Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha forditott telod van akkor ugy tudom hogy passzol a villa vastagsága
43-as
üdv TAG24!
menynibe adod azt a gyöngyszem jobboldali kapcsolót ami a képen van?
kicsit szétvan rogadva de nem baj ha mondasz rá egy elfogadható árat akkor megszabaditalak tőle
várom válaszod!
a felsö villahid érdekelne ,fzr 1000-re jo? szerinted?
alulra vagy fölé? néha van. de nyugodtan keresgélj az ebay.co.uk oldalon, oszt ha van valami ami érdekel megnézzük és ha lehet vesszük :-)
első villa? esetleg kép a gépről?
Itt egy gyerek aki tud neked kormánykapcsolót beszélj vele
Ha valakinek kell valamilyen alkatrész 94-es yzf750-röl az irjon nyugodtan.Pár dolog már elkelt de van sok jo aproság.kormány,gyujtáskapcsolo,kormányra kapcsolok,stb,stb.
FZR-club alakult még kicsit lassú de mindenkit várnak ide:
www.fzrclub.extra.hu
Szia engem a plexi érdekelne de nekem egy 600-ra kellene.Szerinted jó rá? És menyitt kérnél érte?
Ja a két visszapillantót nem mondtam:)
Engem érdekel az első sárvédőd ára a kipufogóé is.
Kössz.
Gondoltam teszek fel pár képet hátha vkit érdekel.
tag. a 2 féktárcsád átméröje mekkora elöl? mi az ára? helyileg merre vagy? várom válaszod.
üdv.gábor
Megvan mindkét oldali kormánykapcsoló... vagymi.
Nincs semmi bajuk, csak épp annyi idősek mint a motor, szal a piros kapcsolóból rózsaszín lett
Megmérjem a kormányom átmérőjét?
Q!
Már hogy ne lenne lábtartóm? Minden van, csak széjjel kell dikhászni!
Konzollal vagy anélkül, ahogy tetszik.
rajta van a szivató igaz nem a helyén
ujra megneztem az enyemet, es pontositanek:
a ket kozepso csavarnak a tavtartoja a blokkhoz van rogzitve. a bal oldali meg ha jol latom a benzincsap tartojahoz. a jobb oldali szimmetrikusan vele. a ket alsot nehez kivenni,az ott van a fekkar es a sebvaltokar alatt-mellett.ott mar lehet nincs konzol. a tieden nem altom a benzincsapot,meg a szivatot sem.eltuntek?
van am biza! ahol le van veve az idom a motoromon,ott nezdd meg,ott latszik. de ebben a tavtartoban van a menet,ahova a csavart be kel lcsavarni,szoval el sem tevesztheted:) ha jol remlik a ket kozepsonek van,a ket felsonek,es jobb oldalt az alsonak.bal oldalt kozvetlenul a vazba csavarozod.
es a legfontosabb,amit ki nem hagyhatsz!:
az oldalidomon minden egyes lyukban van egy gumi(razkodasvedelem).a gumiban meg egy tavtarto cso.8mm hosszusagu.abba megy bele a csavar.ha ezt kihagyod,nem tudod megszoritani a csavart,hanem addig tekered be,mig el nem torod az idomot.nekem egyik-masikba nem volt,csinaltunk hozza.nem nagy dolog,egy eszterga kell hozza es kesz. 8mm hosszu,es kb 5-6mm szeles.
most igy fest
köszi tökéletes a válasz. mert én még ezután fogom majd fölrakni az idomokoat. és van távtartó konzol a váz és az idom között?
tudod mit? igy linkelem,a kepeken sztem jol latszanak a csavarok mindket oldalrol:)
link
meg legalabb mar tudjatok,hogy nez ki a dragasagom:) kesobb lesz tobb kep is,az egesz felujitasi folyamatot megorokitettem az utokornak.
link

itt jol lathatod a 3 +2 csavart. szep fenyesek:) kicsit latszik a legbeomlonel is a csavar(derekszoget zar be a tobbivel).csak a lenti nem latszik,ami a ket oldalidomot koti ossze
hat az nem egyszeru:) van 3 nagycsavar.egy kozeptajt,egy a szivato es benzincsap kornyeken, egy meg lent a sebvalto kornyeken.a masik oldalt szimmetrikusan ugyanott.ezen kivul a fejidomhoz meg ket kisebb csavar+ a levegocsonel(amia fejidombol megy be a vazba) van egy kis idom,ahhoz is egy kisebb csavar csatlakozik. ja esmeg egy,lent a ket olalidomot is osszekoti egy csavar,a hutomaszk alatt, ahol a 4 kipufogo leomlo osszeer.
miert kerded?
igen kell, a költségekbe is még belefér remélhetőleg.
megkérhetnélek 1 valamire?
eltudod mondani hogy hol és milyen módon van rögzítve a 2 első oldalidomod?
elöre is köszi