"Ha erősebb lenne végre " Hát ez az.
500/600-ban már a helyén is vannak a dolgok. Enyhe terepen és városban elmegy,de az országútra már meggondolandó kimenni vele,(nem azt mondtam hogy nem lehet!)ezért mondtam.
Háát, még mindig nem sikerült eltalálni az irányítást...rémesek ezek az autós játékok, azokra nem gondolnak akik billentyűzettel akarnak játszani?...phejj
Nem arról beszéltünk, hogy eljössz értem te PÖCS....mondtam, hogy kapsz pénzt is, hogy ne sírjon a szád, de kurvára nincs kedvem átbattyogni csizmával bukóval meg batyuval a városon Hozzátok...
Már azt is kiokoskodtam, hogy Én felkéreckedek valaki mögé, ha bevállal valaki a nézelődős túrára, Ti meg addig mucikacucikával elvagytok mint a befőtt!
Baja nem igazán volt így lassan 20 évesen, a kormánynyakcsapágyat kellett cserélni mert már iszonyatos állapotba volt, volt rajta egy karbi szét össze pucol, egy szelep állítás, meg hát kéne bele új aksi. Nem volt vészes, 5 éve vettük kb, azóta és akkor se lett 1x se belenézve, hozzá nyúlva, csak amit Apával csinálgattunk...nagyon jó kis motor, ábrus hiába mondja, hogy nem veszítettél semmit. Ha erősebb lenne végre és alacsonyabb 10 cm-vel, életem motorja lenne. Kényelmes, erős, mindenhol elférsz és el is tudsz menni vele, mindegy, hogy padka, faág, 30 cm-s szintkülönbség...ezeket az FZR-el meg se próbálom
Hoz valaki nótbukot? Mert akkor viszem mobil vinyón a stárvórszt (fullHD), át lehet másolni, meg van 2010 motorrevű, meg egyéb jó anyagok, de ha nem lesz gép, akkor most nem töltögetem a vinyóra se...
A sérülés veszélye eddig sem fogta vissza, és ettől függetlenül is megpusztulhat.
Azért írtam mert nem kell mindenkit beparáztatnod a fórumon.
Én ilyen dolgokkal meg nem viccelek.
Egyébként én már aznap megdöngettem az asszonyt mikor kiengedtek a kórházból.
Hát főétkezésnek csak jó lenne főzni valamit, mert Lmenni készkajára drágább lesz... a főzés viszont min. 3-4 óra hossza. Vagy főzzünk vacsira? Reggeli, motorozás, kicsit előbbre hozott vacsi, úgy is lehet...
Többiek mit akarnának? (ja, szombetról van szó, gondolom, péntek este grillezhetük, vagy tárcsa)
500/600-ban már a helyén is vannak a dolgok. Enyhe terepen és városban elmegy,de az országútra már meggondolandó kimenni vele,(nem azt mondtam hogy nem lehet!)ezért mondtam.