Ha a váltótengelyeket kiszeditek párban az összes kerékkel és (még utána kell járnom,de állítólag belemegy az ezresbe) eladóak lesznek szólj rám mindenképp.
kipuff nem tudom hogy gyári-e mert figyeltem annyira még meg.pénteken hozom haza a mocit.de itt van rola kép és talán elviszi valaki de még nem tuti de 16 ezer forintot kérek érte.ime a motorrol a kép:
hella markoati.
a kipuf gyári, vagy valami tuning? oszt hogyé méred? meg esteleg a jobb első lábtartó kellene ha van, és ha olyan mint az enyém...képeket nézegetnék...
hló okosak: a kompresszió pl lehet szarabb ha a boltban állt a motor jó sokat? meg a beállítások menynire befolyásolhatják? most néztem az átvételi lapon, hogy nekem ilyen adataim voltak 36,971 km-nél: akksi nyugalmi fesz: 12,51 (aztán elment a foyladék belőle némilieg, utántöltöttem), generátor töltés: 5000f/min: 13,67 V (gondlom mert így írták: 1367 ), ls a kompressziók: 1h:9 2h:10 3h:8 4h:10 a különbségek lehetnek pl karbi és szelepállítási különbségektől?
Hallo!Janossal mar beszeltem,azt mondta majd beszel veled,de akkor itt is megkernelek.a karbikban nem nezned meg a fuvokak meretet?alapjarati es fofuvoka kellene.elvileg a 2-3 karbiban nagyobb van a hutes miatt,mint az 1-4-ben. nagyon fontos lenne,mert enelkul nincs szinkronom. azt mondta a te karbid es az ove kulonbozik,de ahogy neztem a te motorod inkabb hasonlit blokkilag az enyemhez,mint az ove. a kipuf nem most kellene,mert annyi penze mmar nincs,de a labtarto az igen.ne msurgos,1-2 het mulva is jo lesz.felteve,h jo az enyemhez,mert eddig meg nem talaltam hozzaillot.
Nah szép gyerek vagyok...
Még jó, hogy a lábtartót direkt lefényképeztem, csak épp feltölteni felejtettem el.
Egyelőre azt sem tudom hol áll a fejem, mert öcsém ballag, nekem meg egyetem, most is óráról pötyögök.
Sajna árakat még nem tudok szinte semmiről, senkit nem akarok átvágni, magamat meg pláne nem.
Megpróbálok utánanézni hétvégére az áraknak, de ez a május 1 kicsit bekavar.
Idomokról annyit kell tudni, h jóbarátom úgy meghúzta a fejidom egyik csavarját, h a hátsó nyúlványból az egyik oldalon 5centit el is hagytam. Egyébként a felfogatásoknál egy-két helyen heggesztgetni kellene.
A dobot én 30eFt-ért gondoltam, lehet versengeni.
A kormánykapcsolóhoz, a dobhoz, meg úgy mindenhez méreteket a hétvégéig még felteszek, addig türelmeteket kérem.
Ha túlélem a mai napot, estefelé teszek fel még képeket.
Hello.
Ha valaki telószimmeringen töri a fejét esetleg tudja mi a gyári száma VAGY A MÉRETÉT annak olcsóbban odaadom az enyémet mert szart rendeltek és nem lehet az enyámre feltenni.2-mm-el vastagabb telóra való csak nem vették vissza mert szakattak...
Valszeg ezresre,750-re vagy yzf-re való.
3000-ezerért odaadom mind a kettőt itt a száma:3SP-23145-LO
50X40X9-ES
aaanyas,milyen dobod van neked?gyonyoru! honnan szerezted?konyorogom ne mondd,h igy vetted,es eselyed nincs kideriteni.kell egy iylen nekem!feketen nagyon jol mutatna:)
a kipuf gyári, vagy valami tuning? oszt hogyé méred? meg esteleg a jobb első lábtartó kellene ha van, és ha olyan mint az enyém...képeket nézegetnék...
Még jó, hogy a lábtartót direkt lefényképeztem, csak épp feltölteni felejtettem el.
Egyelőre azt sem tudom hol áll a fejem, mert öcsém ballag, nekem meg egyetem, most is óráról pötyögök.
Sajna árakat még nem tudok szinte semmiről, senkit nem akarok átvágni, magamat meg pláne nem.
Megpróbálok utánanézni hétvégére az áraknak, de ez a május 1 kicsit bekavar.
Idomokról annyit kell tudni, h jóbarátom úgy meghúzta a fejidom egyik csavarját, h a hátsó nyúlványból az egyik oldalon 5centit el is hagytam. Egyébként a felfogatásoknál egy-két helyen heggesztgetni kellene.
A dobot én 30eFt-ért gondoltam, lehet versengeni.
A kormánykapcsolóhoz, a dobhoz, meg úgy mindenhez méreteket a hétvégéig még felteszek, addig türelmeteket kérem.
Ha túlélem a mai napot, estefelé teszek fel még képeket.
Ha valaki telószimmeringen töri a fejét esetleg tudja mi a gyári száma VAGY A MÉRETÉT annak olcsóbban odaadom az enyémet mert szart rendeltek és nem lehet az enyámre feltenni.2-mm-el vastagabb telóra való csak nem vették vissza mert szakattak...
Valszeg ezresre,750-re vagy yzf-re való.
3000-ezerért odaadom mind a kettőt itt a száma:3SP-23145-LO
50X40X9-ES
Zárral együtt 10ezer