Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK rendben akkor kérnék egy 140es kutyát.
ábrus. Az üzemanyag rendszer rendbe van. Viszont amikor üzemi hömérsékletet eléri,kb 4ezres fordulatnál mintha kelepelne valamelyik hengernél a szelep,és érezhetöen gyengül is. Alacsonyabb fordulaton szépen megyen,csak néha lehet érezni egy kis kihagyást. Mi lehet a gond?
Az is jó.
Sziasztok!
Mit szóltok a Ferodo fékbetéthez?Van a Bárdinál jó kedvezményem és olyan van náluk!
link
Látod azt elfelejtették mondani az edzésen,hogy a köríves rúgásoknak is van egyéb veszélye!
Tényleg,innentől hasi-tasi a beceneved!
Ne parázz szekrényhátú,nekem is volt gyerekkoromban,hétfőn műtöttek,kedden haza zavartak!
Tudok,de az +1sör1fél,két hét mulva amikor a 145ös kell az +2sör2fél,és igy tovább..
A 130ast pedig elöveszed jövöre amikor Valentinó Rosszinak érzed már magad és könyék le kanyarban .
Hali! Megjöttem, cirka kb 10 oldalt olvastam vissza.

A gsx-et a gazdája cserélné velem a transalpra. Meggondolandó
Na jó éjszakát skacok holnap sok meló .
"egynapos bennfekvős műtét"
Az.
Meg legalább fél-egy évig nem kell nagyon olyat csinálni ami alhastáji terheléssel jár. De utána se nagyon.
ja, azt vágom, h még nem para, de ha para is lesz majd, pikkpakk egynapos bennfekvős műtét, de mégis
Az hogy incifincit (azaz bolhafasznyit) nagyobbnak látod az még nem jelent semmit.
Majd ha kidagad mint a barom mikor nagyobbat emelsz de megnyomva puha tapintású marad,akkor kezdhetsz beszarni.
Egyébként húzás orvoshoz és nézesd meg,de még az sem biztos a kezdeti stádiumban.
hát most így visszagondolva, már egykét éve edzéseken volt h mintha pont ott éreztem volna h valami van, meg éjjel mikor kifordulva fújom az orrom, aztán ma ahogy megnyomogattanm éreztem h érzékenyebb mint a másik oldalon (eléggé kellett pisálnom, azt hittem amiatt), de este néztem h incifincit nagyobb jobb oldalt, rákerestem a neten, és olvastam, h mi a szitu.
Semmi bajod sincs, ne legyél pupu...
A kávézóba csak beugrós vagyok. Szól a főnökasszony és fél napra bemegyek...420 ft-os órabért fizet, amit a jattok kiegészítenek 600-ra mondjuk...alapvetően kertészkedem egy cégnél, meg magánként. Most meg lehet, hogy lesz végre valami értelmes meló, teljesen más...jó volna!
Mióta "érzed"?
bazmeg, úgynézki kezdődő lágyéksérvem van bazmeg
ok intézkedek.
Ne hidd már el amit mond ott van fehér pólóba és dolgozik segíti a haverjait.
http://youtu.be/4cDOrVwPyM8
Kávézóban gyepszőnyeg öntözőrendszerrel?