Olyan gongom lenne nem akar rendesen alacsony fordulaton húzni!
Mitől lehet? Ha eléri a 8000et nagyon megy de alatta hoörgő hangot ad mintha sokat kapna!
persze nem muszaj csak szelvedot,lehet tankpadot is,meg hasonlok. itt a link emlekeztetoul.hatha kapunk vmi arengedmenyt meg pluszba,ha tobbet rendelunk:) link
felmerult a lehetoseg arra,h kollektiven rendeljunk szelvedot az ebayrol.mit szoltok hozza? kinek kellene?mef egyuttal azt is megirhatna,h milyen.mert akkor en megrendelem,es aztan szetosztom.a reszleteket akkor,havan mas jelentkezo is.eddig 2-en vagyunk:)
bocsi,most neztem meg ujra,nagyo nelneztem. minden motor tipushoz van tukre,csak yamahahoz nincs.de rakerdezek,hatha csak nem rakta ki.elvileg 24 oran belul valaszol
nekem csak a mleohelyen,es otthon otthon van hetvegen netem.melohelyen letiltottak,amikor anyameknal vagyok hetvegen,akkor meg altalaban motort szerelek,v haverokkal iszom.neha vasarnap estenkent fel szoktam maszni:)maskor eselytelen
regisztralni kell az ebayen,felvenni az eladoval a kapcsoaltot,es licitalni.ja meg aztan kell egy paypal account,h ki tudd fizetni semmi dolog az egesz:)
Tudnál nekem szerezni a kuplung oldali deklit? Milyen árban lehet?
köszi
Teljesen darabokba volt!
Kintről lett hozva! Mitől lehet szerinted hogy nem megy rendesen? Nagyobb fúvóka van benne!Attól lehet?
Olyan gongom lenne nem akar rendesen alacsony fordulaton húzni!
Mitől lehet? Ha eléri a 8000et nagyon megy de alatta hoörgő hangot ad mintha sokat kapna!
peti
Végre megépült!
link
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nekem is kell tükör:)