Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihetetlen mennyit ujitottak. nagoyn sok a kulonbseg a ket gep kozott.kapasbol mashol van a kiegyenlito tartaly,a fesszab,a hatso fek,labtarto,stb.mas az egesz vaz,de meg a dugo is. ezt a blokkot mar te festetted igy le,v ilyen jo allapotu?
mocskos jo ez a fejidom.tiszta agressziv a tekintete:D
gyartatni tudsz.ugyanebbe na helyzetben vagoyk en is a szurkevel,de en ket szinure lefestetem,es kesz.szebb is,jobb is,tartosabb is
a motor osszesen tobb,mint fel millio forintomban van 335-ert vettem,egyik szerelo 28E, masik 38E harmadik szetkapta,es lenyult 100E Ft-ot.most vele pereskedni fogok. en meg ralocsoltam alkatreszekre kb 120-140E Ft-ot es most mar alakulgat. a karbiszinkron is megvan,de a fuvokak nem az igaziak,kiserletezni kell,h megtalalajuk az optimalisat. a gyari merettel nem jo. amugy 6000Ft-ot kert el a siznkronert,es a tisztitasert,meg a fuvokaert.mocskos olcso a srac.es ez hivatalos szerviz!
Csavesztok!
Az én gépem 500km alatt megeszi a liter olajat és füstöl is
Tegnap a Györi motoros felvonuláson meg is lett dicsérve a füst ami belöle jön ha jol megrántom a gázkart.De megy mint a golyo.Viszont már nem huzza sokáig.Már vadászok az uj szivre
Szevasz Gyula.Köszi,hogy válaszoltál a kérdésemre.Én is sokallom az 1 litert,de nem füstöl,nem köpi be a gyertyát,indul elsőre hidegen melegen,teljesen tökéletesen müködik.Meg lehetne szelepszárszimeringezni és gyürüzni,de anyaggal munkadijjal kb 100000-120000 forintba kerülne.Ennyit viszont nem akarok rákölteni.Ja és semmi garancia nincs rá,hogy utána nem eszi az olajat.A yamaha szervizben mondták,ez a tipus ilyen,ne foglalkozzak vele csak töltögessem bele az olajat és huzzam neki.Megy is mint az állat mióta a 100-as oktánszámu benzint használom.A 95-ös benzinnel sem volt rossz,de ég es föld a két üzemanyag között a különbség.
Te daogyula....
Az az olajáteresztő...... Én az olajlehúzót (középső) keresem.....
Kíváncsi leszek a mocidra, nekem is 750 van. Honnan hozzák? Mivel kezdődik a vázszáma?meg ilyesmi...
Képeket ne felejts el felrakni!
Nekem még egy hétig várnom kell,jövő vasárnap hozzák az FZR750-em.Na jó éjszakát, és kellemes pünkösdöt mindenkinek!
newman, te úgy szét kaptad a bringát, mint flopy a lábtörlőt! vagy mi...
holló! mindig eszi az oilt, vagy csak akkor ha téped neki?
Kedves károly látom egykorúak vagyunk.Én sokallom az 1 litert,de ha nem füstöl a gép,akkor nem hiszem hogy annyira zűrös lenne.
Rajta van,az alsó hasított gyűrű az.
Próbáljatok már ezen a dugón olajlehúzót keresni... Én nem találtam rajta...
Sziasztok!Kiváncsi lennék kinek mennyi olajat eszik az fzr 1000-exup?Az enyém 1000 kilóméteren 1 litert.A valvoline 20-50 est használom.
Sziasztok
Végre megszűnt az olajfogyasztás a Valvoline 20w50nel mert a 15w40 Repsolt nagyon zabálta a régi fz... Bár feltűnt, hogy nehezebben pörög főleg ha még nem forró az olaj. Valakinek nincs véletlen egy hátsóűlés takaró idomja fz750re?
köszönöm a választ már én is gondoltam rájuk.
üdv
Add meg a pontos méreteket meg a színt,és a foliavagas.hu-n elkészítik neked.Én is onnan rendeltem a volt Gilerámra.Fényképről is dolgoznak,csak ügyelj a méretarányra.
üdv mindenkinek.

tudna nekem valaki segteni?
olyan kérdésem lenne hogy nem tud valaki nekem olyan matricát szerezni ami a mocimon van( a piros szinűre gondolok) ? dekorboltban nem találtam ilyet.
előre is köszönöm a segítséget.
És te mit költöttél rá?
hja,igy mar ertheto
este teszek fel képet, bár nincs összerakva...
anyagköltség kb 25 volt, a többi a több napi csiszolás :)