj egy csavar alól, ők tudhatják miért -engem ettől kisebb hibáért is akasztanának- X.kerület Naked Motors. Ide senki semmit!
Én 10w50-es Castrolt tettem bele!6000 km alatt kb 7decit evett belőle,amugy minden hibátlan volt!
Most Castrol 20w50 van benne,eddig 3000 km alatt semmit nem evett belőle,de szerintem a váltó a nehezebb lett!Viszont 1200ft-tal olcsobb literje!