Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét. elkelt az fzr. de remélem ha lesz motoros találkozó akkor mint ex fzr-es ott lehetek. vetem egy gsx750 ef vasat.
Szivesen majd legközeleb csinálunk jobbakat.Remélem nem sokára.
Szuper,köszi!
kb fél óra mulva ott lesz a többi video
Bocs,de most nem tudok menni Kaposújlakra .Sajnos megszoritó intézkedések vannak itthon, visszább kell vennem a költekezésből.A többi videót ne felejtsd el átküldeni.Csákány!
nem kell
Szeva Karcsi majd átküldöm a többit is, szerintem is megkell ismételni,nekem is tetszett,meg hát rám fér a gyakorlás.Hétvégén nem jösz Kaposújlakra?
nemá

ádám aszonta h nem kell.

meg a pohi is aszt mondta aki rendör h ha van akkor müködnie kell ha nincs az se gáz.
szerintem holnap felivom azt aki müszakiztat és megkérdem...asszem ez a legeccerübb.
Szeva Olivér.Megvannak a videók, nagyon állat, köszi. Kellene a többi is, nem számit milyen a felvétel. Nem fontos ma, ráérsz máskor is, majd ha lesz időd. Viszont ezt az Orfüi akciót meg kéne ismételni.Kiváncsi lennék a szűkebb kanyarokra is. Majd egyeztetünk.Csákány!
a blokkok most jönnek japcsiból
annyit tudni róuk, hogy törött mocikból vannak
kompressziókat később tudok
35ezer.épp ma akasztottam fel a moccomra.jo hangja van.
Szia! Marokati.
Mennyi az auspuff?
index 100,h kell nagymotoron. visszejelzorol ne mtudok nyilatkozni...
Szevasz Olivér! Sajnos még nem kaptam meg a videókat, pedig már nagyon megnézném.Fogalmam sincs miért nem jött át.Ha hazajön a fiam,ráuszitom a gépre,Ő jobban ért hozzá mint én. Ha vele sem jutok előbbre, mindenképpen keresni foglak.Csákány!
Szerintem ez mind kell amit felsoroltál
urak

most akkor müszakira kellenek az indexek?
meg kell valamijen visszajelző?(km óra ) vagy nem?
Üdv!
Q a kuplungkarom már elment, de a lábtartóm és a karbisorom még megvan, de a karbisort mindenképpen illesztened kell majd a gépedre. Lehet egy szinkron sem állna rosszul neki. Majosházán 45re tartják az egyetlen karbisorukat, 35ért a tiéd, de ha a jobboldali lábtartómra még igényt tartassz, ha jól emléxem konzol nélkül, azt számold hozzá még 3ezerbe, 2ezer postaköltségből sztem meg is kapod. Szép kerek szám lesz a vége. Csak azt nem tudom, h mit csinálok a fennmaradt konzollal... "na mindegy, ez az én problémám, azabaj..." (csak halkan mondom, h nem rendíthetetlenek az árak )

A kormánykapcsolót a mai napon sikerült végre feladnom jagermanoka-nak, Jakabnsr, neked meg az elérhetőségedet még nem tudom, de a plexi már nincs meg, azt elvitték vasárnap fejidommal együtt.
Sajna annyira kevés időm van mostanában, h alig tudtam átfutni az utóbbi 4-5 nap termését a fórumon, akinek igértem vmit és még nem kapta meg, nem beszéltük le teljesen... az most minél hamarabb írjon, mert épp van egy fél napom szabad. Hajtás van az egyetemen, magamra is alig van időm, inkább írjatok e-mailt, azt biztosan megnézem és válaszolok rá. (tag24@freemail.hu)
Akit/akiket elfelejtettem attól ezúton elnézést kérek.
Nah rohanok is ZHzni.
halli! A 400-as blokk milyen állapotban van?
Elad
sra vettem a gépet amit széttszedtem.Csak a tárcsák kellettek rola meg a 6dugos féknyergek.blokk meg minden más nekem felesleges.
FZR 400 1WG blokk 150.000 Ft
FZR 250 3LN blokk 150.000 Ft
Köszönöm az ajánlatot,de még a motor sincs meg,ha rossz a váltója akkor keresek másikat.Ha meg jó állapotú,akkor inkább egy gyári dobot keresek hozzá,hogy vizsgán átmenjen.
generator lanc? az enyemen nincs is ilyen,hol, merre talalhato?
es rakjam be a 250-esbe? milyen lenne mar? szted meddig kene gyozkodnom a vizsgaztatot,h rosszul latja,ez 250-es,nem ezres a kipuf szep darab,csak szinten nem az enyemhez valo:)
de miert adod el?marmint a blokkokat? megvettel 2 motort pluszba,es most eladod alkatreszenkent?befektetes?v nem jott ossze az FZR-be valo atalakitas?
szegeden van:) amugy igen.en kb 2 eve vittem oda,megkerdeztem mi a menete,kozoltek,h reggel jovok,es amint sorra kerulok,mar mehetek is. 8kor ott voltam,kb delre a kis malorrel vegeztem. nincs elojegyzes.