Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi még ecce a fékbetéteket.
Apropó az üléstakarót meglelted?
Holnap végre megcsinálják a telóm szombaton új gumikat kap ma vettem frankó bőrszerkót ja szombaton még hozok egy csizmit is ha nem tud valaki egy faját 25-ezerig
Meg nekem 3HH-s motor van benne.
köszi de megvan hozzá már minden csak biztosra akkarok meni.
olivér, nem lenne jobb venni egy másik köteget? eBay ilyenkor is barátod :-) 3HE-hez 15GBP+szállítás
Köszönőm a kapcsolásí rajzot.Nem történt velesemi csak az elöző gazdája össze vissza kötöt rajta mindent ,ráadásul csunyán és szeretném rendberakni.
Emberek nincsen valakinek egy pár 280-as féktárcsája elfekvöben otthon?
Figyelem!
FERODO PLATINUM hátsó fékbetétet FZR hez 7000-ezerért a párat tudok hozni mostantól akinek kell szóljon nyugodtan.évjárat sem mindegy ha kell valakinek írja meg az évjáratot illetve számot pl:3HE...stb
én 7001-et
ugy jo:?
áh én korrekt vagyok max 7000 et adok érte
Én akkor 5001-K-t adok érte.
Versenyzünk?
kapcs.rajz
mi lett vele hogy ujra kell vezetékelni? nekem van 400-hoz szervízkönyvem. nem hiszem hogy sokban különbözik. ha gondood holnap megkeresem neked.
Szisztok lenne nekem egy olyan gondom ,hogy a mocit újra kellene vezetékelnem.Nincsvéletlenül valakiek egy bekötési rajza 600-hoz?
hali!
én 10 ezerre gondoltam...megindoklom,hogy miért.az új deutschlandban 180 euró, itthon egy gixxer műanyag hátsó sárvédőt árulnak 17 ezerért...úgy gondolom ez egy reális ár érte...
amúgy egy FZR600R-en volt.
Félre ne értsd nem akarom +v enni pusztán kiváncsiságbol kérdeztem.
adok érte 5 ezret
500? bakker.. ngem talán eccer büntettek meg, de az tuti nem volt sok. öcsém is elkésett, őt meg sem büntették.. nemtom te mit nem irattál át hogy ennyi lehet.. ú
mivel a piac lényege a verseny...
ezért aki többet ígér az viheti
Szia

400e körül gondoltam !
Sokat költöttem rá meghát a öhlins rugó sem olcsó!
elkéstem az átirással, és itt (nagyon törvénytisztelök a hivatalnokok) ezét megbüntiznek 50-venel de örüljek és vigadjak mert lehetet volna 500-is!ugyhogy tegnap halatfüztünk meg minden itt volt a teljes család nomeg a haverok hihihi!
kivánom hogy add el nekem 120 ezer forintos bering predatorom volt bőr és egy kalap szar volt ápoltam és 1 év alatt az összes máz lepergett róla ami festve volt de biztos jobb a kodura ami neked van
mit szívozott a zsidaj banda?
Segítség segítség, megtámadott az okmányiroda, és követel tőlem egy csomó dollárt, ha nem adok nekik kivonják a mocimat a forgalombol (maffiózók, még-hogy nincs nálunk szervezett bűnözés )ezért felajánlom hőnszeretettet jakomat megvételre, melynek új ára 40.000 Ft, de én 20-ért bárkinek odaadom! Tavaly októberben vettem, a télen volt egy párszor rajtam, de szinte még új, a mérete 3XL
BERING, a kabátok FERRARI-ja! http://fokt.hu/index2007_insid...
Akit érdekel bátran hívjon, Tel.:06/30/405-36-49, várom a hívásaitokat!
Nekem koszosan is jó nem kell lemosni mi az ára?