Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Vácra, esetleg Szob. Te átjössz Esztergom-Letkés-Szob én meg fölmegyek Szobra Határ már nincs
kiindulás az, hogy a fesszab a motoron van, be van kötve megfelelően. Utána beindítod a motort és méred a feszültséget az akkun. Ha ez 14,4 vagy kissé alatta van, akkor jó. Kicsit pörgeted, nem emelkedhet sokat, 1-2 tizedet. Ha fölé megy sokkal (1-2 Volt) akkor kuka.
Ennyire egyszerű
Bagoly ha ma kellene hova menyjek?
Már nem jár a komp...
BP?
kérdezd már meg léci neke mazt a bontott motoros gyereket, hogy ha eladná, akkor a termosztátot mennyiér adná el? kaár az én rosszamat cserébe ráfizetéssel el is tom küldeni neki, sajna nekem nyitva van mindig, emiatt kicsit lassabban melegszik.. és mivel télen is járok vele nekem nem jó így..
Itt a motor Ádám!
megmondanad hogy mered le a fesszabot?megjott a hengerfej,es rakjuk ossze holnap.vmi elektromos gebasz is van a dogon,es ha a fesszab,akkor jo lenne tudni.lepesrol lepesre,mintha nonek magyaraznad a pahuzamos parkolast
koszi!
Ok akkor marad a holnap.
Esztergomban leszel?
Nekem bárhol jó lenne
az jó exup 1000 fzr re nem? arra való? :) mert olyan a hátsó villám mint az urnak akit kérdeztem
flood, a fesszab OK, 14,3-at szabályoz. ha holnap át akarod venni a fékbetéttel együtt, akkor este telefon vagy sms
szia! jaj de jó tudnál nekem egy képet felhajitani meglesem és ha meg tudunk egyezni akkor megszabaditalak tőle előre is köszi !
akkor miért nem ragassza le valami fémragasztóval, vagy heggeszteti meg.. amúgy úgy emléxem öcsinek kis olaj volt ott is..
ott nincs olaj...
csak lendkerék,tekercsek...
az olaj csak a másik oldali deklin tud jönni
sztem...
szeva!
nekem tök véletlenül van egy ilyenem...carbonból...eladó...(ugye arra gondolsz, ami közvetlen a kerék fölött van?)
nem folyik ott ki az olaj kicsit sem?
szia! honnan szeretzted azt a csini hátsó sárvédőt?
ha pályára volt hangolva, akkor lehet, hogy 8k alatt "szándékosan" nem megy. lehet, hogy nem csak a karbit lett módosítva.
sztetek honna nlehetne fuvokakat szerezni,mert nekem kene 4 db alapjarati.ki lettek cserelve anno,h menjunk a kompresszio utan.most h lesz ebnen kompresszio,vissza kene rakni az eredetit
Igy jártak vele előttem is még mikor pályáztak!
Igy vettem de elcserélném az eredetire! Nagyot megy Nem hiába volt pályagép!
Nem tom miért nem húz alaccsony fordulaton!
ha ma délután el tudsz jönni vácra, akkor ma, ha nem akkor holnap napközben egomban
gyerkocok,akkor senki tobbet ? nem kell a plexi?mert holnap,v holnaputan rendelem megfele.eddig 2-t.
ezert a programert rettento olcso.szegeden a duplajat elkertek alacsonyabb szinvonalert.kar, h nem lesz kesz addig a szamar.
Bagoly akkor hogy legyen?
Ma vagy szombat?
Nagyon nagy élmény! volt! Linkelek egy talma auto gramot! amugy nem vagyok elszállva a Sráctól!
http://www.rtlhirek.hu/dock/vi...
Laci barátom volt az óriás! szét röhögtem magam!
DE a menedzsere egy beképzelt Fasz!
Nah 19-én senki nem tart velem szoboszlói találkozóra?
Én ott leszek.....
Programok:

-Blokk vagy dugattyú dobó verseny,
-Kamion húzó verseny,
-Felvonulás,
-Street Fighter Show ( Hidi Miki, Tápai Tamás),
-Tombola (aminek a fődíja hőlégballonozás),
-18:00-tól bográcsos ételeket lehet fogyasztani,
-Sztriptíz,
-Este pedig koncertek zárják az eseménysort.

A belépő: Egységesen 600 Ft/fő
kuplungdekni szokott lenni, de ami neked itt bal oldalt nyitott az a generátor fedél, az ritka és ha van is az eBayen, akkor nagyon drágán cserél gazdát. Szerintem be kell hegesztetni