Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja es ez fustszinu a szatunanal meg +500 a fustszin+ 1500 a posta.szoval gyors fejszamolas:9800 vs 4500+ csavarok.en dontottem:)
jut eszembe mindnekinek ajanlom a bgm.hu-t. rettento olcso a repso lolajuk,majdhogynem felaru. most rendeltem egy 4Lityos asvanyit a motoromba 3870 pez. igen,valobanennyi.az egyeduli hatuluto,h 5000Ft a minimalis vasarlasi osszeg.ugyhogy en redneltem meg hutofoyladekot 600-ert,meg egy egy lityos repsolt is. 2 nap mulva itt is van:) szentesi ceg,de van kepviselojuk kecskemeten is.na meg persze mindenhova szallitanak futarral,nem "jofajta" magyar postaval:)
7700+postakoltseg. az ebayen meg 4500 postaval,es kapsz hozza cuki csavarokat is:)
Üdv: Itt is lehet kapni pexit! http://www.szatuna.hu/szeltere...
Haliho 250-esek! nezzetek mit talaltam:)
en tuti rendelek egyet.termeszetesen 2kr-hez is van ugyanebben az arban.es a mi a legjobb,free ship! ez ennyi meg 6 dolcsi bizti es va negy vadiuj szelvedod rohejesen olcso aron! erdemes szetnezni nala,van sok mas cucca is.
valoszinu nem kozvetlen a rugostag,hanem a korulotte levo csatlakozasi pontok gumiagyai megszuntek letezni.a honda NS125R-emen volt iylen problema.2havonta be szilikonspreztem,es nem nyikorgott tovabb.
a morog hangra nincs megoldasom.ez az egy hibaval meg nem talalkoztam:D
akkor kitartas!minel hamarab epulj fel,mert lassan kesz a motorom,jo lenne ha mennek fel pestre,lenne kivel huzn ia gazt:)
meghúztam a láncot. kipróbáltam. ugyan az maradt. visszalazítottam. megint szar.
A szerelő mennyiért zsírozta meg?
ja, nekem majdnem 50ezer..
nekem is nyikorgott, elvittem szerelőhöz, himbarendszer szét, puccolás, zsírozás, össze= no problem. lánc: mi az hogy próóbáltad megúzni? most meghuztad vagy nem?
üdv. érdekes amiket írtál
én még nem tapasztaltam ezeket, nekem is elvileg 32E km van benne.
de remélem valaki tud tanácsot adni.
üdv
Üdv!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy 250es FZR-em. Amikor megyek vele, akkor ilyen szakaszosan őrlő hangot ad ki, valahonnan a lánc felől. Ha menet közbe leállítom a motort, pl 50nél, kuplung behúz, vagy üresbe teszem, és akkor is jön a hang. 32.000 van benne óra szerint. Szerintem még eredeti lánccal. Lehetséges, hogy a lánc cserés lett? Folyamatosan olajozom, már próbáltam utána állítani, de a hang nem szűnik...
A másik: Úgy nyikorog a központi rugóstagom, mint állat. Olyan hang, mint amikor a gumi a fémen "csúszik". Már ráfújtva fél liter WD-40et, olajozni is próbáltam, de ez sem szűnik. Tipp?

üdv, bbubi
Gyártót nem tok mondani elvileg pénteken megyek érte akkor majd megmondom minden esetre ez a száma:3HE351-0330
Majd én menedzselem Baglyot ha a relé mellé ajándék a kabi akkor 26-a relé és a kabát már szinte ajándék
gyártó, típus?
akkor kissé drágább a relé
Fzr 600 3HE-hez hátsó fékbetétet
Te, és az nem jáccik, hogy megveszem a rellit és kapok mellé egy dzsekit?
ja igen, 25-ről indul
Relé egy ezres, de a kabát mellé ajándék
Kabát: Spidi R-type Series textil, könyöknél és vállnál kemény protektor, kivehető thermobélés, 10 db zipzáros szellőző, arról van egy kép a galériában is, nem szakadás . Hihetelenül jól szellőzik, sérülés/kopás nincs rajta.
Te Ádám, most akkor hogy történt az esemény?
Mit is mondtál a dzsekire? mit tud és mennyiért?
és az index relli, hogyé van?
a kabát és nadrág nem kell senkinek sem? alacsonyabb áron se?
OK, addig ki is próbálom, hogy műxik-e és mekkora feszt ad ki.
milyen betétet vettél 5k-ért?
Köszi naon faja.Kíváncsi vagyok jó lesz-e.
MIndenki figyelmébe most rendeltem 2-hátsó fékbetétet 5-ezerért ha kell valakinek ennyiért akkor szóljon.Köszi Bagoly pénteken akkor egyeztetünk yo?