ja es ez fustszinu a szatunanal meg +500 a fustszin+ 1500 a posta.szoval gyors fejszamolas:9800 vs 4500+ csavarok.en dontottem:)
jut eszembe mindnekinek ajanlom a bgm.hu-t. rettento olcso a repso lolajuk,majdhogynem felaru. most rendeltem egy 4Lityos asvanyit a motoromba 3870 pez. igen,valobanennyi.az egyeduli hatuluto,h 5000Ft a minimalis vasarlasi osszeg.ugyhogy en redneltem meg hutofoyladekot 600-ert,meg egy egy lityos repsolt is. 2 nap mulva itt is van:) szentesi ceg,de van kepviselojuk kecskemeten is.na meg persze mindenhova szallitanak futarral,nem "jofajta" magyar postaval:)
Haliho 250-esek! nezzetek mit talaltam:)
en tuti rendelek egyet.termeszetesen 2kr-hez is van ugyanebben az arban.es a mi a legjobb,free ship! ez ennyi meg 6 dolcsi bizti es va negy vadiuj szelvedod rohejesen olcso aron! erdemes szetnezni nala,van sok mas cucca is.
valoszinu nem kozvetlen a rugostag,hanem a korulotte levo csatlakozasi pontok gumiagyai megszuntek letezni.a honda NS125R-emen volt iylen problema.2havonta be szilikonspreztem,es nem nyikorgott tovabb.
a morog hangra nincs megoldasom.ez az egy hibaval meg nem talalkoztam:D
nekem is nyikorgott, elvittem szerelőhöz, himbarendszer szét, puccolás, zsírozás, össze= no problem. lánc: mi az hogy próóbáltad megúzni? most meghuztad vagy nem?
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy 250es FZR-em. Amikor megyek vele, akkor ilyen szakaszosan őrlő hangot ad ki, valahonnan a lánc felől. Ha menet közbe leállítom a motort, pl 50nél, kuplung behúz, vagy üresbe teszem, és akkor is jön a hang. 32.000 van benne óra szerint. Szerintem még eredeti lánccal. Lehetséges, hogy a lánc cserés lett? Folyamatosan olajozom, már próbáltam utána állítani, de a hang nem szűnik...
A másik: Úgy nyikorog a központi rugóstagom, mint állat. Olyan hang, mint amikor a gumi a fémen "csúszik". Már ráfújtva fél liter WD-40et, olajozni is próbáltam, de ez sem szűnik. Tipp?
Relé egy ezres, de a kabát mellé ajándék
Kabát: Spidi R-type Series textil, könyöknél és vállnál kemény protektor, kivehető thermobélés, 10 db zipzáros szellőző, arról van egy kép a galériában is, nem szakadás . Hihetelenül jól szellőzik, sérülés/kopás nincs rajta.
Köszi naon faja.Kíváncsi vagyok jó lesz-e.
MIndenki figyelmébe most rendeltem 2-hátsó fékbetétet 5-ezerért ha kell valakinek ennyiért akkor szóljon.Köszi Bagoly pénteken akkor egyeztetünk yo?
jut eszembe mindnekinek ajanlom a bgm.hu-t. rettento olcso a repso lolajuk,majdhogynem felaru. most rendeltem egy 4Lityos asvanyit a motoromba 3870 pez. igen,valobanennyi.az egyeduli hatuluto,h 5000Ft a minimalis vasarlasi osszeg.ugyhogy en redneltem meg hutofoyladekot 600-ert,meg egy egy lityos repsolt is. 2 nap mulva itt is van:) szentesi ceg,de van kepviselojuk kecskemeten is.na meg persze mindenhova szallitanak futarral,nem "jofajta" magyar postaval:)