Megb....ná szájba a k.anyját ez a buzi asztalos is! Megbeszélem vele hogy a kib.szott verandatető szigetelést (amit elbaszott két éve) azt jön és megcsinálja rendesen. Egy hónapja szóltam hogy akkor mikor jó neki,megbeszéltük a hétfőt(20.a) de még rászólok 19-én mert ismerem milyen.
Hívom 19.-én hogy akkor jössz holnap,tudod! Persze néz mint az ökör de mondja hogy ja persze igen,jó a h és a szerda,akkor holnap megyek.
Oké mondom,akkor megvan minden igaz? (purhab,h.cell,stb.)
visszakérdez hogy "ja,hogy h.cellt is nekem kéne vinnem?"
Bazdmeg megbeszéltük nem?
Erre:jó akkor legyen a szerda mert vennem kell anyagot,szerdán fél nyolcra ott vagyok.
Szerintetek most hol a k.anyjában van? (telefont nem veszi fel de ez nem szokatlan)
Erre így nem sokat tudok mondani mert annyira általános probléma hogy akár emre is kérdezhetné. Ha szelephézag ellenőrzés nem volt mostanában akkor azt nem ártana megtenni mert megeshet hogy valamelyik szívószelepnél kezd elfogyni a szelephézag és melegen nem zár le teljesen. Ilyenkor elég hülye hangja tud lenni és a karburátort sem lehet pontosan beállítani mert "elmászik" az érték.
nemlóg semmi, csak incifincit jobban domborodik az egyik oldal, meg van h fáj ahogy írtam. és tényleg, mintha régebben edzésen éreztem volna elöszőr áh, mindegy, majd ha cink lesz megmutatom dokinak.
A seregben voltak, akiknek combközépig lógott le a cucc - azok húztak is a Honvéd kórházba... különben rutin műtét, ha neked 1általán az van.
Elmeorvoson kívül más látott mán?
Ui: azé szakértek, mert 50%om van egy orvos BT-ben de majd mekkérdem a Zasszonyt.
Azé beszaratni sem kell
Nekem van egy olyan 20cm-es varrás a pocakomon, mivel a vékonybélből vettek ki egy kisebb mintegy 10cm-es részt.
Rendben hogy fél évig semmire sem voltam jó a műtét után, de nekem a hasfalamat szedték szét.
Hívom 19.-én hogy akkor jössz holnap,tudod! Persze néz mint az ökör de mondja hogy ja persze igen,jó a h és a szerda,akkor holnap megyek.
Oké mondom,akkor megvan minden igaz? (purhab,h.cell,stb.)
visszakérdez hogy "ja,hogy h.cellt is nekem kéne vinnem?"
Bazdmeg megbeszéltük nem?
Erre:jó akkor legyen a szerda mert vennem kell anyagot,szerdán fél nyolcra ott vagyok.
Szerintetek most hol a k.anyjában van? (telefont nem veszi fel de ez nem szokatlan)