hát, nemtom. ugyanoylan légáteresztőképességgel, és részecskeszűréssel dolgozna egy trabi mint egy fzr? nekem nekem a redbaronban úgy hogy klubtag vagyok légszűrő: 8500, termosztát: 14.600, szelepdekli tömítés: 13.200. de egyben fájna.. help me! plíz
gyerekek megycsókolom a lábát aki ilyet tud nekem szerezni lámpakapcsolósat am ia képen van esküszöm... nagoyn sürgős lenne valaki akárki segisen nekem!
tudjatok mit hallottam? h a 250-es FZR levegoszuroje gyarilag 9.000Ft. de a 2T trabi legszuroje ugyanez,csak a muanyagreszt kell kicsit megfaragni. az meg 450Ft:)
me lerobbanas elott csereltem benne olajat olajszurot,meg gyertyat.most csak uj olajat kapott.1000km mulva meg kap megin uj olajat,meg olajszurot. a gyertya ne mfutott meg 1000km-t sem:) a levegoszuro mar regebbi,de szivacsosra megcsinaltuk,es kifujtuk.
csakhogy sztem tul sokat kap mar szegenyke.megneztuk a gyertyat,amikor nem indult be ,es csopogott a benzin.bar ma reggel meg siman beindult elsore.fene se erti,lehet csak ossze kell,h baratkozzanak az alkatreszek:D egy karbiszinkront azert tuti elviselne:)
áh én sajnos 7500 nál nem tudok többet adni érte ez az uccsó ajánlatom flood motoros társam biztos vagyok benne hogy fölém licitál pedig jol jönne az a sárvédő...
most komoly,hogy így 1 ft-ként licitáltok?
meg kicsit mentek följebb, akkor eléritek az ingerküszöbömet...
a 7001 még picit kevés, de hamarosan sikerül elérni a célt...
megjott a fesszab tegnap. es lass csodat,egybol tolt 13,5V-tal.9ezres fordulaton se engedi tovabb 14-nel.tovabb nem huztam,mivel bejaratos ugye:) szoval ez volt a gond.azota mar megtettem 50km-t, osszesen mar 88 van a gepben. hidegen viszont nehezen indul.en a karbira gondolok,mivel nagyobb alapjarati fuvokaka vannak benne,h kovesse a kompressziohianyt.de azota a kompresszio ugyebar visszatert.ill karbiszinkronra is gyanaxom. melegen azonnal. sztetek?
mekkora a 250-es FZR alapjarati fuvokaja?es honnan lehet beszerezni?
Ahoj a nagy ruhavásárlásban nem vettem csizmát,(még)és majdnem kiürült a buxám....
Ha kell valakinek egy 6288-as dobozban mindellel szóljön,vagy csere egy fekete csizmire(44-45)
Sziasztok!
Nem tudtok valami oldalt, ahol teszteket, összehasonlító teszteket, adatokat tudhatok meg a különböző FZR szériákról, melyik évben melyik típus jött ki, stb...
Mennyire ajánlatos 600as FZRt venni még manapság? Melyik évjáőrattól érdemes venni? Típusbetegségei esetleg?
meg kicsit mentek följebb, akkor eléritek az ingerküszöbömet...
a 7001 még picit kevés, de hamarosan sikerül elérni a célt...
mekkora a 250-es FZR alapjarati fuvokaja?es honnan lehet beszerezni?
Ha kell valakinek egy 6288-as dobozban mindellel szóljön,vagy csere egy fekete csizmire(44-45)
Nem tudtok valami oldalt, ahol teszteket, összehasonlító teszteket, adatokat tudhatok meg a különböző FZR szériákról, melyik évben melyik típus jött ki, stb...
Mennyire ajánlatos 600as FZRt venni még manapság? Melyik évjáőrattól érdemes venni? Típusbetegségei esetleg?
Köszi mindenkinek a választ!
a baj az, hogy szükség van rá
Faja csizmik még megnézek egy Axo-t szombaton és kiderül...
a koptató cserélhető
csizmára a licitem 15ezer pénzért 43as, használt de sérülésmentes: