Köszi flood legalább valahol el tudok indulni, az a nagy baj hogy volt blokk hang ,és ez a hang leginkább egy defektre hasonlított elsőnek azt hittem hogy azt is kaptam de mikor elkezdet megállni a motor már tudtma hogy nem:)Mikor pukkan egyet a gumi olyan hang volt:(Na most én a gyertyákat már megnéztem adnak szikrát, apámmal néztük de sztem a szikra elég minimális!nagy szikrának kell lennie?
Beállt volna a dugó?
Már semmilyen ropogos pufogos hang nincs iditáskor csak a villanymotort hallom:(
Fesszabályzó?
Gyerrtyákat megnézted ad szikrát?
Mostad indulás előtt?
Benzintankod mennyira tiszta belülről?
Ien apróságok mind számítanak főleg ha összeadódnak,és nem te lennél az első aki nem benzint tankol a motorjába....
szikrát ellenőrizd mindenképp aztán azt hogy kap-e üzemanyagot.
Ha teker az akksid ki lehet zárni a levegőszűrőd szerintem érdemes megnézni.
Ha nem volt fura blokkhangja mielőtt megállt akkor nem valószínű hogy megszorult...
Nem kell beszarni egyből az ráér 2-ből vagy 3-ból is.
Ha az alapokat ellenőrizted vidd el egy szervízbe és mesélj el mindent.
A drága külsődnek ehez semmi köze lehet hogy valami tök egyszerű dolog történt pl:eldurrant ewgy biztid nekem is volt olxyan tekerd de nem indított,szal óvatosan a festésded miatt szedd le a burkolatot és kezdj sebészkedni nagyon ne merülj bele mert nem érdemes.
Kérlek titeket segítsetek bárki aki tudod meghálálom csak valaki PLS:(
Már madjnem kész a motorom megjöttek a felnik a porfestőtől /ÍRTÓÓÓÓ GYÖNYÖRŰEK LETTEK/, Nikkelezet , krómózótt cuccok minden amit csak tudtam nikkelezve vagy porfestve lett ,már nincs gyári festés:)meg egyéb sok extra na meg persze az elfogyott minden pénzem meg az asszony a motorral együtt akar kidobni már:)Na a lényeg hogy elkezdtem összerakni a motoromat , már olyan szintre összeraktam hogy menni tudtam vele egy próbakört .semmi gond nem is volt kitoltam garázsból pöcre indult , aztán beöltöztem és hát akkor Motorra fel és reggel 9 től délután 1 ig motorortam,ekkor jött a baj jövők haza Mórról(Fejér megye)olyan 100 körül jöttem egyszer csak olyan hangot hallottam mintha defektet kaptam volna és abba a pillanatban a motor le is állt , nem tudtam mitévő lkegyek ezért tolnom kellet hazáig 8km(jóóóóó moka próbájátok ki),és egyszerűen nem indul be , mikor öníndítózók csak a villanymotor teker én ugy hallom , semmi puffogás durrogás vagy valami arra utaló jel hog yindulni akarni ,tehát nem az a megszokott őnindítós hang van csak tekere a vilyanmotrot:(:(:(:(ez mitől van ? mi ez a jelenség? tudja valaki ?
KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!
KÖNYÖRGÖM az összes pénzem elment az esztétikára és msot meg itt van ez:(
Sírni tudnék:'(
Előre is köszönöm a segítségeteket:)
Pár éve láttam egy nagyon szépen átalakított FZR-t 1000-est azóta van is kettőm de még csak mosat öttem rá hogy pont olyan volt az is átalakítás előtt,és talán a legszebben átalakíthatónak tűnik.www.hasznaltauto.hu-itt a motorokhoz írd be hogy FZR és keress.Van pár szép darab egy kék ezredes az nagyon tetszik,ötletnek vagy kiindulásnak is yo
Odaadnám a motorom kíváncsi lennék mit hoznál ki belőle.
Nekem tetszik ez a naked stílus csak nincs időm megépíteni.
Szólj ha érdekelne a projekt,ősszel végén indulhat is addig teszem félre a pénzt.
hát aztán!
nézegeted a képeket,a többit meg oda gondolod... ennyiért ingyen van.egyébként még annyi info sincs róla a neten mint a 750-ről,de ha olyan mint a 600, akkor nincs gáz
Tudna nekem valaki kuldeni egy hasznalati infos konyvet yamaha fzr500-ashoz? Tegnap ota boldog tulajdonosa vagyok, es azert egy ket dolog erdekelne. Koszike.
krissz78@gmail.com
Helló!
Komplett motor bontva eladó. Idomok, futómű, Rendszámos váz!, motorblokk alkatrészek. Stb..
Nincs meg: Henger, Acpumpa, fesszabályzó.
Kaposváron a motorikus, és Miskolcon a többi alkatrésze.
Csak telefonon!
+36303548536
Üdv Kollegák!
Valaki tud segiteni matrica ügybe?
Bármilyen érdekel alap legyen a Yamaha és minden más vinyl....jöhret kitudom nyomtatni de nincs mit vagy kicsik :) köszi elöre is.
Köszi
Sztem már nem lesz vele bajom tegnap este mentem vele 40 km-et és semmi baja nem volt, akkor sem amikor megrántottam 200-al...meg majd 1-2 hét múlva megy szelephézagra meg karbiszinkronra
Aztán remélem nem lesz semmi baja. De sztem gyertya lesz, mert a töltés tökéletes
Beállt volna a dugó?
Már semmilyen ropogos pufogos hang nincs iditáskor csak a villanymotort hallom:(