hátsó 140/70-es az első meg 110/ nem tudom mekkora. max holnap tudnám neked megnézni. én a helyedben 150/70-est tolnék bele. vagyis nekem az volt a megfelelő. most 160-as van fent, de nem nyerte el a tetszésem. remélem tudtam segiteni.
Szeretném megtudni hogy Yamaha FZR 400 Genesis 1WG kódjelű motornak mik a gyári gumiai elől és hátul?Mármint a pontos méretük!
KÉRLEK SZÉPEN TITEKET MIHAMARABB SEGÍTSETEK NEKEM MERT HOLNAP REGGEL ezt nekem meg kell mondanom a gumisnak , hogy vasárnap menni tudjak az újjakért!Most nekem hátul egy 140/70-18 volt , de ez marha magas és csunya szerintem valami kínai szar!Ez lenne a gyári hátsó méret?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Széles Utat!
majd elfelejtettem, Hiloczki Janos megkert,h aruljam a gepet a lenyeg,kiarulja alkatresznek. az AC pumpa, meg a hengersor mar hianyzik. a fesszabja nalam van,nem adom de amugy a tobbi tartozek megvan.lehet kerdezni batran,de csak telefonon,es azt is csak ugy fel ot utan.a sracnak egyelore nem lesz netje,e-mailra igy nem tud valaszolni.
a szama: 30/354-85-36
a gep amugy egy 250-es 2kr 1989-es FZR, ha jol tudom,de azert kerdezzetek ra,mert nem 100%.amugy idomon es vazon kivul ugyanaz,mint a 3ln.legalabb is nagyban hasonlit.
ooo,messze nem ilyen valo bele:) meg raadasul a hiflo nem gyart ehhez(utananeztem ).itt csak az eredeti jatszik. ritka japan belpiacos motorrol van szo:)
áh igazad van tényleg ki kell furni a vázat ragasztani nem célszerű meg tartót is kell neki csinálni hülye vagoyk erre nem gondoltam igy akkor csak 5 öt adok érte elég hülye felfogás tudom de ha kell 6-7 ért flood bácsinak akkor vigye... /sárvédőt/
Eladó az adatlapomon látható FZR 1000 Genesis(1989), nagyon jó állapotú, irányár 470e ft.
Ha tudtok valakit aki pont ilyet keres, vagy közülletek érdekel valakit, akkor az fzrgenesis@freemail.hu - ra dobjon egy mail-t, tudok küldeni jobb képeket és bővebb infót. üdv.: Bálint
vidd el a sárvédőt annyiért nekem nem kell annyiért,meg aztán hogy fel tudjam csavarozni meg kellene fúrnom a vázat amit nem fogok mert nem akarom hogy lerohadjon
Ha egész évben jó voltál és az is maradsz kérd meg Bagolyt-hogy segítsen be neked az e-bay-os rendelésbe.
És ne felejtsd el megköszönni a puszit szerintem nem szereti.
ajanlom a Hilóczki Jánost. o szetbontotta a motorjat,talan o eladja a cuccokat. iwiwen keress ra. de multkor mar mintha ide be is volt linkelve a hirdetese.
Szeretném megtudni hogy Yamaha FZR 400 Genesis 1WG kódjelű motornak mik a gyári gumiai elől és hátul?Mármint a pontos méretük!
KÉRLEK SZÉPEN TITEKET MIHAMARABB SEGÍTSETEK NEKEM MERT HOLNAP REGGEL ezt nekem meg kell mondanom a gumisnak , hogy vasárnap menni tudjak az újjakért!Most nekem hátul egy 140/70-18 volt , de ez marha magas és csunya szerintem valami kínai szar!Ez lenne a gyári hátsó méret?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Széles Utat!
Kész lett a moci de költözünk el akarom adni!
Akit érdekel mondjon egy árat és megegyezünk !
Sürgős lenne!
a szama: 30/354-85-36
a gep amugy egy 250-es 2kr 1989-es FZR, ha jol tudom,de azert kerdezzetek ra,mert nem 100%.amugy idomon es vazon kivul ugyanaz,mint a 3ln.legalabb is nagyban hasonlit.
Nézd meg a bal menü sort az mind FZRhez tartozik.
Itt egy oldal ahol olcsóbb,bár nekem 600-asom van:
http://www.biker-world.hu/kate...(3HE)&hivo_cat_id=30
&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=30
Nem tudom,hogy a 250-be ilyen való?
mennyibe adod ugyan ilyen? képed van róla?
Eladó az adatlapomon látható FZR 1000 Genesis(1989), nagyon jó állapotú, irányár 470e ft.
Ha tudtok valakit aki pont ilyet keres, vagy közülletek érdekel valakit, akkor az fzrgenesis@freemail.hu - ra dobjon egy mail-t, tudok küldeni jobb képeket és bővebb infót. üdv.: Bálint
És ne felejtsd el megköszönni a puszit szerintem nem szereti.