Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne parázz! Minket csak a háccsó mérés izgat.Az M7nél nem megyünk gyorsan,De én max.145-150el szoktam tolni.Néha 200.
Megjött a holnapi trafi infó.
12:00-14:00] M1-M7 közös szakasz, jobb pálya
Ikim ez érint egyedül minket. Fót térségében semmi.

OKÉ,csak meg találjuk!Hülyültem!
ne hízelegj neki, mond csak ki: vazelint

(bocs )
Hirtelen az rémlett fel előttem amikor mondjuk megérkezik a Hells Angels Sturgisbe 12:00-kor,erre az orruk alá nyomják a házirendet hogy a házirend szerint déltől háromig csendes pihenő van,ezért hagyják a motorokat a Welcome in Sturgis táblán kívül.(három után bejöhetnek)
Ti innét jöttök, én meg Kaposvár felől. Szóval én fogok a 66-osról érkezni.
Szőkét vöröset barnát. a vörös nagycicis szemüveges titkárnő típus combfixel baba puncival ha lehet kérni.
Na akkor miket vigyek?
Tudom csak hülyülök.
Hol van nagyító azt nem találok a képen? . .
már megint szopatod a népet
Ez lila ház ugye?
Hangolok holnapra megbánjátok még hogy megyek. Szófosó gépet már hangolom.
kabbefaszom
azzal kezdtem hogy linkeltem képet, erre az nem jó, kellenek a koordináták, de az sem jó mutassam hol van most meg hogy hogy néz ki
Itt a kép
Színtévesztő van köztetek?
Szassz igen emlékszel mikor megbeszéltük hogy mindenkinek Te állod a teljes utiköltséget kaját szállást piát és a qrvákat. . . . . . . . . . . .
Sajnálom hogy te se jössz.
A nagyító felől jöttök.(én meg nem arról)
És jobbról vagy balról érkezünk mi?
Sziasztok!
Úgy néz ki, kimaradok a hétvégi taliból. Utóbbi időben szinte csak aludni jártam haza, meló itt, meló ott... így a motorom még mindig darabokban van. Lemaradtam szokás szerint, de ha szállásra/ellátásra lett befizetve pénz, jelezzétek, lécci! Thx!
Tökmindegy mert úgysem arról jövök.
JÓJÓ,de nem repülővel megyünk!
Így hogy ismerjük meg lentről ?
Na a többiek raktak fel az asszonyról én nem teszem ezt meg. Szeretem és tisztelem szegény szőke ciklonomat.
Múltkor megkérdeztem tőle,- tudod mi a jó benned? HÁT ÉN . . . . . . . . . .