Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs kedved feldobni a jelenlegi allapotarol egy kepet?a festes erdekelne:) az 50 nem sok egy kicsit anyagkoltsegnek?nekem a 2 idomot 25-ert akartak lefujni,anyaggal,mindennel egyutt
Egy festő haverom csinálta (profi), így a festést anyaggal együtt megúsztam egy ötvenesből, de szenvedtem vele én is... Kapartam csiszoltam... Mivel újautóértékesítéssel foglalkozom, így matricás ismerős is van, aki szintén anyagba dolgozik... De még nem tudom milyenre csináljam...
jol hangzik. a festest hogy oldottad meg?matricazast hol akarod csinalni? foleg arak erdekelnenek,mert en meg ez elott allok.en "jol" vette ma gepet,ami annyit tesz a gazdaja azt mondta popec. mar hazafele menet lerobbantam vagy 2x. vegul teljes felujitas volt. szinten hengerfej,szinten szelepek,szimmeringek,vezermulanc, stb stb stb.a hengerhez annyit tettem,h a perselyt kicsereltem. a dugo,gyuruhoz nem kellett nyulnom. van ket ronda folt rajta,meg rengeteg karc,ami miatt legalabb a ket oldalidomot le kene festenem.nem artana a ket hatsot is. szoval te mennyiert es hol csinaltattad ezt? a fejidomon latszik,h nem a szokasos,egybol feltunt.
Mezőtúron vásároltam. Már telón közölte a gazdija, hogy baja van a gépnek, mert nem megy csak 90-et és forralja a vizet. Hengerfejre gyanakodtam, ami be is bizonyult. Gátrepedés, törés, vetemedés nem volt szerencsére, de a szelepek KO. Vágni lehetett az élükkel. Hanyag gazdija volt, lehajtotta, mindenféle gagyi festékkel festette. (Mattfekete spray.) Ami tetszett benne, hogy minden porcikája megvan, az eleje morcos, egyedi, de gyári. belülről megnéztem és gyárilag készítették így... Máshol még nem találtam ilyen idomot, valamint a hátulja is egyedi, szintén gyíári. Van rajta egy kis plusz toldat. Így adtam érte egy százast! Gumik szinte újak, hátúl pedig szélesebb a felni mint a többi gépen, 160-as gumival. a hengerfejet már újjá varázsoltam, a henger, dugók és a gyűrű pedig ma jön meg hozzá. remélem hétvégén már kész lesz a gép... Új festést is kapott. Elég volt levakarni róla a rengeteg festéket. Teljesen csupaszra kellett szedni, mert nem bírta egyik réteg sem az újat megfogni... Bázisfekete színt kapott, egyenlőre fényes lakkal. lehet az oldalidomokra nyomatok mattlakkot, szerintem úgy vadabb lenne... A matricázás még hátra van, amiről még fantáziálgatok, hogy milyen is legyen...
jaja,toled.
ezt tőlem kérdezted? :)
honnan vetted,mennyiert,mit mondtak,mi a hibaja,minden infot kerunk szepen. amugy beallitasi szog miatt,v tenyleg van rajta vmifele szemoldok? olyan merges a tekintete
ismeros latvany,bar nekem ne mvolt ennyi bigyo a csavarok helyen.meg nem mondom minek nevezik,ami a tengelyleszoritokat a helyere vezeti.nekem szoritokent 3 db volt,ade ahogy latom neked van ahol 5 is. amugy nem sotet az az olaj kicsit?
Van az oldalán egy kicsi csavar,csavarhuzoval vagy imbusszal kiereszthetö.utánna ki kell tépni belöle
szia te hova valosi vagy én Siófok környéki de nekem jó postán is
Üdv!
Akinek igértem, h feladom postán a cuccokat, az ne várja a héten, mert zhztam meg félévi beadandó feladatot írtam 2 tárgyból a héten és semmire nem volt időm. Holnap fogom tudni csak feladni. Sorry!
Tudja valaki hogyan lehet ezt ketté szedni sürgős jön a hétvége.
Most lesz jó :)
Új szelepek vannak benne új lapkákkal, új vezérműlánc.
Össszepakoltam, de nem az igazi... Most jön meg holnap a hüvely, dugó, gyűrűsor.
Így már tökéletes lesz :)
Az előző gazdija lehajtotta. Megvettem fillérekér és felújítom teljesen...
Az infómba van kép róla, hogy nézett ki mielőtt nekiestem...
ez jó vagy rossz?
:)
amúgy jól megy, ha összeáll a gép, vasárnap kimegyek vele kakucsra
eldőlt a motor, vagyis csúszott
nem lett nagy baja a fékkar és a lábtartó látta kárát, meg a bukógomba is sokat segített
na jo,en olcsobb megoldasra gondoltam:) jelenleg 5000Ft-bol meguszom ugy nez ki:)

mas: beszeltem az uj szerelommel,akinek beadtam a motort szinkronra. fogtam a hasam a rohogestol,mikor meselt. a 3-as henger alapjarati fuvokaja ki volt esve,es omlott befele a benya. az osszes letezo allito csavar ossze-vissza volt tekergetve. azt mondta csoda,h ment. idezem: "most ugy jar,mint a zsebora" csodalkoztam,h sokat eszik? kiesve egy fuvoka? ja es meg egy adalek: a 400-as FZR fuvokajai vannak benne. most vadaszik kisebbre.ha talal,holnap kesz.ha nem,akkor jovo het.
micsináltál vele? motor hogy megy?
Üdv!
Fzr első fékkarhoz keresek a képen látható alkatrészt!
Thx!
de azon az utas által is állítható 4 hangszórós hifi is alapfelszereltség..
nagybátyámnak van a venture-ön.
hasznal vki GPS-t a motorjan? en most belevagtam,nem tudom meddig jutok vele.eleg korulmenyes a felfogatas megszerkesztese. ha vkinek van tapasztalata szivesen vennem!
Üdv Hayabusa!

Az sajnos nincs! Azt a régiből tettem át én is.
De az enyém már szerintem amúgy is buherált, nekem egy sűrűmenetes csillagcsavar plusz egy anya a megoldás. Ennyi. Amúgy Gyöngyös mellett.
oksi. köszi