Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nkem van gondom. puha nagyon a futómű nekem. neked nem zörgött a vez.lánc? a szekunder lánc mennyire nyúlik? mennyiér milyen gumid van? nekem szarrá mentek a menetek a féknyeregnél elől sajna..
üdv mindenkinek!
Még nem kértem segítséget soha fórumon keresztül, de eljött az ideje. Egy FZR 250R (3ln) tulajdonosa vagyok. Műszaki előtt és a féktárcsákkal vanak gondjaim. az elsők a kopottak, emellett még ütnek is , szóval mindenfélaképpan be kell szereznem belőlük a kritériumoknak megfelelőket. Kersesek eladó daradokat, vagy ha nincs, az adatai is megfelelnek, hogy esetleg tudjam méret szerint keresni, hátha jó lenne más típusé is. Már szerelgetem egy ideje, és sok dolgot sikerül kiküszöbölni, olykor cserével. Ha valakinek van kérdése, tegye fel nyugodtan, szívesen megoszom tapasztalataimat másokkal is.
nem foglalkozom veluk,ok se teszi kvelem:)
mas: aki ne mtudna milyen 250-ese van pontosan,anna ajanlom ezt az oldalt:) vagy mar irtam volna?
tipusok
hívd fel a red baront.. vagy a yakomotot..
igen,erre is szamitottam,de akkor is kellenek a fuvokak,mert nagyobbak vannak benne,mint kene.marmint az alapjaratiak.barki aki tudja,mit jelentenek a szamok,v meg tudja nezni,h a sajatjaban mekkora az alapjarati fuvoka,szivesen vennem.
tündér vagy bébi, imádlak!
de beírom me nem látlak hogy itt lennél..

herr Adam üzenete:
gumi
herr Adam üzenete:
FZR 400 1986
FZR 400R 1989
FZR 400RR 1990
FZR 400RR SP 1990
FZR 400RR SP 1992
FZR 400RR SP 1994
herr Adam üzenete:
ezek az fzr-ek voltak csak
herr Adam üzenete:
http://www.motorcyclespecs.co....
herr Adam üzenete:
ez az utolső széria
herr Adam üzenete:
ennek:
herr Adam üzenete:
Front Tyre 120/60-17

Rear Tyre 160/60-17
herr Adam üzenete:
az ez előtt iformának ami oldalról ugyanilne de dupla kereklámpás annak
herr Adam üzenete:
Front Tyre 110/70-17

Rear Tyre 140/60-18
herr Adam üzenete:
és itt a legrégebbi
herr Adam üzenete:
http://www.motorcyclespecs.co....
herr Adam üzenete:
Front Tyre 100/90-16

Rear Tyre 120/80-18
herr Adam üzenete:
hm?
herr Adam üzenete:
a 90es sima RR-nek
herr Adam üzenete:
Front Tyre 120/60 VR17

Rear Tyre 160/60 VR17
herr Adam üzenete:
ez a vr17 van benne
herr Adam üzenete:
a vele együt elkezdett gyártani 400RR SP nek már nincs ez a vr17
msn-en ment a válasz
hello!

nem tudjátok véletlenül, hogy a 98as FZR 400-nak mennyi a gyári gumimérete hátul?

köszi
Amíg nem kopnak össze a cuccaid addig magasabb lesz a fogyasztásod függetlenül attól hogy húzod-e vagy nem.
Ha bejáródott akkor kell karbiszinkron és akkor tudsz mjad átlagot mérni.
meg az is kevesebb,mint 6,5. es azt se felejtsuk el,h en meg nem huzhatom neki,es igy ennyi:)
mármint a gumi
Enyém 110/70/R17
meg 160/60/R18
nekem sem fogyazts 5 alatt, inkább 5.5 nem lesz kevesebb neked sem.
komolyan mondom megorulok. vki magyarazza mar el,h mi a main jet a pilot jet,es a starter jet? ja meg meg van needle jet is am. a main valoszinusitem, a fofuvoka. a needle az tufuvoka lenne? de mi a masik ketto?melyik az alapjarati?
nagyon szÉpen kÖszÖnÖm a segÍtsÉgeteket , az enyÉm egy 1989-es fzr 1wg akkor azt mondjÁtok 140/60-18 mÁr jÓ lenne rÁ?
kÖszÖnÖm a vÁlaszotokat És a segÍtsÉgeteket
ha gondolod holnap lemerem neked,csak mondd meg mit merjek:) sugar,atmero,kulso,belso, elso hatso, stb:)
enis most ezzel kuszkodok,en a karbira gyanaxom. legalabb is nalam tuti ez a hiba,mert neha visszadurran a kipuf. nezd meg a gyertyakat. ha tiszta nedves,lehet sokat kap,es keves levegot.nem optimalis a gyujtashoz.nalam ez a hiba.nekem ki kel lcserelni eredetire az alapjarati fuvokakat+ szinkron.

mas: jelentem, tulvagyok a 200. km-en. megvolt az elso olyan tankolas is,amibol mar kovetkeztethetek a fogyasztasra. a 10l-t leszoritottuk 6,5-re. a karbiszinkron es fuvokacsere utan be fog allni az 5Lityo alatti alomhatar:)
1986-tól
Front Tyre 100/90-16

Rear Tyre 120/80-18
csak azért kérdem mert nekem most tárcsákra lenne szükségem és hátha egyezik a 400 vs 250-es tárcsái.
1990-től
Front Tyre 120/60 VR17

Rear Tyre 160/60 VR17
1989-től
Front Tyre 110/70-17

Rear Tyre 140/60-18
285mm
mikori a motor, mert akjkor meg tudom nézni.. a motor mikori gyártású
a 250es fzr-en mekkora az első féktárcsa mérete?