Sziasztok! Tegnap úgy megijesztett egy köcsögfejű autós, hogy majdnem berántottam a motort az árokba. Jöttem Hatvan és Aszód között kb. 100-al és egyszercsak egy vectrás megelőzött vagy 150-el, de úgy hogy a tükre meg a könyököm között volt max 15 centi. Biztos jó poénnak találta a többi faszkalap előtt aki a kocsiban ült. Azt már nem találta volna ilyen viccesnek ha lerugdosom a tükrét. Utána is indultam, de aztán hagytam, nem hiányzik hogy rámrántsa a kormányt.
Segítsetek nekem! Költözés miatt el kellene adnom fzr600-as mocimat! Küldtem már róla képeket az előző oldalakon!
Teljesen átépaítettem felújítottam magamnak!Anyi baja van még hogy 8000alatt nwem úgy pörög ahogy kellene!
De valószínűleg azért mert pályagép volt és sok minden át lett benne alakítva!8000 fölött nagyon megindul! Öhlins rugóstag van alatta ,fém fékcső,szinterkuplung !
Irjatok ha valakit érdekel és megegyezünk! Forgalmi nincs hozzá adásvételivel eladó
igen a lámpát is az kapcsolja szerintem mert több vezeték lóg belőle.. de egyébként küölön kapcoslóra akarom de foglamam sincs hogy hova kell kötni.. mivel ha az akksira kötöm azon folyik az áram akkor az nagy áramot vesz ugy fel... mert ha tudnám hogy hova kell kötni akkor megtalálnám a dolgok útját
hallod en neztem a gyujtaskapcsolom.abbol mindossze 2 vezetek logott ki(rovidrezaras=gyujtas).a tieden mar azon kell a vilagitast is ratenni?mert az nekem mar kulon kapcsolon van,de gyarilag ilyen.
nem tud valaki nekem segiteni nagyon fontos lenne 92 es exup fzr 1000 es gyujtáskapcsoló bekötésével? mert nekem kivették egy kapcsolóra volt rákötve az akksihoz esetleg képekkel vagy bekötési rajzzal akármivel ! meghálálnám....
kb 4500penz.most megszutn az aukcio,de valoszinu hetfon felrak ujakat.ha kell javaslom neked is nagyo nnezd meg,mert az enymehez nem stimmel.remelhetoleg a hetofiek mar igen.
kicsit le kéne pucolni, annyi baja van
Segítsetek nekem! Költözés miatt el kellene adnom fzr600-as mocimat! Küldtem már róla képeket az előző oldalakon!
Teljesen átépaítettem felújítottam magamnak!Anyi baja van még hogy 8000alatt nwem úgy pörög ahogy kellene!
De valószínűleg azért mert pályagép volt és sok minden át lett benne alakítva!8000 fölött nagyon megindul! Öhlins rugóstag van alatta ,fém fékcső,szinterkuplung !
Irjatok ha valakit érdekel és megegyezünk! Forgalmi nincs hozzá adásvételivel eladó
mert kell vennem egyet.
kérdezték a carbon hátsó sárvédőt...
arról