Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most láttam itt a videóknál. Általában a buszmegállóba kihirdetnek mindent, este party, bérlótartás, eladó alig használt menyecske, de ezt nem az apja hülye fiát neki.
. köszönöm ízirájderúr.
legközelebb ki ne hagyd!
durva a hangzavar amikor vagy 50 db egyhengeres 4 ütemű elrajtol esetleg némi 2T vinnyog közbe
Az a visszaeresztő csavar,azzal kell "nullázni" mérés előtt.kitekerve nullára esik a mutató,ha az előző mérés nyomása még benne volt,betekerve a mérő kész a következő mérésre!
VAzze most volt 18án Fóton enduro cross és nem tudtam kimentem volna megsasolni.
Ez az ami a 400-asodon van/volt?
Jaja a téglát szépen el tudtam volna helyezni ez most csúnyán van fent.
Gyulám a komp mérőn az a tekerentyű mi célt szolgál?
Én 16 Ah-ás zselést vettem,az bírta az indítási tortúrát nálam!
Egy darab kerek töltésjelző/feszmérőm van még,aztán most már újat kell terveznem,mert az alkalmazott chip már elfogyott,tíz éve nem gyártják.Én is téglára gondoltam,az a legolcsóbban beszerezhető.
Hát passz:D mondjuk 10e?
És az az occsóóóóóó mit takar? Lehet, hogy érdekel
Ne vegyetek 12ah-ás akkumlátort 750-es mociba,mert reggel hüvösebb időben 6-hónap után nem indul be vele a moci.
Töltésjelzőt tudsz olyant is csinálni ami nem kerek, hanem pl téglatest alakú, olyan 2x10cm-es mérettel. Mélység mondjuk 5cm.
Gondolom elölről kellene kezdeni a nyák tervezését stb....
1 kicsit elfáradam a 700km nekem felüdülés lesz a mai nap után. . .
Pupu megold mindent lendületből . Ha nem akkor 2nekifutásra biztos siker
Nekem is van 2 rajta és nem parázok. Nem használok hátsó féket csak nagy ritkán.
ábrus. Most vettem észre,hogy az új aksi 6-hónaposan meg hervadt. Illetve nem tartja az ampert,e-miatt gyenge a szikra nagy fordulaton világitással,pedig van töltésem 14-volt. Találkoztál már ilyen dologgal?
Lemaradt a vége: Kívánom Én is. NE akard átélni amit Én
No igen, ehez már elég lesz a 400-as. Reméljük sok örömöd lesz benne, és jól fog viselkedni a motor.
Jó hogy mondod,Thomas is kiugrana mocival mivel Sikondára nem akar jönni.
A befizetés,papirom is van róla,most nem tudsz ugratni!
Na jó te csini vagy ,neked bárki segít,de teszem azt Pupunak már nehezebb csábító pillantásokkal megcsináltatni valamit!
Mi?
Egészen pontosan azt kérdezi hogy hol laksz.