Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából a fékkar ép maradt, csak ami rá van csavarozva, ami működteti a dugattyút, az tört el. az is van neked?
hol laksz?
a 47 LE sztem kamu,az enyemben,ami teljes idomos,van 45. ismerni nem ismerem,talan FZ-re tippelek.
Ha a kipugo durrog akkor az lehet szelep is!Gyujtásnál inkább a karbi szokott tüzet lőni!
Üdv srácok!

Ez ismeri valaki?:
http://www.motorhirdetes.com/r...

Esetleg vélemény róla?
Szia

Milyen kilométeróra és fordulatszámmérő van rajta?
Szia

Milyen a farkinca és a segédvázad?
hja,pedig tiszta lilanak tunik:D

veled mi van? mutet?motor?
Itt a megoldás
Sima klasszikus arany szinü vagy réz vagy milyen
nem lile hanem nem jó a fényegynesúly ak épen, és lilának hat.
Hayabusa!
Nekem van egy új. Rosszat rendeltem ez az oka.
ha' me ' lilara van lefestve. en edig hoalloba csak ezustot,es matt feketet talaltam:(
? miért pont lila?hol?ki?
? Mi történt?
hogy nem eg le ez a lila festek...
nehez dontes.tapasztalatom az FZR-rel van. hajo allapotut fogsz ki,nagyon nagy elmeny lesz.ha nem,sirva atkozod a napot,mikor megvetted a ZXR-ekrol nem tudok semmit.allitolag nincsenek lefojtva,mint az FZR-ek,de hogy jobban birnak muszakilag,meg csak pletykakat hallottam. sztem nezz meg mindket tipusbol tobbet is,es amelyi kaszivedhez no,ugy dontsd el.
amikor az en onindito motorom nem forditotta at a fotengelyt,akkor az volt a baj,h pont holtponton allt meg.berakta megyesbe,elore toltam 2 metert,ki uresbe,es mar mukodott is az onindito.a durrogas viszont nagyo nsok mindentol lehet.ha atfordul a fotengely,akkor nagy valoszinuseggel kizarhatjuk a csapagyakat,dugot,gyurut,stb. megneznem eloszor is a gyertyakat.ha ott rendben van,a toltest (bar valoszinu ha forog az onindito ezzel nem lesz gond.) ezutan gyanakodnek meg a karbira,v a gyujtaselektronikara. sztem az elektronikusreszen kel lkeresni a megoldast.ha ne mis az eketronika,de elhet trafo,gyetyakabel,stb. nezd meg,van-e szikra
Szia. Tettem fel rola egy nagy kepet ide a forumba.
Szia, engem erdekelne a szervizkonyv.
Elado YZF 750-röl karburátorok.1994-es gépröl-30 ezer ft.
Kipufogo leömlö szintén erröl a tipusrol,Exup szeleppel együtt-25 ezer forint.
Többi alkatrész is elado erröl a motorrol.
A nagy "durranás"az a kipufogóból szokott jönni az mindig gyújtás hiba
szal. kipuff, első sárvédő, oldalidom, termosztát? esetleg szelepfedéltömítés ha szép álllapotú. aztán meglátjuk még mit boltolunk.
helló hát ez jó kérdes.
és is ebben a dillemmában voltam tavaly ilyenkor. én a yamaha mellett döntöttem, eddig nem bántammeg.
és azért döntöttem-e mellett mert szebnek találtam, mertmindegyik hasonló erős és stílusú. meg lehet a yamahához jobban van alkatrész, de ezt nem tom biztosra mondani.
helló. én at szeretném kérdezni hogy az exupod milyen állaodban van és mennyit kérnél érte?
üdv!
fzr 400-ashoz keresek fékkart! ha van valakinek please jelezzen!
leszeded az oldalát, megnézet hogy az önindító fogaskerekeinél minden kerek-e.