bocs a kesesert,kicsit berugtunk tegnap:) a meretek:
az atmeroje 288mm
a belso atmero(ertsd:a kozepen levo ures resz atmeroje,ahol a kerektengely van) az elvileg 55-65 kozott,nem tudtam pontosan lemerni,mert a villa beleer
a ket csavar kozti tavolsag 40mm.es elfelejtettem megnezni,hany darab van,de olyan 6-8 kozott,v tobb:)
a fektarcsa fekezo feluletenek atmeroje 30mm.vagyis a tarcsa atmerojenek utolso 3 centije van hasznalatban
remelem ertheto,kicsit nehez most osszpontositani:)
most nem talál semmit a kereső 250-es FZR-hez. 600-ashoz 200 GBP körül vannak újonan, használtan általában a fele-2/3-a. de ritka, jellemzően fel sem kerül az eBayre.
kuplungtárcsa ritkán van, akkor sem jó áron. Én a régibe a Motorradnál vettem EBC-t, hibátlan volt. A mostanié meg szinte új, úgyhogy egy darabig nem kell vennem.
csatlakozom az elottem szolohoz, kiegeszitve eggyel.nekem a csattogo hangot az exup szelep tengelyenek elkopasa okozza.kicsit kijarta mar az utjat,ezert ha odarantod neki,akkor csorompol.ezt ugy tudod megallapitani,ha lehajolsz hozza.el lehet szepen kuloniteni a blokktol a hangjat. masodik korben vezermulancra tippelnek... ehhez viszont mar szakavatott ember kell,mert le kell venni hozza a hengerfejet:( bar ha jobban belegondolok,lehet eleg a feszesseg megallapitasahoz a hengerfej tetejenek levetele,ahol a vezermutengelyek vannak. ha ott lazanak latszik,akkor nagy baj van! de eloszor hallgasd meg az exupot,ne szaladjunk elore:)
epp nekem is erre van szuksegem:) van egy pdf-em,miben le van irva,de en nem tudom kibogaraszni.kuldom a linkjet,hatha te szrensesebb leszel,es meg tudsz belole vmit. pdf
Csattogó hang sok mindentől lehet. Gyakorlatilag bármitől, ami mozog a motoron. Szelep, hajtókar-csapágy, kuplung, még lánc is ha nagyon elnyűtt... Indítsd be, és hallgasd a blokkot honnan jön. Behúzot, éselengedett kuplungal is. Utána többet lehet mondani.
üdv mindenkinek.
le lett tesztelve a mocim a budapesti forgalomban is nincs rossz véleményem róla
elfértem az autók között
de úgynézki hogy bele kell néznem (nézetnem) a motorom motorjába. furcsa csattogó hangott ad ki de ugyan úgy megy. szerintetek mi lehet vele igy látatlanba, hallatlanba?
nekem vki azt mondta vagy főtengelyes vagy a hajtókar ferdült el, más vki meg hogy a szelepeket kell beállítani.
széles utat mindenkinek.
sorstars
ha kicsit visszabb olvasol,egy srac szetbontotta a motorjat,neki vannak tarcsai,es eleg jo arban is adja oket.ott van a telszama,hivd fel,tuti megegyeztek.en mar vettem tole fesszabot,meg hutosapkat,csak ajanlani tudom. amugy nekem is sok gondom volt a gepemmel,azt is megtalalhatod itt,en is mar szakerto vagyok ebben a temaban
az atmeroje 288mm
a belso atmero(ertsd:a kozepen levo ures resz atmeroje,ahol a kerektengely van) az elvileg 55-65 kozott,nem tudtam pontosan lemerni,mert a villa beleer
a ket csavar kozti tavolsag 40mm.es elfelejtettem megnezni,hany darab van,de olyan 6-8 kozott,v tobb:)
a fektarcsa fekezo feluletenek atmeroje 30mm.vagyis a tarcsa atmerojenek utolso 3 centije van hasznalatban
remelem ertheto,kicsit nehez most osszpontositani:)