Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi flood legalább valahol el tudok indulni, az a nagy baj hogy volt blokk hang ,és ez a hang leginkább egy defektre hasonlított elsőnek azt hittem hogy azt is kaptam de mikor elkezdet megállni a motor már tudtma hogy nem:)Mikor pukkan egyet a gumi olyan hang volt:(Na most én a gyertyákat már megnéztem adnak szikrát, apámmal néztük de sztem a szikra elég minimális!nagy szikrának kell lennie?
Beállt volna a dugó?
Már semmilyen ropogos pufogos hang nincs iditáskor csak a villanymotort hallom:(
Szevasztok! Épp motorvásásrlás előtt állok és nem tudok dönteni: Yamaha FZR 250 vs. kawasaki ZXR 250... Szerintetek? Miért az egyik miért a másik?
ha kell nekem is van Szervízkönyvem ha kell valakinek
helló. engem lehet érdekelne az a szerelési könyv igaz csak 250-esem van.
az adatlapomot ott a mail címem.
szia
ha a levegőszűrős dolog érdekel akkor ha a háza lyukas és többet szív akkor sem indul.
Fesszabályzó?
Gyerrtyákat megnézted ad szikrát?
Mostad indulás előtt?
Benzintankod mennyira tiszta belülről?
Ien apróságok mind számítanak főleg ha összeadódnak,és nem te lennél az első aki nem benzint tankol a motorjába....
szikrát ellenőrizd mindenképp aztán azt hogy kap-e üzemanyagot.
Ha teker az akksid ki lehet zárni a levegőszűrőd szerintem érdemes megnézni.
Ha nem volt fura blokkhangja mielőtt megállt akkor nem valószínű hogy megszorult...
Nem kell beszarni egyből az ráér 2-ből vagy 3-ból is.
Ha az alapokat ellenőrizted vidd el egy szervízbe és mesélj el mindent.
A drága külsődnek ehez semmi köze lehet hogy valami tök egyszerű dolog történt pl:eldurrant ewgy biztid nekem is volt olxyan tekerd de nem indított,szal óvatosan a festésded miatt szedd le a burkolatot és kezdj sebészkedni nagyon ne merülj bele mert nem érdemes.
Sziasztok!/SEGÍTSETEK KÉRLEK TITEKET/

Kérlek titeket segítsetek bárki aki tudod meghálálom csak valaki PLS:(
Már madjnem kész a motorom megjöttek a felnik a porfestőtől /ÍRTÓÓÓÓ GYÖNYÖRŰEK LETTEK/, Nikkelezet , krómózótt cuccok minden amit csak tudtam nikkelezve vagy porfestve lett ,már nincs gyári festés:)meg egyéb sok extra na meg persze az elfogyott minden pénzem meg az asszony a motorral együtt akar kidobni már:)Na a lényeg hogy elkezdtem összerakni a motoromat , már olyan szintre összeraktam hogy menni tudtam vele egy próbakört .semmi gond nem is volt kitoltam garázsból pöcre indult , aztán beöltöztem és hát akkor Motorra fel és reggel 9 től délután 1 ig motorortam,ekkor jött a baj jövők haza Mórról(Fejér megye)olyan 100 körül jöttem egyszer csak olyan hangot hallottam mintha defektet kaptam volna és abba a pillanatban a motor le is állt , nem tudtam mitévő lkegyek ezért tolnom kellet hazáig 8km(jóóóóó moka próbájátok ki),és egyszerűen nem indul be , mikor öníndítózók csak a villanymotor teker én ugy hallom , semmi puffogás durrogás vagy valami arra utaló jel hog yindulni akarni ,tehát nem az a megszokott őnindítós hang van csak tekere a vilyanmotrot:(:(:(:(ez mitől van ? mi ez a jelenség? tudja valaki ?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!
KÖNYÖRGÖM az összes pénzem elment az esztétikára és msot meg itt van ez:(
Sírni tudnék:'(
Előre is köszönöm a segítségeteket:)
Sziasztok!

De rég voltam itt. Ha valakinek kell Yamaha FZR 400-hoz komplett szerelési könyv, szóljon és küldöm e-mailben.
Pár éve láttam egy nagyon szépen átalakított FZR-t 1000-est azóta van is kettőm de még csak mosat öttem rá hogy pont olyan volt az is átalakítás előtt,és talán a legszebben átalakíthatónak tűnik.www.hasznaltauto.hu-itt a motorokhoz írd be hogy FZR és keress.Van pár szép darab egy kék ezredes az nagyon tetszik,ötletnek vagy kiindulásnak is yo
sztem gyonyoru.bar a link nem mukodik az oldalan:D
erdekes megoldas a gyujtaskapcsolo oldalra tetele.de ez a metalfekete vaz,odabasz
Odaadnám a motorom kíváncsi lennék mit hoznál ki belőle.
Nekem tetszik ez a naked stílus csak nincs időm megépíteni.
Szólj ha érdekelne a projekt,ősszel végén indulhat is addig teszem félre a pénzt.
Ez igaz, valamennyit meg megertek belole igy is.
hát aztán!
nézegeted a képeket,a többit meg oda gondolod... ennyiért ingyen van.egyébként még annyi info sincs róla a neten mint a 750-ről,de ha olyan mint a 600, akkor nincs gáz
véleményeket várok a színekkel kapcsolatban!az enyém de nem tetszik
Nekem is volt ilyen FZR-em, minden ugyanaz rajta mint a 600-as testvérén, talán a karbiban a furatban és az áttételezésben tér el. Amúgy jó kis gépek.
Koszi, meg is vennem csak sajna egy kanyi szot sem tudok nemetul. Ha angol lenne az rogton kellene is.
Nagy mákod van! A Vaterán most hirdetnek egy használati utasítást 2ezerért....
http://www.vatera.hu/yamaha_fz...
Koszi. Sajna ma dolgozom, de holnap este ilyenkorra rakok fel rola kepeket. Esetleg valamifele leirast vagy valami kezikonyvet nem tudsz rola?
gratula a mocihoz.az 500-as is ritka mint a 750-s.
képeket tegyél fel róla, had lássuk...
első sárvédő?
Hi.

Tudna nekem valaki kuldeni egy hasznalati infos konyvet yamaha fzr500-ashoz? Tegnap ota boldog tulajdonosa vagyok, es azert egy ket dolog erdekelne. Koszike.
krissz78@gmail.com
Helló!
Komplett motor bontva eladó. Idomok, futómű, Rendszámos váz!, motorblokk alkatrészek. Stb..
Nincs meg: Henger, Acpumpa, fesszabályzó.
Kaposváron a motorikus, és Miskolcon a többi alkatrésze.
Csak telefonon!
+36303548536
Üdv Kollegák!
Valaki tud segiteni matrica ügybe?
Bármilyen érdekel alap legyen a Yamaha és minden más vinyl....jöhret kitudom nyomtatni de nincs mit vagy kicsik :) köszi elöre is.
Köszi
Sztem már nem lesz vele bajom tegnap este mentem vele 40 km-et és semmi baja nem volt, akkor sem amikor megrántottam 200-al...meg majd 1-2 hét múlva megy szelephézagra meg karbiszinkronra
Aztán remélem nem lesz semmi baja. De sztem gyertya lesz, mert a töltés tökéletes
hallo. nem érdekel senkit 400-asbol alkatrész?