Sziasztok
Full kezdő motoros vagyok van egy 91-es fzr 600-om, azt szeretném megtudni, hogy honnan lehetne beszerezni kezelői vagy szerelési könyvet hozzá? köszi
A FZR-emet szepitem, R6 faridom, ulesek, faridom alatti lap, performance tukor es egyep csini cucc beszerezve. De van egy problemo, az eredeti hutofolyadek tartaly kilog a faridombol. Ismertek vagy kozuletek valaki-t aki mar babralt ilyet. Mit es hova dugtak el a tartalyt.
Elore is koszonom a valaszokat.
Jo motorozast es szep idot kivanok!
Cha!
CSörgök de nagyobb képet küldenél ide vagy a cimemre xbikers00@hotmail.com
kicsit szemre vételezem vagy 5-6 foto jó nagy Mp-be és mintha a szemem elött lenne
Elöre is köszi!
Bocs Már nem tudtam válaszolni, hétvégén nem vagyok net közelben.
Most, vagy a jövő hétvégén ismét megyünk, meg lesz a srácnak a motorja is addig.
És milyen a suzuki?
Miért cserélted le?
a számom legközelebbre 30-229-4442
szia igen vicces a történet... semmi baj várom hogy megérkezzen... és akkor megbeszéljük lehet lesz itthon valaki aki átveszi... mert én most dolgozok és majd csak csütörtökön érek haza... semmi baj:)
Üdv Csövi!
Persze - persze, keress meg amikor ráérsz, ingyér a tied a cucc, szerintem megéri! Legalább megsasolom a mocid! Igen, járok vele, épp a tegnap volt halálközeli élményem.... Egy rohadék traktorral+utánfutóval 1:1 letért balra ellőttem amikor előzni kezdtem. Persze a villamosság nem működött az utánfutón... se jelzés, se féklámpa... Fék, a kerekem fütyölt, a barátnőm a nyakamban...elkaptam az első kerekemmel az utánfutója kerekét. Semmi baj nem történt, csak a gumim lett piszkos! És még ő kezdett volna orditani hogy meg akartok halni!? Nekem sem kellett több, kiosztottam rendesen... Szóval, vigyázzatok az utakon mert csak egy pillanat és meg is történt a baj....
Jo mi?
élvezetes motorozást vele!
Amugy ugyanitt van még elado 6-dugos féknyereg is ugyan ilyen élvezetes fékhatás érdekében.
Passzol a 600-as és 1000-es fzr-re.Továbbá yzf 750-re.fébetéttel együtt.Igaz használt de jo 80 százalékosak.40ezer FT
ez nehez kerdes.igy isten tudja hany sor utan javaslok egy karbiszinkront, alapos tisztitassal egybekotve.ha ez nem segit,lehet kozeledni a szelepek fele.talan szelephezag.DE! mivel emlitetted,h az exupod nem viselkedik kellokeppen jol,esetleg az is okozhatja. ettol fuggetlenul gyertyara is raneznek.rengteg minden befolyasolja.en,eddigi tapasztalataim szerint ezt az utat jarnam be.
Szeva Olivér. Én Pécsre hordom szervizbe a Kawasakihoz (Steelhorse),ott van ismerősöm. Ha kell a telefonszám szólj és megadom. Most viszont huzok aludni, mert reggel negyed háromkor indulok fuvarba.Csákány.
úgy érzem hogy nagy gyorsításkor van 1 lyuk 13 és 14E között.
ezt 4-5, és 5-6 között tapasztalom, de ha 6 osba indítom a huzatást 10E ről akkor nincs lyuk. szerintetek mitől lehet?
Szeva karcsi.Te hova szóktad vinni szerelöhöz a mocid?Úgy nézki,hogy kuplung szimeringet kell cseréltetnem, meg lehet új aksit ist. Holnap ha csinálok valami jó videot akkor majd átküldőm.
Üdv!
jagermanoka! Röhögni fogsz, ha megérkezik a postáddal a kormánykapcsoló. Reggel, hogy mentem egyetemre, megbíztam egy jóbarátom, h adja fel neked a cumót. Megadtam neki a nevet, címet, meg, h 4500ért adja fel. Délután találkozunk, kérdezi, h ki mondta nekem, h 4500ba lesz a feladás? Monnom miért? mennyiért adtad fel? 590Ft elsőbbségivel... pafff...
Ha elolvastad, lécci hívj fel! +36/70-364-0825
A Súgómotorsnál voltam motornézőben,törött motorokat hoznak kintről,és összetákolják.Nekem olyan Suzukit ajánlottak,ami elől750-es volt,hátul meg 1100-as.Jó,nem adták drágán,de vizsgán az is érdekes lett volna.
Full kezdő motoros vagyok van egy 91-es fzr 600-om, azt szeretném megtudni, hogy honnan lehetne beszerezni kezelői vagy szerelési könyvet hozzá? köszi