Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ábrus. Pontosan,a karburátort nem tudom úgy be hangolni,hogy ne ingadozzon az alapjárat. Olajat nem eszi kicsit se,és nem füstöl. Kompressziót még nem mértem.
Lehet melegen nem zárnak már a szelepek?
Nem semmi ez a faszállító.
készvagyok a burkolással most jön 4000nm fűvágás
Az a jó, ha csak elsőre kerepel, utána meg már nem. Akkor töltődött fel rendesen az AC. De az AC-t úgy tudod a legkönnyebben ellenőrizni, ha lehúzod a karbi és az AC közötti csövet és indítózol...a cső alá raksz egy befőttes üveget. Ha fröcsög rendesen a benya, akkor jó. Tökmindegy, hogy áll a motor, vagy sztenderen van. Csöveket is meg lehet nézni. Én pl. azzal szívtam nem is keveset, hogy meg volt törve, meg cserélve a benzin csövem...
Mentem vissza melózni, majd este. Sziasztok!
mindig lekesek mindenrol.pitsaba...
szia.a gyertyáknak mindnek ugyan olyan szikrája van.de a szikrát én inkább fehérnek látom.400 km van a gyertyákba dr8esl típusú.
Hú vazze! Hát Szegeden ne keresd,mert nem hiszem hogy megtalálod. Pesten dolgozik már.
szia.ezt kipróbálom hogy egyenesbe állítom amikor indítom.az ac amúgy megy egy kicsit utána már nem tölt többet akár hányszor kapcsolgatom.
na de ha leosztod napi szintre?csutortok ota nem is voltam fent,az kb elen pillanatban napi 1,8 hozzaszolas.egesz jo arany:) sajnalom,h nem egyek,pedig en is szivesen talalkoztam volna a lanyoddal.ill veled termeszetesen na de majd itt szegeden megkeresem
egyszerű és ezért nagyszerű
szerintem
na jó néhány ccm még elférne benne
Na aztán... Kiszól a luk a gödörből! Vazze! Nem is látok mást az egész lapon mint Qrai!
jaja picsognak itt.tisztara mint a nok lapja forum:DDD
A csajok szétflémelik a fórumot..
olyan rohadt sokat irtatok,h ne mgyoztem utana olvasni.mult het csutortok ota nem tudtam feljonni.legalabb 700 hozzaszolas,de sztem megvolt az 1000-is.senkinek sincs semmi dolga?:)
en emg itt motoroznek,de mar megint kifogyott a benzin,kenytelen vagyok autozni.na de hetvegen majd teletankolom.viszont pecsre nem tudok menni,haza kell mennem szulokhoz.van egykis maszek munka,meg csaladi nevnapolas.
es almapaprikad van-e?esetleg karfiol? nyam savanyusagot akar elrakni,es megkert,h vegyek mar valahol.egesz konkretan azt mondta toled kerdezzem meg,h tudsz e vkit ajanlani:) 10 kilo kene a paprikavbol,meg 2-3kilo a karfiolbol.
es meg a hajszine is sotetebb lett:)
fixek kabelek,nem cserelhetok.pont emiatt mergelodtem,mert az egyik rovid,es nem tudtam az uj pipat rarakni...
en vettem pipakat,hosszas keresgeles utan.annyit tudok,h hosszu egyenes,kb 10 centi hosszu.majd megprobalom elokutatni a dobozat,es megmondom a pontos tipust.
Én nem tudom mért akarja itt mindenki szarrá veretni magát...ez a fórum valami szadó-mazó találkahely, vagy mi?
Ez nem jutott eszembe, de qrvajó 5let
Úgyis 3 csaj...
Nekem van egy krómdobom.oocsóóóónnn ha érdekel...
Gyulám megjött a lé!(most)
látod, senki nem mer jelentkezni mert rettegnek