ábrus. Az üzemanyag rendszer rendbe van. Viszont amikor üzemi hömérsékletet eléri,kb 4ezres fordulatnál mintha kelepelne valamelyik hengernél a szelep,és érezhetöen gyengül is. Alacsonyabb fordulaton szépen megyen,csak néha lehet érezni egy kis kihagyást. Mi lehet a gond?
Tudok,de az +1sör1fél,két hét mulva amikor a 145ös kell az +2sör2fél,és igy tovább..
A 130ast pedig elöveszed jövöre amikor Valentinó Rosszinak érzed már magad és könyék le kanyarban .
Az hogy incifincit (azaz bolhafasznyit) nagyobbnak látod az még nem jelent semmit.
Majd ha kidagad mint a barom mikor nagyobbat emelsz de megnyomva puha tapintású marad,akkor kezdhetsz beszarni.
Egyébként húzás orvoshoz és nézesd meg,de még az sem biztos a kezdeti stádiumban.
hát most így visszagondolva, már egykét éve edzéseken volt h mintha pont ott éreztem volna h valami van, meg éjjel mikor kifordulva fújom az orrom, aztán ma ahogy megnyomogattanm éreztem h érzékenyebb mint a másik oldalon (eléggé kellett pisálnom, azt hittem amiatt), de este néztem h incifincit nagyobb jobb oldalt, rákerestem a neten, és olvastam, h mi a szitu.
A kávézóba csak beugrós vagyok. Szól a főnökasszony és fél napra bemegyek...420 ft-os órabért fizet, amit a jattok kiegészítenek 600-ra mondjuk...alapvetően kertészkedem egy cégnél, meg magánként. Most meg lehet, hogy lesz végre valami értelmes meló, teljesen más...jó volna!
Mit szóltok a Ferodo fékbetéthez?Van a Bárdinál jó kedvezményem és olyan van náluk!
link
A 130ast pedig elöveszed jövöre amikor Valentinó Rosszinak érzed már magad és könyék le kanyarban
A gsx-et a gazdája cserélné velem a transalpra. Meggondolandó
Az.
Meg legalább fél-egy évig nem kell nagyon olyat csinálni ami alhastáji terheléssel jár. De utána se nagyon.
Majd ha kidagad mint a barom mikor nagyobbat emelsz de megnyomva puha tapintású marad,akkor kezdhetsz beszarni.
Egyébként húzás orvoshoz és nézesd meg,de még az sem biztos a kezdeti stádiumban.
http://youtu.be/4cDOrVwPyM8