Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm.erdekes.ugy latszik senki nem akar kiadni 9000Ft-ot egy szurore,inkabb valahonnan szerez egy hasonlot:) a plexi erdekel meg?most jart le az aukcio,hamarosan licitalok ujra.felteve,h felteszi:)
no,veled is talalkozok itt:) a labtarto hogy all? arra lehet vevo lennek.csak a csuloktarto kell,se konzol,se a fek,se a sebvaltokar. ha torott,akkor nem kell.olyan van:)
helló Q.
nem tudom lehet, igy vettem, azt tom hogy suzukis légszűrő
a műszeregység alatt a kormánykapcsolókat érted?
a francba én már 1 hónapja keresek jobb bal kormánykapcsolót ugyanolyat .... vag ycsak jobb oldalit amin a lámpa kapcsoló is benne van fzr 1000 hez de más motoré is jó ha mindkét oldali megvan
Bagoly.
Karburátor szívócsonkot tudsz?
Kicsit öregek a gumik ez is javíthatja ill ronthatja az alapjáratot...
Üdv!
Sajnos van egy '91-es japán belpiacos FZR250R-em (3LN) amiben elpusztult a főtengely és kis matekolás után úgy döntöttem, h nem éri meg költeni rá. Ha kell valakinek vmi alkatrész, nyugodtan keressen meg.
A műszeregység hiányzik róla.

msn: tag3@hotmail.com
ez takolt legszuro? v vetted? mennyibe hogyan,mibe fajt?
akkor jol sejtettem:) hiaba,mondom,mar nem tud meglepetest okozni ez a tipus
nekem a 4 db szett kerult volna 80E Ft-ba. de valahol a neten lattam 1000-esbe valo szettet egy tizesert.sztem a wisecot keresd fel,hatha ok tudnak hozni.ezresbe konnyebb,mint 250-esbe. bar nem hinnem,h a gyari keszlet is olyan marhadraga lenne...
Ha valakinek kell jo állapotu exup kipuffancs yzf 750-es akkor irjon.meg koplett 750-es exup motor is jo állpotban.meg pár alkatrész.árban megeggyezünk.
msn:markoati@yahoo.com
üdv mindenkinek.
ma voltam szerelőnél és mondta hogy az exupom ment szarrá.
2 hét mulva tudja fogadni a pácienst. meg akkor meg ejt 1 karbiszinront is.

130/ 70 R17-es michelin gumi 7 mm-es mintamélységgel 3E magyar forint.

a másik képen meg a légszűrűm van.
széles utat mindenkinek
na,voltam megnézni az YZF 750-es yamahát.Az semmi.szarrá törve mert kerekezés közben megfordult vagy 3x.De találtam exup motort.hengerfej,henger nélkül eladja a ficko.frissen behozott motorbol van kiszedve 33ezer km-vel.lehet azt elhozom.csak kéne gyürükészlet.Mennyibe fáj egy olyan?
Q! ezúton értesítelek h van már "Szeged és környéke" topic is, szóval majd oda is írkálj, mert be kell indítani a topicot...
majd szoslz mi lett a vege.
Szerintem ugy is engednek majd az árbol.
Még nem tudom.Délutám lessz felcsörgetve a faszi vagy a hozzátartozo.még nem tudok rola semmit de a motornak elvileg mennie kell mert jot csattantak vele a hátulja meg egész karbantartott gép tulajdonosára vall.Remélem szépen fog menni
viszek benzint,aksit,tartályt.beköszörüljük valahogy.Ami meg nem kell nekem azt eladom.Az ára olyan 100ezer forint körül mozog.
huh
necces... veszesen kozel az a kerek a blokkhoz.jol nezd at! de a hatuljateljsen hasznalhato allapotu,van egy plusz kereked:) mennyiert vesztegetik? es mennyit alkudsz majd belole?:)
ha a blokk tiptop állatkirály. beindítható?
Ugy néz ki hogy ma veszek egy komplett exupmocit mindenestöl.jol beletaknyolhattak vele egy kocsiba.
Békésmegyei vagyok, de pesten tanulok. Köszönöm az eddigi segítségeket. Több szálon futtatom a dolgot, és találtam egy oldalt: www. danger.hu Az oldal még nincs teljesen kész, de sokmindenben tudnak segíteni. Maci
dehat meg csak most lett kesz az fzr!ennyi volt? amugy az enyem kesz,es profi lett:)
Alapjáraton még nem hallani csak olyan erösebb gyorsittás közben.De ugy néz ki hogy szarok rá.Holnap megyek megnézni egy YZF750R-t.Ha megfelelö számomra az állapota akkor megveszem és ölöm abba tovább a pénzt meg az energiát
Hengerfejtömítés kb 15000 Ft A csapágyat lehet cserélni! Miből gondolod hogy a főtengely OK? Kimértétek? Ha hallod hogy szól akkor már késő!
Hellotok!
Olyan info kéne nekem hogy hajtokarcsapágy az 1000-es exupomba.lehet egyáltalán ezekben csapágyat cserélni?
Ugy néz ki hogy a fötengelynek nincs baja mert még nagyon hallkan szol a csapágy.na meg hengerfejpakolás mennyibe kerül egy ilyen szarra?
Köszi