Jobbreggelt :D ábrus meg a másik srác,ha kell majd a dob, pötyögjetek, mert ma megyek a szerelőhöz, azt akkor mondom neki, hogy tudom majd vinni a maradék pénzt is:
Még annyit: ha a most bentlevő betétekből valaki már esetleg leköszörült akkor borult az egész táblázatos betétkikeresős mutatvány. (pl: Zsolti Sárgája)
Mihez képest nagy meló? Szerintem fogalmazzunk úgy hogy holnap szelephézag ELLENŐRZÉST csinálsz.(ugyanis nem hinném hogy rendelkezel hézagoló betétekkel ha esetleg cserélni kell)
Maga a művelet: ülés-tank-légszűrőház-karburátorok-le, idomok le, a hűtőt lelazítani és félrehúzni de egyszerűbb levenni, pipák le, szelepfedél le, blokk jobb oldalán a főtengely végéről a fedél le-nyolcas csavar bele(ezzel lehet majd HÁTRAFELÉ körbeforgatni a főtengelyt) hézagmérővel mérés.
Ha minden a határon belül van akkor fordítva össze lehet rakni.
De ha nem: összes szelephézagértéket felírni, vezérműlánc le, vezérműtengelyek ki, a rossz értékü szelep(ek)nél emelőtőke ki, betéten a számot megnézni, táblázatból a belevaló cserebetétet kikeresni-kicserélni, emelőtőke vissza, vezérműtengelyek vissza, HÉZAG ELLENŐRZÉS, lánckerekek-vezérműlánc vissza, vezérlést a helyére forgatni, szelepfedél fel és a továbbiak ugyanúgy.
Nagyjából ennyi. (ha minden jól megy)
Nyomatékkulcs nélkül hozzáfogni TILOS! (vezérműtengely leszorítása miatt)
PAcs:D
Jó reggelt! Ma d.u. villanyszerelek apósék. Tegnap kiástem mindent, ma befejezem.
Majd kérdezek,ha valamit nem értek.
Maga a művelet: ülés-tank-légszűrőház-karburátorok-le, idomok le, a hűtőt lelazítani és félrehúzni de egyszerűbb levenni, pipák le, szelepfedél le, blokk jobb oldalán a főtengely végéről a fedél le-nyolcas csavar bele(ezzel lehet majd HÁTRAFELÉ körbeforgatni a főtengelyt) hézagmérővel mérés.
Ha minden a határon belül van akkor fordítva össze lehet rakni.
De ha nem: összes szelephézagértéket felírni, vezérműlánc le, vezérműtengelyek ki, a rossz értékü szelep(ek)nél emelőtőke ki, betéten a számot megnézni, táblázatból a belevaló cserebetétet kikeresni-kicserélni, emelőtőke vissza, vezérműtengelyek vissza, HÉZAG ELLENŐRZÉS, lánckerekek-vezérműlánc vissza, vezérlést a helyére forgatni, szelepfedél fel és a továbbiak ugyanúgy.
Nagyjából ennyi. (ha minden jól megy)
Nyomatékkulcs nélkül hozzáfogni TILOS! (vezérműtengely leszorítása miatt)
Az ETZ-ről úgyis maradt egy B6-os bónuszom,lehet jövőre kihasználom.