ábrus. Pontosan,a karburátort nem tudom úgy be hangolni,hogy ne ingadozzon az alapjárat. Olajat nem eszi kicsit se,és nem füstöl. Kompressziót még nem mértem.
Lehet melegen nem zárnak már a szelepek?
Az a jó, ha csak elsőre kerepel, utána meg már nem. Akkor töltődött fel rendesen az AC. De az AC-t úgy tudod a legkönnyebben ellenőrizni, ha lehúzod a karbi és az AC közötti csövet és indítózol...a cső alá raksz egy befőttes üveget. Ha fröcsög rendesen a benya, akkor jó. Tökmindegy, hogy áll a motor, vagy sztenderen van. Csöveket is meg lehet nézni. Én pl. azzal szívtam nem is keveset, hogy meg volt törve, meg cserélve a benzin csövem...
na de ha leosztod napi szintre?csutortok ota nem is voltam fent,az kb elen pillanatban napi 1,8 hozzaszolas.egesz jo arany:) sajnalom,h nem egyek,pedig en is szivesen talalkoztam volna a lanyoddal.ill veled termeszetesen na de majd itt szegeden megkeresem
olyan rohadt sokat irtatok,h ne mgyoztem utana olvasni.mult het csutortok ota nem tudtam feljonni.legalabb 700 hozzaszolas,de sztem megvolt az 1000-is.senkinek sincs semmi dolga?:)
en emg itt motoroznek,de mar megint kifogyott a benzin,kenytelen vagyok autozni.na de hetvegen majd teletankolom.viszont pecsre nem tudok menni,haza kell mennem szulokhoz.van egykis maszek munka,meg csaladi nevnapolas.
es almapaprikad van-e?esetleg karfiol? nyam savanyusagot akar elrakni,es megkert,h vegyek mar valahol.egesz konkretan azt mondta toled kerdezzem meg,h tudsz e vkit ajanlani:) 10 kilo kene a paprikavbol,meg 2-3kilo a karfiolbol.
en vettem pipakat,hosszas keresgeles utan.annyit tudok,h hosszu egyenes,kb 10 centi hosszu.majd megprobalom elokutatni a dobozat,es megmondom a pontos tipust.
Lehet melegen nem zárnak már a szelepek?