Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenem volt csak még hátul 2 telós és 23as első kerék nem kaptam gumit rá rendelni kellett japánból 97be
NA akkor megint Ádám a te embered ajtó előtt táblával a nyakába előad 1 kis vetkőző showt és jönnek a ratyik meg a csajok meg a többiek.
Jobbreggelt :D ábrus meg a másik srác,ha kell majd a dob, pötyögjetek, mert ma megyek a szerelőhöz, azt akkor mondom neki, hogy tudom majd vinni a maradék pénzt is:

PAcs:D
na nee máá, hogy ilyen korán keltem? Vagy senki más nem kelt korán?
Jó reggelt! Ma d.u. villanyszerelek apósék. Tegnap kiástem mindent, ma befejezem.
Lehet mennem kéne aludni? (nincs itt senki)
Nem egy XS400-as moci.
Majd kérdezek,ha valamit nem értek.
Eddig kell eljutni:
Köszi. Megyek aludni. Jó éjt neked is.
Én 40 csapásnak hívom. (40 csavar)
10Nm
Valaki már szerelte elöttem,mert a piros tömitő pasztát gyárilag nem használnak. Majd látom mi a helyzet,ha bele nézek.
A vezérműtengely leszoritó csavarjait mennyivel kell lehúzni?
Ha rutinos vagy és minden megvan hozzá,(és nem jön közbe semmi) akkor ha cserélni is kell,egy nap alatt végzel vele.
Még annyit: ha a most bentlevő betétekből valaki már esetleg leköszörült akkor borult az egész táblázatos betétkikeresős mutatvány. (pl: Zsolti Sárgája)
Vezérműlánchoz nittelő szerszám kell elnyomni a csap végét. (bicikliláncé jó hozzá)
Mihez képest nagy meló? Szerintem fogalmazzunk úgy hogy holnap szelephézag ELLENŐRZÉST csinálsz.(ugyanis nem hinném hogy rendelkezel hézagoló betétekkel ha esetleg cserélni kell)
Maga a művelet: ülés-tank-légszűrőház-karburátorok-le, idomok le, a hűtőt lelazítani és félrehúzni de egyszerűbb levenni, pipák le, szelepfedél le, blokk jobb oldalán a főtengely végéről a fedél le-nyolcas csavar bele(ezzel lehet majd HÁTRAFELÉ körbeforgatni a főtengelyt) hézagmérővel mérés.
Ha minden a határon belül van akkor fordítva össze lehet rakni.
De ha nem: összes szelephézagértéket felírni, vezérműlánc le, vezérműtengelyek ki, a rossz értékü szelep(ek)nél emelőtőke ki, betéten a számot megnézni, táblázatból a belevaló cserebetétet kikeresni-kicserélni, emelőtőke vissza, vezérműtengelyek vissza, HÉZAG ELLENŐRZÉS, lánckerekek-vezérműlánc vissza, vezérlést a helyére forgatni, szelepfedél fel és a továbbiak ugyanúgy.
Nagyjából ennyi. (ha minden jól megy)
Nyomatékkulcs nélkül hozzáfogni TILOS! (vezérműtengely leszorítása miatt)
Nekem meg ez a kawa gpz 750 volt.
Lehet,hogy a vezérmüláncot is kicserélem,mert az se valami jó már szerintem.
Nekem meg van is egy 250-es ETZ mocim,csak nincs rajta most müszaki.
ábrus. Holnap szelephézag állitást csinálok az FZ750-en. Mire számitsak,nagy meló lesz?
Egy egyhengeres kalapácson erősen gondolkozom én is. (XL/XT/DR 600-650 és társai)
Az ETZ-ről úgyis maradt egy B6-os bónuszom,lehet jövőre kihasználom.