it importőrnél voltam termékigazgató, meg én gariztam is nameg ahány rohadt hdd-s multimédialejátszónak a manuálját fordítottam gondoltam is, h beleírok pár vicceset
Én olyan pipát raktam rá,amiben nincs ellenállás,a kábel belső ere maga egy ellenállás,asszem olyan 2kohm körül vannak hossztól függően.Elméletileg az a jó ha mindenféle csillapítás nélkül durran rá a gyertyára,úgy a legerősebb,csak ugye jöttek az autó rádiók,akkor elkezdték bele rakosgatni az ellenállásokat hogy "szűrjék"mert zavarja a rádiót.Főleg a Trabantnál voltak intenzív szűrők,mert a műanyag karosszéria vajmi keveset árnyékolt.A katonai UAZ-on még le is voltak árnyékolva a nyagyfesz kábelek,aztán megtört,zárlat miegymás,a parancsnok meg toporzékolt.Szóval motoron nincs rádió,és vizsgán nem mérnek zavarszintet,úgyhogy minél kisebb ellenállást teszel rá,annál izmosabb szikrád lesz.
Na, ha már melóról volt szó, én is megjöttem, ma alapítottunk egy újabb céget. 55km-ről kell majd bemászkálnom, hetente 2x, eleinte többször Nem is tudom még mindig, kell-e ez nekem...de valamit csak kell kezdeni...
úgyhogy lehet, kevesebb időm lesz a gép előtt tespedni de ha beindul (1-2 év) talán lesz újabb Yamaha.
Húú, kösz, én írogattam itt be a keresőbe kulcsszavakat, (NGK, gyertyapipa, pipa.. PUPU, ja azt nem... )
Szóval próbálkoztam de nem ment.
És neked jó ez az 5KOhm-os bele? Mert a gyári 10es az tuti.
Esetleg valaki tud ebben segíteni? Gyula bátyám, vélemény? Lesz valami gond az 5östől?
Holnap postázom.
úgyhogy lehet, kevesebb időm lesz a gép előtt tespedni
És pénteken is grillezünk? Kéne tudnom!
Szóval próbálkoztam de nem ment.
És neked jó ez az 5KOhm-os bele? Mert a gyári 10es az tuti.
Esetleg valaki tud ebben segíteni? Gyula bátyám, vélemény? Lesz valami gond az 5östől?