600-ast tudjon valaki totálkárost papírokkal.
Van egy 600-asom a a garázsban csak nincsenek papírjai a másiknak igen de úgy lenne az igazi ha külön annak is lenne.Ha tud valaki szóljon.
Külön a rendszám is érdekel papírokkal.
igy eleg nehez barmit is mondani,nagoyn sok a lehetoseg.ha azokat megcsinalod,amiket mondtam,akkor mar el tudsz indulni vhonnan. nezd meg a gyertya szinet,es allapotat.ha nagyon nedves,sokat kap.ha fekete,sokat kap.ha feher,keveset kap,ha ozbarna,akkor tokeletes.merd meg,mennyi a toltes.ha 13 es 14,5 kozott,akkor jo,ezt is kiloheted.nezd meg,h van-e a gyertyanal szikra.mindegyiknel.ezeket egyszeruen ki lehet probalni,es ha ezeket kiszurod,mar kevesebb oka lehet a problemadnak.
Hello! Tegnap ment a motorommal egy haverom és azt mondja, hogy nem fog rendesen az első fékem. Pedig a tárcsák nem kopottak, fékbetét is jó. Mi lehet a baj? Lehet, hogy nagyon régi a betét?
vagy esetleg ha van valakinek valamire igénye az jelezen hogy tudjak mérlegelni hogy érdemes vérni egy esetleges vevőre vagy bontsam a gépet.
üdv.gábor
Sziasztok! Van egy gondom! elővettem az fzr-em és nem akar indulni. CSak néha durran eggyet és ennyi..
mi lehet a baja? megvan nyitva a benzincsap is meg a szivatót is ráhútam.
Tud valaki segíteni? Köszi!
a kompresszio szelepek miatt siman lehet.az enyem is ezert volt,felesleges volt megperselyeztetni.ha atengednek a szelepeid,pl mert nincs jol beallitva,v elkoptak,akkor a kompresszio ott elszokik.befoylasolja a fogyasztast is. a karbi csak a fogyit, az alapjarato,es az erot befolyasolja.
Válto is lessz mert 2 motort kapok az yzf-hez.egyiket bontom.De arra még nem tudok árat.Amugy én is ugy hallottam hogy passzol az 1000-be a válto.Amugy méregettem a blokkot is és ugy néz ki hogy maga a blokk is passzol az 1000-es vázba.De ez csak ugy hasamra ütöttem irtam
tetszik síma műanyag tábla felcsavarozva festve matricázva?
Van egy 600-asom a a garázsban csak nincsenek papírjai a másiknak igen de úgy lenne az igazi ha külön annak is lenne.Ha tud valaki szóljon.
Külön a rendszám is érdekel papírokkal.
hetfon megy karbiszinkronra a gep! mar sak a fuvokak meretei kellenek:)
üdv.gábor
mondom még semmit nem költöttem a mocira.
engedd le az öreg benzint a karbikbol ha idén még nem startoltad be.
mi lehet a baja? megvan nyitva a benzincsap is meg a szivatót is ráhútam.
Tud valaki segíteni? Köszi!