Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha ismered a HBME-t , azokon a rendezvényeken mindig előfordulok - most szombat pl. mocis összeröfi az acsádi úton az SOS-ben ( a babgulyás én kotyvasztom )

Ez a belpiacos maszlag annyiból nem riaszt, h a telóm 90%-ban motoros telefonszámokkal van tele (szakmai ártalom) szóval ha kell valami sikítok
Én szeretem az olyan dolgokat amivel már nem kell kínlódni.
Ha gyerekről lenne szó akkor is lehet inkább a készt választanám
Nagyszerű,egy perc alatt megvolt.
No igen, ehez már elég lesz a 400-as. Reméljük sok örömöd lesz benne, és jól fog viselkedni a motor.
Ha kell majd (ne kelljen csak a tavaszi felkészítésre) jó szerelő itt Debrecenben, sikíts. (nem én. )
Reméljük neked nem üt vissza ez a pörgős kisköbcentis belpiacos dolog, mint sok 250/400 tulajnak.
Egyébként 400-ból nagyon kevés van. Itt a fórumon alig-alig hallani felőlük.
Debrecenben hol sasoljak nagyon, hátha meglátlak a vassal? Merre szoktál sűrűn előfordulni.
és
Hát nemm. Tudod, én olyan fajtából vagyok, hogy ha egyszer veszek valamit , az kiszolgál. Ha egy kisebb vasat vettem volna, tuti a kövi két évben megmaradt volna, viszont egy fél év múlva már minden bajom lett volna, hogy a "nagyok"-kal még városban sem tudok lépést tartani. Így meg van egy 400-as, amivel tudok menni 50-el, aztán 60-al, aztán majd 100-al, de ha akarom fogok tudni menni 180 - al is (és nem lesz gond megelőzni egy 90-el haladó kocsit)
Közbenső lépcső nem volt?
Bár már ott tartanánk!
addig örülj, amíg vérzik, mert ha nem, akkor a mocit lehet cserélni babakocsira
hát izé. Egy 600-as gsx-f büszke utasa voltam, oszt nagyon meguntam
megveszem,elkelt
Disznóság!
Nekem benyomja a 6,5-et. Bár lehet vissza kéne fúvókáznom. Sanyié is pofátlanul keveset fogyaszt és tök jól megy. (90-es főfúvókákkal)
Mert a nagyon szeretlek drágám mindig azt jelenti hogy hamarosan kelleni fog valami,valami nagyobb dolog
Esetleg szivesség.Még anyámtól se hallok ilyet ok nélkül
Ilyenre állították be a Yakomoto-nál. Az biztos, hogy jól fogyaszt (4.5-4.7) jól megy, nagy baja nem lehet, hogy ilyen....
Mér?
Helló anyánk! Akartam kérdezni hogy honnan ívelt fel az FZR-ig a karriered?
Soha ne bízzatok olyan élőlénybe aki 3 napig vagy annál tovább vérzik,és még mindig él.
Ezt muszáj volt átemelnem ide:
en belul vagyo kferfias,es a babaarcom leplezi
Kissé férfiasabbnak.
pedg ez en volnek.milyennek kepzeltel?
Nem szegény csak takarékos!
Tök szép!
Csövi. Nem túl szegény neked a keveréked? Olyan fehér az a gyertya,vagy csak én látom rosszul.