Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula meghoztam a h.fejed.
Ez Te vagy? Hát nem ilyennek képzeltelek.
egy nőgyógyász veszett el benned
nagy dolgokat kis réseken szed ki az is
Én meg egy lusta motorszerelő motoros. Akinek nincs kedve szelephézagot ellenörizni. Aztán meg csodálkozok hogy nincs kompresszió. Aztán még a végén szelepeket is kell majd cserélnem,ha tovább hajtom igy a motort.
nesze friss kep horvatbol
kiszedtem a gyertyákat úgy hogy nem bontottam le semmit a motorról (kipufogón keresztül )
egész jónak néznek ki a hézag se ment el...
en egy lusta szamteches vagyok
Így fexik általában?

vagy egy számtekes nem tudja beforgatni a képet?

(amúgy csini )
őőőő, nem? nem....nem igazán! na jó nem 100%-ban!

szia an(y)u
22 vagyok, nem vagyok már fiatal de nem is vagyok olyan vén szatyor mint a többiek
tudom,a peldakeped vagyok
ismerlek ám
jah,a kislanyom nem mindenki oreg am itt,vannak fiatalok is,pl poti
psszt,honnan tudtad?:D

meg egyetemista korombol van:)
ő a lányod?
Ez se komp akart lenni. (nemkomplett)
Sziasztok, szép napot
Az a kép, már 10 éves legalább!
itt dicsekedett mindenki az asszonyaval , lanyaval, most akkor en is:) meg tettem fel magamrol is kepet a profiloldalamon,nehogy azt mondjatok,arctalan vagyok
Szeretem ezt az oldalt...
Köszi srácok!
bowdent egyszerubb ha csinalsz,ezt mar abrus irta.meregdragan adjak.bontoban,esetleg yamaha kereskedesben talalsz.ha nem akarsz kesziteni,akkor javaslom az ebay-t.
a csorgesre perselyezes a megoldas.nem csak a szelep,hanem maga a kipufogo,ill az abban talalhato tarto is ki van kopva.hiaba cserelnel szelepet,csak hallkabb lenne,de nem annyival,h megerje.
kikotni kilehet,kozepallasban fixre kotod.kivenni nem tudod,mert rendkivul erotlen lesz a gep.
A hátsó féktárcsámon van 5-6 mikrorepedés a kis lyukaktól 1-2mm-esek (kb. 5-6db).
Majd figyelemmel kísérem, szerintem ettől még használható, de ha van határozott ellen-szak-vélemény, várom!

Thx!
HELP!
1. exup bowden-t hol kapok ( '90 )? (bontottan, utángyártottan...stb)
Az egyik elszakadt, szerintem kapásból veszek négyet...
2. esetleg a kipufogóban lévő szelepet ? (a mostani eléggé csörög)

3. Mi a Tapasztalat: ki lehet ezen kötni ('90-EXUP) úgy az exup-ot, hogy attól még normálisan működjön fönt is lent is a motor és ne kelljen 3000-ig pörgetni ahhoz, hogy elinduljon?

Kérlek írjatok használható infókat!
KÖSZÖNÖM!
Laza...azt hittem leszakad majd a hegy, vagy valami..