Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem vóna ennyi a forgalomba helyezés költsége, nekem is lenne több motor: 1 nagy röfögő 1hengeres enduró, meg 1 250 2T speed... de rsz nélkül nem az igazi, azzal meg megfizethetetlen (minden másra ott a maszterkárd )
Külföldön ezeket a 20+ éveseket pár ejróért adják.
Meg gondolom már ki is nézted régebben.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl500-4131646 ez akkor is tetszik. ez a forma honda mindig is nagy szerelmem volt
jaj te hülye, nem úgy
Aki CR 500-at használ az vagy nagyon bátor,vagy egy igazi állat!
Nincs is motorod
Ok, köszönöm a választ, akkor nyugodtan cserélem én is ilyen NGK-ra, mert nem bízok ebben a szigszalag tuningban...
Hogyhogy külföldi oldalakat nézegetsz?
Egyébként reálisan ennyinek kellene lennie a rendes áruknak itthon is ugyanilyen állapotban,a sok itthoni hulladéknak meg a "motorok 100e ft alatti rovatban illene lennie.
ja, tápok, házak, vinyóházak, etc.. de 120ér agyfaszt kaptam akkor már többér szopok. de mooost. váh. kell valami motoros meló
Ahogy nézem a tiéd is elég szép volt
ja v olt minden, 380as microATX-estő, az 1500w-osig
Fiatal korom 1ik kedvence, de azon nem volt fejidom. Anélkül szebb.
Pont LCPower tápot vettem most a PCmbe. Tapasztalatom szerint félúton van a tökolcsó noname kínai és a márkás (de drága) cumók közt.
Csak ezt ismerem, meg a házait, a céget magát nem.
Nah jjjóóógyóóóócc srácok.
nightcomp. lc powert nyomtuk főleg.
Szép a motorod nekem is ilyenem volt
Melyiknél? azokból jó sokat ismerek - 95 óta nyomom a PC kiskert.
Ilyesmire gondoltam én is...mondjuk nyáron jobb lett volna hamarabb kiszárad, meg a ragasztások nem jönnek-e szét... No mindegy úgy is lassan vennem kell egy újat, ez már kiszolgálta magát. (magát? engem )
zuhany, jó erősre állítva? azt kivereted tusfürivel? azt ugyanúgy kiszárad.
Szerintetek hogy lehetne a sisakom bélését kitisztítani ha nem kivehetős? Berakom mosógépbe cakk-pakk, 40fok kímélő mosás?
Ja, nem jó, nem fér be a bejáraton....Vagy mosópor bele, gőzborotva?