hihetetlen mennyit ujitottak. nagoyn sok a kulonbseg a ket gep kozott.kapasbol mashol van a kiegyenlito tartaly,a fesszab,a hatso fek,labtarto,stb.mas az egesz vaz,de meg a dugo is. ezt a blokkot mar te festetted igy le,v ilyen jo allapotu?
a motor osszesen tobb,mint fel millio forintomban van 335-ert vettem,egyik szerelo 28E, masik 38E harmadik szetkapta,es lenyult 100E Ft-ot.most vele pereskedni fogok. en meg ralocsoltam alkatreszekre kb 120-140E Ft-ot es most mar alakulgat. a karbiszinkron is megvan,de a fuvokak nem az igaziak,kiserletezni kell,h megtalalajuk az optimalisat. a gyari merettel nem jo. amugy 6000Ft-ot kert el a siznkronert,es a tisztitasert,meg a fuvokaert.mocskos olcso a srac.es ez hivatalos szerviz!
Csavesztok!
Az én gépem 500km alatt megeszi a liter olajat és füstöl is
Tegnap a Györi motoros felvonuláson meg is lett dicsérve a füst ami belöle jön ha jol megrántom a gázkart.De megy mint a golyo.Viszont már nem huzza sokáig.Már vadászok az uj szivre
Szevasz Gyula.Köszi,hogy válaszoltál a kérdésemre.Én is sokallom az 1 litert,de nem füstöl,nem köpi be a gyertyát,indul elsőre hidegen melegen,teljesen tökéletesen müködik.Meg lehetne szelepszárszimeringezni és gyürüzni,de anyaggal munkadijjal kb 100000-120000 forintba kerülne.Ennyit viszont nem akarok rákölteni.Ja és semmi garancia nincs rá,hogy utána nem eszi az olajat.A yamaha szervizben mondták,ez a tipus ilyen,ne foglalkozzak vele csak töltögessem bele az olajat és huzzam neki.Megy is mint az állat mióta a 100-as oktánszámu benzint használom.A 95-ös benzinnel sem volt rossz,de ég es föld a két üzemanyag között a különbség.
Végre megszűnt az olajfogyasztás a Valvoline 20w50nel mert a 15w40 Repsolt nagyon zabálta a régi fz... Bár feltűnt, hogy nehezebben pörög főleg ha még nem forró az olaj. Valakinek nincs véletlen egy hátsóűlés takaró idomja fz750re?
Add meg a pontos méreteket meg a színt,és a foliavagas.hu-n elkészítik neked.Én is onnan rendeltem a volt Gilerámra.Fényképről is dolgoznak,csak ügyelj a méretarányra.
tudna nekem valaki segteni?
olyan kérdésem lenne hogy nem tud valaki nekem olyan matricát szerezni ami a mocimon van( a piros szinűre gondolok) ? dekorboltban nem találtam ilyet.
előre is köszönöm a segítséget.
Az én gépem 500km alatt megeszi a liter olajat és füstöl is
Tegnap a Györi motoros felvonuláson meg is lett dicsérve a füst ami belöle jön ha jol megrántom a gázkart.De megy mint a golyo.Viszont már nem huzza sokáig.Már vadászok az uj szivre
Az az olajáteresztő...... Én az olajlehúzót (középső) keresem.....
Képeket ne felejts el felrakni!
holló! mindig eszi az oilt, vagy csak akkor ha téped neki?
üdv
tudna nekem valaki segteni?
olyan kérdésem lenne hogy nem tud valaki nekem olyan matricát szerezni ami a mocimon van( a piros szinűre gondolok) ? dekorboltban nem találtam ilyet.
előre is köszönöm a segítséget.
anyagköltség kb 25 volt, a többi a több napi csiszolás :)