.
Én nem értem mit ártottam az emberiségnek azon kívül hogy megszülettem . 17.30 jöttek stúdiót nézni ilyen művészfaszok valami japán állatságot akarnak forgatni. Na meglátták a brutál Bélát és elkezdtek arról beszélni milyen jó lenne a motor a filmbe mert japán. Kérdezik enyém e berakhatják e ,mondom ja 400e néznek, nem megvenni akarják bérbe esetleg ha már nem örülök hogy ingyen benne lesz a motorom. Bérbe? Gondolkodok mondom persze lehet róla szó 400e mert ha bármi lesz vele akkor úgyis meg kell vennetek akkor bizniszeljünk. Na Bélám nem lesz filmsztár Azóta kísérgetem őket de ne zavarjon senkit hogy reggel burkoltam füvet nyírtam nem kajáltam ma még este 8 mindjárt a qrva reklámfilm miatt itt szopatnak a díszletépítők egész éjjel.
Holnap reggel fűnyírás álmenyó csere és még kitudja .
Itt hagyom ezt a rohad melóhelyet örültem volna ha végig unatkozhatom 1 hónapja semmit nem csináltam .
Nem Ádám nincs felvétel mielőtt megkérdeznéd .
-Éhes vagyok
szól a 24 éves csinos,inteligens,hibátlan nő
Az aznapi rendelt ebédem elfogyott.
---Van a fagyóba fagyasztott szeletelt krumpli süsd ki megyek addig megfürdök
-Azt nagyon szeretem.Inkább megvárlak,én nem tudom hogyan kell,nem akarom elrontani,még sohasem csináltam ilyesmit!
Bevallom a fejem 1 kicsit kezdett vörösödni,de 1 szót sem szóltam.Aznap nem ettünk.
Hogyan lehet ezt a helyzetet normálisan kezelni?
Egyálltalán?Erre lehet mit mondani? (olyat ami nem sértő,és a családfa nincs benne)
termeszetesen most nem talalom,valoszinu maroslelen hagytam,oda hetvegen megyek, de addig is ideznek tolem egy hozzaszolas, nevezetesen a 16704-est:
"megorulok!
konyorgom,arulja mar el valaki,hogy mi a kulonbseg az NGK SB05F, es az SD05F gyertyapipak kozott? mar egy oraja vadaszom a google-t,de nem talalok kulonbseget. amugy ti ajanlanatok ezt a pipat a 600-asomhoz?"
e ketto kozul az egyik,ami hozza valo.legalabb is en ezt vettem louis katalogus alapjan kemeny 1609 ft-ert.
majd olvasd el az 16718-as hozzaszolasom:
"koszi,hasznos link volt.most mar tudok mindent.ha jol ertelmezem, akkor a ketto kozott (sb05F, SD05F) a gyertya vastagsaga a kulonbseg.az egyik 10-12mm-es gyertyahoz,mig a masik 14mm-es gyertyahoz kell.nekem vekony gyertyam lesz (CR9eix). jol gondolom?megerositest kerek:)
jut eszembe,most vettem iridiumos gyertyat 2260Ft-ert."
most mar tudod mi a kulonbseg:)
A váltósok nekem engednék, h mászkáljak enni-hugyozni, csak nekem, de a kedves főnökeim aszonták, h akkor én sem. utána a váltósok mondták, h de nyugodtan menjek, ma is pont mikor már gondolkoztam menni, jöttek a főnökeim
Durván kivana faszom melóban! ajánljatok már be valami sportszervezős v motoros v akármilyen más melóba, mer itt felkötöm magam! már se enni se wc-re nem mehetünk be a boltba. azt mondták majd megbeszélik a szomszéd étteremben hogy ott pisáljunk, együnk. amúgysemtom hogy gondolták hogy majd megmikróztatom a hozott kajámat? és még meg se beszélték mindíg velük, most kérdeztem a pincéreket..
Ezt a pofátlanságot elmegyek kicsi dolgozni visszajövök olvasok 3és fél oldalt itt vagyok és senki. Ti megérzitek mikor nem vagyok a gép előtt és gyors körtelefon Pupu nuku és mindenki mindent eldob és gyorsan nekiáll írogatni hogy a hülyének majd jojózzon a szeme a sok visszaolvasástól
Hát, ez a nagyon olcsó dolog is mindenkinél másképp müködik... Én spec azért adom olcsón a fizihez a dolgokat mert meg vagyok szorulva, és nem azért mert szar... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden szar ami olcsó...
Ismét szívtam a mai nap, reggel beindítom, szépen járt a gép, eljöttem melóba.
Délben mennem kellett volna munkát szállítani, erre beindul, kb. 5mp után 3henger...
Nah elegem lett, elmentem vettem bele új gyertyákat, melóhely előtt az utcán csere...
Öszzerak, indít, jó... Felmelegít jó, leállít, hül, megint beindít, JÓ.
Bacca meg a jó anyja, soha többet nem veszek apróhirdetésből semmit. Mert az Iridium gyertyákat így netről vettem egy sráctól aki azt mondta bolti, hát be is szívtam, szóval tanulság:
Senki NE vegyen SEMMIT! apróhirdetésből, Vateráról, Teszveszről magánszemélyektől, főleg ne Gyertyát, vagy ilyen nem túl drága alkatrészt, mert annyira megspóroltam azt a darabonként 1000 FT-ot hogy most 12ért vehettem 4újjat bele... Az a vicc hogy nem is néz ki gagyinak a gyerty, mert hallotam hogy voltak nagyon gyenge minőségűek, de ez gyárinak néz ki csak lehet valami gyári hibás, és okosak eladták a szart...
Szóval látogassunk inkább MEGBÍZHATÓ (ez is fontos) boltot akik kicserélik ha betoljik a cucc..
Este dobok fel a gyertyákról képet, hát elég érdekesek...
Hú, kösz az jó lenne , mert NGKból nem találtam akkorát mint ez gyárilag, csak német oldalon találtam hivatkozást rá. Ott valami SB05 vagy SD05 vagy valami ilyesmi típust dob, de a gyárija meg nem 5KOhm-os (05 azt jelöli) hanem 10, mivel a manualban 9 és 11 KOhm közötti értéket kér, ha méred... De majd még keresgélek, mert tisztelet a kivételnek, a legtöbb boltban leszarják, hogy mi a belevaló, ha nincs katalógus amiben benne van, akkor adnak bármit kb.
Én 12ah-ás vettem,KOYO márkájú savas aksi,és eddig birta. Most muszály vennem egy új aksit. Amúgy a motor pöcre indul hidegen is. Persze csak jó aksival.
- Mit mond a pasas annak a nőnek akinek fel van dagadva a szája, és vérzik az orra?
- Semmit, már kétszer elmondta.....
Én nem értem mit ártottam az emberiségnek azon kívül hogy megszülettem
Holnap reggel fűnyírás álmenyó csere és még kitudja
Itt hagyom ezt a rohad melóhelyet örültem volna ha végig unatkozhatom 1 hónapja semmit nem csináltam
Nem Ádám nincs felvétel mielőtt megkérdeznéd
szól a 24 éves csinos,inteligens,hibátlan nő
Az aznapi rendelt ebédem elfogyott.
---Van a fagyóba fagyasztott szeletelt krumpli süsd ki megyek addig megfürdök
-Azt nagyon szeretem.Inkább megvárlak,én nem tudom hogyan kell,nem akarom elrontani,még sohasem csináltam ilyesmit!
Bevallom a fejem 1 kicsit kezdett vörösödni,de 1 szót sem szóltam.Aznap nem ettünk.
Hogyan lehet ezt a helyzetet normálisan kezelni?
Egyálltalán?Erre lehet mit mondani?
http://sportmotor.hu/motoros_f...
"megorulok!
konyorgom,arulja mar el valaki,hogy mi a kulonbseg az NGK SB05F, es az SD05F gyertyapipak kozott? mar egy oraja vadaszom a google-t,de nem talalok kulonbseget. amugy ti ajanlanatok ezt a pipat a 600-asomhoz?"
e ketto kozul az egyik,ami hozza valo.legalabb is en ezt vettem louis katalogus alapjan kemeny 1609 ft-ert.
majd olvasd el az 16718-as hozzaszolasom:
"koszi,hasznos link volt.most mar tudok mindent.ha jol ertelmezem, akkor a ketto kozott (sb05F, SD05F) a gyertya vastagsaga a kulonbseg.az egyik 10-12mm-es gyertyahoz,mig a masik 14mm-es gyertyahoz kell.nekem vekony gyertyam lesz (CR9eix). jol gondolom?megerositest kerek:)
jut eszembe,most vettem iridiumos gyertyat 2260Ft-ert."
most mar tudod mi a kulonbseg:)
Délben mennem kellett volna munkát szállítani, erre beindul, kb. 5mp után 3henger...
Nah elegem lett, elmentem vettem bele új gyertyákat, melóhely előtt az utcán csere...
Öszzerak, indít, jó... Felmelegít jó, leállít, hül, megint beindít, JÓ.
Bacca meg a jó anyja, soha többet nem veszek apróhirdetésből semmit. Mert az Iridium gyertyákat így netről vettem egy sráctól aki azt mondta bolti, hát be is szívtam, szóval tanulság:
Senki NE vegyen SEMMIT! apróhirdetésből, Vateráról, Teszveszről magánszemélyektől, főleg ne Gyertyát, vagy ilyen nem túl drága alkatrészt, mert annyira megspóroltam azt a darabonként 1000 FT-ot hogy most 12ért vehettem 4újjat bele... Az a vicc hogy nem is néz ki gagyinak a gyerty, mert hallotam hogy voltak nagyon gyenge minőségűek, de ez gyárinak néz ki csak lehet valami gyári hibás, és okosak eladták a szart...
Szóval látogassunk inkább MEGBÍZHATÓ (ez is fontos) boltot akik kicserélik ha betoljik a cucc..
Este dobok fel a gyertyákról képet, hát elég érdekesek...
http://youtu.be/N2zSfNpUxT8
http://youtu.be/z-SdmAAv6ls
http://youtu.be/5OS_k0V8Bvw