Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

it importőrnél voltam termékigazgató, meg én gariztam is nameg ahány rohadt hdd-s multimédialejátszónak a manuálját fordítottam gondoltam is, h beleírok pár vicceset
Én olyan pipát raktam rá,amiben nincs ellenállás,a kábel belső ere maga egy ellenállás,asszem olyan 2kohm körül vannak hossztól függően.Elméletileg az a jó ha mindenféle csillapítás nélkül durran rá a gyertyára,úgy a legerősebb,csak ugye jöttek az autó rádiók,akkor elkezdték bele rakosgatni az ellenállásokat hogy "szűrjék"mert zavarja a rádiót.Főleg a Trabantnál voltak intenzív szűrők,mert a műanyag karosszéria vajmi keveset árnyékolt.A katonai UAZ-on még le is voltak árnyékolva a nyagyfesz kábelek,aztán megtört,zárlat miegymás,a parancsnok meg toporzékolt.Szóval motoron nincs rádió,és vizsgán nem mérnek zavarszintet,úgyhogy minél kisebb ellenállást teszel rá,annál izmosabb szikrád lesz.
Ez a vevőkör fegyelmezetten vásárol, és jól fizet. Becsalogatni őket először, na az nem 1szerű, és nem olcsó. Sok marketing, duma, munka, idő.
Na jó éjszakát holnap
De igen mert ha a vevőnek nem tetszik akkor Ádám előjön és tuti nem megy el a csávó projektor csúcs házimozi és hifi nélkül fontold meg.
Én meg mindjárt szuszókálok
Nem a Te szakterületed bótolunk, drága hifit meg csúcskat. projektorokat fogunk árulni.
dolgozom.
nempara, mit kell csinálnom?
Köszönöm
PUPUHuli,kész a csontid .
Holnap postázom.
Na, ha már melóról volt szó, én is megjöttem, ma alapítottunk egy újabb céget. 55km-ről kell majd bemászkálnom, hetente 2x, eleinte többször Nem is tudom még mindig, kell-e ez nekem...de valamit csak kell kezdeni...
úgyhogy lehet, kevesebb időm lesz a gép előtt tespedni de ha beindul (1-2 év) talán lesz újabb Yamaha.
Pedig jóárasítva volt nagyon
Nem vette fel vissza nem hívott emilre nem válaszolt akkor nem érdekel.
mi van a felnivel, felhívtad?
Szerintetek tv van sikin ami fogja a duna tv-t? Pénteken meccs van itthon este 7 kor.
Nem előtte volt a hackerekről 1 riportfilm és a fotó alapján amit kaptam róla 98% hasonlított rá.
Vasárnap reggel korán horgászverseny is lesz.
Jó éjt! Reggel jön az infó!
És pénteken is grillezünk? Kéne tudnom!
Most nézem sikondát a google földön és gyönyörű táj kicsi de sokminden van thermal fűrdő horgásztó stb.stb
A legalsó képen Ő látszik.Recepciós
Húú, kösz, én írogattam itt be a keresőbe kulcsszavakat, (NGK, gyertyapipa, pipa.. PUPU, ja azt nem... )
Szóval próbálkoztam de nem ment.
És neked jó ez az 5KOhm-os bele? Mert a gyári 10es az tuti.
Esetleg valaki tud ebben segíteni? Gyula bátyám, vélemény? Lesz valami gond az 5östől?