Jó, de a bontás és az "új" ként eladott szar, az megint más...
Nem arról beszéltem hogy nem lehet, és nem érdemes bontott alkatrészeket venni, sőt én sem bírnám megfizetni az új Yamahából rendelt alkatrészeket.
Inkább arra gondolok, hogy sokan a gyenge minőségű, kínából importált fost árulják..
Nah, milyen kapós lett A dob belsejében, lyukacsos cső, az körbe gyapottal, a végén meg egy szűkítő gyűrű. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy egy ceruza se megy bele Holnap csinálok róla képeket,vagyis képet, a lyukról. A képen amit felraktam azon nem látszik, de adom hozzá a bilincset is.
Ja énértem is jöttek majdnem infarktussal. Belementem 1 pókhálóba arcal és mint 1 csaj sikítva menekültem még a fűnyírót is elhajítottam hátra akkorát ugrottam.
Vazze! 3.40-kor riadás,ugrás a brinyóra,betekerés,meló végzek fél kilenc,gyerünk haza,délelőtt egy kis bringa,fél délben brinyóra fel,vissza melózni,hatkor végzek. Fél hét itthon,hulla vagyok. Ráadásul,ez a sok agyhalott vazze! Értetlenek,hülyék mint a valag,és ha úgy gondolják még beléd is rúghatnak! Mert ugye úgy is gondolják.
Nem jön a busz,mert ugye dugó van,egyből nagyon közvetlenek. Maga hülye! Nincs órája? Na Pupu?
Nyugi, nekem is ilyen napom volt.
Jön a telihold, ilyenkor mindenki kicsit megzavarodik
A mentősök is állandóan mentek, nem messze van a lakásomtól az állomás.
De igen ha a főnök kitalálja holnap vagy pénteken hogy mégse mehetek el akkor azonnal kilépek 2 éve nem voltam szabin.
jé 13án volt 2 éve hogy itt vagyok.
Nem arról beszéltem hogy nem lehet, és nem érdemes bontott alkatrészeket venni, sőt én sem bírnám megfizetni az új Yamahából rendelt alkatrészeket.
Inkább arra gondolok, hogy sokan a gyenge minőségű, kínából importált fost árulják..
Nem jön a busz,mert ugye dugó van,egyből nagyon közvetlenek. Maga hülye! Nincs órája? Na Pupu?
Jön a telihold, ilyenkor mindenki kicsit megzavarodik
A mentősök is állandóan mentek, nem messze van a lakásomtól az állomás.
jé 13án volt 2 éve hogy itt vagyok.