kiindulás az, hogy a fesszab a motoron van, be van kötve megfelelően. Utána beindítod a motort és méred a feszültséget az akkun. Ha ez 14,4 vagy kissé alatta van, akkor jó. Kicsit pörgeted, nem emelkedhet sokat, 1-2 tizedet. Ha fölé megy sokkal (1-2 Volt) akkor kuka.
Ennyire egyszerű
kérdezd már meg léci neke mazt a bontott motoros gyereket, hogy ha eladná, akkor a termosztátot mennyiér adná el? kaár az én rosszamat cserébe ráfizetéssel el is tom küldeni neki, sajna nekem nyitva van mindig, emiatt kicsit lassabban melegszik.. és mivel télen is járok vele nekem nem jó így..
megmondanad hogy mered le a fesszabot?megjott a hengerfej,es rakjuk ossze holnap.vmi elektromos gebasz is van a dogon,es ha a fesszab,akkor jo lenne tudni.lepesrol lepesre,mintha nonek magyaraznad a pahuzamos parkolast
koszi!
sztetek honna nlehetne fuvokakat szerezni,mert nekem kene 4 db alapjarati.ki lettek cserelve anno,h menjunk a kompresszio utan.most h lesz ebnen kompresszio,vissza kene rakni az eredetit
Nagyon nagy élmény! volt! Linkelek egy talma auto gramot! amugy nem vagyok elszállva a Sráctól! http://www.rtlhirek.hu/dock/vi...
Laci barátom volt az óriás! szét röhögtem magam!
DE a menedzsere egy beképzelt Fasz!
Nah 19-én senki nem tart velem szoboszlói találkozóra?
Én ott leszek.....
Programok:
-Blokk vagy dugattyú dobó verseny,
-Kamion húzó verseny,
-Felvonulás,
-Street Fighter Show ( Hidi Miki, Tápai Tamás),
-Tombola (aminek a fődíja hőlégballonozás),
-18:00-tól bográcsos ételeket lehet fogyasztani,
-Sztriptíz,
-Este pedig koncertek zárják az eseménysort.
kuplungdekni szokott lenni, de ami neked itt bal oldalt nyitott az a generátor fedél, az ritka és ha van is az eBayen, akkor nagyon drágán cserél gazdát. Szerintem be kell hegesztetni
Ennyire egyszerű
Már nem jár a komp...
BP?
koszi!
Esztergomban leszel?
Nekem bárhol jó lenne
csak lendkerék,tekercsek...
az olaj csak a másik oldali deklin tud jönni
sztem...
nekem tök véletlenül van egy ilyenem...carbonból...eladó...(ugye arra gondolsz, ami közvetlen a kerék fölött van?)
Nem tom miért nem húz alaccsony fordulaton!
Ma vagy szombat?
http://www.rtlhirek.hu/dock/vi...
Laci barátom volt az óriás! szét röhögtem magam!
DE a menedzsere egy beképzelt Fasz!
Nah 19-én senki nem tart velem szoboszlói találkozóra?
Én ott leszek.....
Programok:
-Blokk vagy dugattyú dobó verseny,
-Kamion húzó verseny,
-Felvonulás,
-Street Fighter Show ( Hidi Miki, Tápai Tamás),
-Tombola (aminek a fődíja hőlégballonozás),
-18:00-tól bográcsos ételeket lehet fogyasztani,
-Sztriptíz,
-Este pedig koncertek zárják az eseménysort.
A belépő: Egységesen 600 Ft/fő