Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem egy bontós ajált hozzá eredeti kipufogót egy 10-ért, elég leharcolt állapotban. Lehet még meg van nekik.... a cimük sugomotors@freemail.hu
Köszi,majd meglátom hogy alakul.
30-tol felfele,allapottol fuggoen. erdemes szetnezni az ebayen,ott olcsobban is megkaphatod akar postakoltseggel egyutt.scak egy pelda: itthon 8000 egy vadiuj plexi,ott 4000 korul .egy het mulva erkezik:)
Igen arról van szó,még a Vaterán is fenn van.Majd meglátom most milyen állapotban van.Egy használt dobot mennyiért lehet hozzá szerezni,mert sportdobbal vizsgán nem megy át.
Üdv Gyula!
Amennyiben egy piros-kék-fehér akrapovic dobos 750-es fzr ről van szó kijelenthetem hogy ismerem! Az egyik haveré volt, akkor még nagyon ment! Ha jól tudom azót (kb. tavaj augusztus) 2x cserélt gazdát! Majdnem én vettem meg, csak akkor nem volt ugy lém. Viszont azóta beszereztem egy ugyan olyan szépséget!
Szia!
Szombaton mikor mentek a mátrába? Lehetséges hogy mennék veletek ha nem korán mentek, mert holnap egy " szerintem " reggelig tartó mulatságba leszek hivatalos, ugyhogy nem tudom mikor ébredek fel . ha adsz egy telószámot akkor rád csörgök ha felriadok. a fzr-t eladtam tegnap vettem egy gsx 750 ef. még ismerkedöben vagyunk.
Szeva Karcsi küld visza a megvágott videot vagy tölts fel ide had lássam én is
kössz holnap majd kiderül
ez abszolute vizsgaztato fuggo. van aki szemet huny felette,van aki megszolja,de lekenheted,van aki alapbol elutasitja.
tudja valaki, hogy ha műszakin maszek a dob de csendes, akkor átengedik-e?
Ha valakit érdekel,csörögjön mert du. csak telón leszek elérhető.30/259-05-47
sztem ráfaragon a törött idomokat oszt kész
azoknam müködnek az idexek

hátulra meg szerzek.
Hali!

Szombaton megyek a Mátrába az biztos /kivéve eső/, mert jön egy haver aki most jogsizott és kért hogy menjünk fel.
Igaz mocija csak a jövő héten lesz.
Ráérsz?

Mégsem adod el a motort?
akkor meg egy otletem van.veszel nagyon olcso penzert simson indexet hasznaltan
kepet tudsz loni rola?
módszeresen pusztítja az indexet meg a idomokat a mororjáról
az ádám motorján meg sok index van
csak az a gáz h ilyen buzi az elsö indexek csatlakozoja
sztem majd addig kicsit megvágom és rádobom az idomot amiben az elsö indexek vannak
meg a lámpával is meg kell majd küzdeni
egyszerübb lenne megvenni a gyári cuccokat csak most nins rá $$
Hali!
Van egy gyári FZR tesztruhám,50-es méretű,kék-fehér,nem keményprotektoros,szép állapotban 20-ért eladó,ha érdekel valakit.Tel.:30/259-05-47
egyszeru a helyzet.gondolom a rele,meg ilyesmi megvan(hamar egyszr le volt muszakiztatva,muszaj,h meglegyen).lekapod batyad motorjarol az indexeket annyi idore,es kesz.
Sziasztok

Nagyon sürgősen eladom a mocimat , ha érdekel valakit írjon!
Alkatrészként kiárulva is többet ér!
1994 fzr600r sport leömlő,öhlins rugó,szinter kuplunk!
350000ft ha érdekel valakit hivjon megegyezünk sürgős!

06209922810
most beszéltem az ipsével aki müszakiztat és aszt mondta hogy
-index
-2db visszapillantó
-prizma hátul.

baromi jo
segedmotoron valoban nem kell,de ha azon van,mukodnie kell. nagymotoron kotelezo.kivetelt a veteran motorok kepeznek. en legalabb is igy tudom.
Olivér,megkaptam az utóbbi hármat is,köszi.A fiam összevágta,tök jó lett.Remélem 2 max. 3 hét múlva tudjuk fojtatni.Joccakát!
Hello. mikor hozuk össze azt a közös gurigázást?