Én meg egy lusta motorszerelő motoros. Akinek nincs kedve szelephézagot ellenörizni. Aztán meg csodálkozok hogy nincs kompresszió. Aztán még a végén szelepeket is kell majd cserélnem,ha tovább hajtom igy a motort.
itt dicsekedett mindenki az asszonyaval , lanyaval, most akkor en is:) meg tettem fel magamrol is kepet a profiloldalamon,nehogy azt mondjatok,arctalan vagyok
bowdent egyszerubb ha csinalsz,ezt mar abrus irta.meregdragan adjak.bontoban,esetleg yamaha kereskedesben talalsz.ha nem akarsz kesziteni,akkor javaslom az ebay-t.
a csorgesre perselyezes a megoldas.nem csak a szelep,hanem maga a kipufogo,ill az abban talalhato tarto is ki van kopva.hiaba cserelnel szelepet,csak hallkabb lenne,de nem annyival,h megerje.
kikotni kilehet,kozepallasban fixre kotod.kivenni nem tudod,mert rendkivul erotlen lesz a gep.
A hátsó féktárcsámon van 5-6 mikrorepedés a kis lyukaktól 1-2mm-esek (kb. 5-6db).
Majd figyelemmel kísérem, szerintem ettől még használható, de ha van határozott ellen-szak-vélemény, várom!
HELP!
1. exup bowden-t hol kapok ( '90 )? (bontottan, utángyártottan...stb)
Az egyik elszakadt, szerintem kapásból veszek négyet...
2. esetleg a kipufogóban lévő szelepet ? (a mostani eléggé csörög)
3. Mi a Tapasztalat: ki lehet ezen kötni ('90-EXUP) úgy az exup-ot, hogy attól még normálisan működjön fönt is lent is a motor és ne kelljen 3000-ig pörgetni ahhoz, hogy elinduljon?
nagy dolgokat kis réseken szed ki az is
egész jónak néznek ki a hézag se ment el...
vagy egy számtekes nem tudja beforgatni a képet?
(amúgy csini
szia an(y)u
meg egyetemista korombol van:)
Köszi srácok!
a csorgesre perselyezes a megoldas.nem csak a szelep,hanem maga a kipufogo,ill az abban talalhato tarto is ki van kopva.hiaba cserelnel szelepet,csak hallkabb lenne,de nem annyival,h megerje.
kikotni kilehet,kozepallasban fixre kotod.kivenni nem tudod,mert rendkivul erotlen lesz a gep.
Majd figyelemmel kísérem, szerintem ettől még használható, de ha van határozott ellen-szak-vélemény, várom!
Thx!
1. exup bowden-t hol kapok ( '90 )? (bontottan, utángyártottan...stb)
Az egyik elszakadt, szerintem kapásból veszek négyet...
2. esetleg a kipufogóban lévő szelepet ? (a mostani eléggé csörög)
3. Mi a Tapasztalat: ki lehet ezen kötni ('90-EXUP) úgy az exup-ot, hogy attól még normálisan működjön fönt is lent is a motor és ne kelljen 3000-ig pörgetni ahhoz, hogy elinduljon?
Kérlek írjatok használható infókat!
KÖSZÖNÖM!