Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs a kesesert,kicsit berugtunk tegnap:) a meretek:
az atmeroje 288mm
a belso atmero(ertsd:a kozepen levo ures resz atmeroje,ahol a kerektengely van) az elvileg 55-65 kozott,nem tudtam pontosan lemerni,mert a villa beleer
a ket csavar kozti tavolsag 40mm.es elfelejtettem megnezni,hany darab van,de olyan 6-8 kozott,v tobb:)
a fektarcsa fekezo feluletenek atmeroje 30mm.vagyis a tarcsa atmerojenek utolso 3 centije van hasznalatban
remelem ertheto,kicsit nehez most osszpontositani:)
2004.06.17-én 13300huf
most nem talál semmit a kereső 250-es FZR-hez. 600-ashoz 200 GBP körül vannak újonan, használtan általában a fele-2/3-a. de ritka, jellemzően fel sem kerül az eBayre.
És ott mennyi volt?
etleg megnéznéd nekem a féktárcsákat? 280 mm. 1wG motorkodos géphez kénne.
köszi
kuplungtárcsa ritkán van, akkor sem jó áron. Én a régibe a Motorradnál vettem EBC-t, hibátlan volt. A mostanié meg szinte új, úgyhogy egy darabig nem kell vennem.
külső, belső, csavarok közti távolság stb stb mindent amit ugy gondolsz fontos lehet. gracie.
Kuplungtárcsákat lehetne szerezni?
Nem baj ha nem lesz most azonnal csak majd kelleni fog
uraim, a Dynojet készlet beépítve, a motor hibátlan és eszméletlenül megy. hamarosan mehetünk pályára.
Most itt vagyok, de nem sokáig
Bagoly ha látsz majd huhogózz má egyet kellene tanács segítség
köszi a tanácsokat mindenkinek.
én is gyanakodok az exupra. majd meg fogom néz-ni (etni)
megsasolom a pdf-et, hátha ki tudok hámozni belőle valamit akkor.
stimmel:)
Feca81 a prohardware-ről ha jól gondolom :P
Tuzi! te vagyaz a proharverrol?
csatlakozom az elottem szolohoz, kiegeszitve eggyel.nekem a csattogo hangot az exup szelep tengelyenek elkopasa okozza.kicsit kijarta mar az utjat,ezert ha odarantod neki,akkor csorompol.ezt ugy tudod megallapitani,ha lehajolsz hozza.el lehet szepen kuloniteni a blokktol a hangjat. masodik korben vezermulancra tippelnek... ehhez viszont mar szakavatott ember kell,mert le kell venni hozza a hengerfejet:( bar ha jobban belegondolok,lehet eleg a feszesseg megallapitasahoz a hengerfej tetejenek levetele,ahol a vezermutengelyek vannak. ha ott lazanak latszik,akkor nagy baj van! de eloszor hallgasd meg az exupot,ne szaladjunk elore:)
epp nekem is erre van szuksegem:) van egy pdf-em,miben le van irva,de en nem tudom kibogaraszni.kuldom a linkjet,hatha te szrensesebb leszel,es meg tudsz belole vmit.
pdf
Csattogó hang sok mindentől lehet. Gyakorlatilag bármitől, ami mozog a motoron. Szelep, hajtókar-csapágy, kuplung, még lánc is ha nagyon elnyűtt... Indítsd be, és hallgasd a blokkot honnan jön. Behúzot, éselengedett kuplungal is. Utána többet lehet mondani.
üdv mindenkinek.
le lett tesztelve a mocim a budapesti forgalomban is nincs rossz véleményem róla
elfértem az autók között
de úgynézki hogy bele kell néznem (nézetnem) a motorom motorjába. furcsa csattogó hangott ad ki de ugyan úgy megy. szerintetek mi lehet vele igy látatlanba, hallatlanba?
nekem vki azt mondta vagy főtengelyes vagy a hajtókar ferdült el, más vki meg hogy a szelepeket kell beállítani.
széles utat mindenkinek.
Srácok!

Nem tudja valaki, hogy mekkora fúvókák vannak a 250-es FZR-ben? Exupos.
Köszi
sorstars
ha kicsit visszabb olvasol,egy srac szetbontotta a motorjat,neki vannak tarcsai,es eleg jo arban is adja oket.ott van a telszama,hivd fel,tuti megegyeztek.en mar vettem tole fesszabot,meg hutosapkat,csak ajanlani tudom. amugy nekem is sok gondom volt a gepemmel,azt is megtalalhatod itt,en is mar szakerto vagyok ebben a temaban
Front Brakes 2x 285mm discs 4 piston calipers
és merre laksz?