Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké majd ha aktuális lesz szólj és majd akkor mondj egy méretet is.
Vagyos kettőt
üdv mindenkinek!
lenne 1 kérdésem remélem tud valaki segíteni,
igaz kicsit kisebb mit az fzr de ez is jamaha
1 yamaha mint robogóval van 1 kis problémám.
most új dugó gyűrű van benne a kipufogóból ki van véve a fojtás teljesen,
és olyan probláma van vele hogy csak szivatóval lehet vele közlekedni akkor normális csak a gáz reakciója, szivató nélkül leáll, és nem reagál a gázra.
van valakinak valami ötlete?
es ez a jo ismeros hoz masnak is,v csak neked?:) mondjuk nem mostanrol lenne szo,hanem ugy tel fele,sztem ezt a szezont meg kibirja ez.aztan viszont akarom cserelni elso hatsot.es hat nem mind1,h 30,v 15E Ft.persze nekem kisebb kell:)
újonan.Persze jó ismerőssel:)
ujonnan?
Ugyaniet vettem 15-ért:)
Hi!

Örök hála meg van a szervízkönyv, köszi szépen.

hali
hello!
a km óra sajnos nekem is szar(le van törve a mutató, de maga a szerkezet asszem jó...ha ki nem dobta apám ) fordulatszámmérőm és vízhőfokmérőm van ami jó.
üdv
ha azt nezzuk,h mi az egesz blokkot osszeraktuk (a sebvalto kivetelevel,mert az nem volt szetszedve) egy nap alatt,sztem magara a valtora is raszamolhatsz ugyanennyit.kikapod,leveszed az olajteknot,aztan majd latod,h szet kell-e huzni.ha igen,akkor tobb nap:D
Szia!

Koszi a valaszt, tegnap hulla faradt voltam, ma megnezem

Chao!
Hello! személy szerint még nem csináltam ilyen munkát biztos nem lehetetlen csak utánna kell járni hogy pontosan passzol-e.
Hello! racsidepo.com-on van egy, 30 ezerre hirdetik. Sztem horror drága, de nem ismerem az árakat.
Marko, június végén felveszlek msn/írok email váltó ügyben, addig vizsgázok, no motor . Szerinted mennyi ideig tart kicserélni a váltót? Egy nap alatt össze lehet hozni?
Nekem van yamahás.De yzf-es.viszont az elv az ugyan az mindegyiknél.Ha kell akkor jöhetsz érte.vagy postázhatom is.16ezer ft
Hali!
szervízkönyv:
www.motorosok.hu......bal oldalt van egy szervizkönyvek link:
A temetőnél füreden, ott állt a drágafotos kocsi is.
Szia! Ok szólok, de úgy néz ki csak a jövőhétből lesz valami. Szombaton nem láttalak. Én 17-18 körül voltam. Hol igazoltattak?
Motoros rendőrökkel én is találkoztam a parádi parkolóban.
Szia a tesz vesz aukcios oldalon van egy nézd meg.
hali mindenkinek! eladÓ metzeler me-z4 , 160/60-18 colos gumi fzr 1000 87-88 ra valÓ vadiÚj, Ára 18000 ft, valamint ugyanez a tipus 120/70-17 vadiÚj Ára 15000 ft. egyben 30! tel: 0620/992-4528
Valakinek van e esetleg yamaha fzr 600 müszerfal eladó reális áron?Km óra kellene ami az enyémen tönkrement.Köszi az esetleges segitséget.
Üdv!Érdekelne,hogy a yamaha fzr 600 müszerfal esetleg megvan e még és milyen áron?
Szia!
Ha jó idő lesz akkor csatlakozom hozzátok szombaton. mi a terv utvonal terén? A mátrában lassan több rendőr lesz mint motoros " 3-szor igazoltattak szombaton" jövöhét végén ha jól tudom Abasáron lesz lesz motoros találkozó. tervbe van véve hogy megyünk. a motort kénytelen voltam lecserélni mert a block kezdet meghalni ugyhogy full motor generálűt kellett volna végre hajtani. a suzuki kitünö állpotban van, de majd személyesen szemre vételezed. a számom 06705559711. ha mentek akkor dobj rám egy sms-t.
legfokepp innen:) egy-ket embernek van hozza.nekem csak 250-eshez.
Sziasztok!

SOS kéne egy AC pumpa fzr400 hoz!
Remélem tudtok segiteni. Itt a számom is hátha vki tudna szolni 0670 335 4048
Előre is mill köszi!