te ne mtudsz esetleg utananezni,h mekkora fuvokak valok a karbiba?alapjarati+ fofuvoka.rohadtmod kellenenek a meretek,de senki nem tud biztosat mondani
eloszor en se lattam a jelzest,de aztan raleltem:) amugy azt nezted,melyik tengely hova kerul?az egyiken van egy I a masikon meg egy E betu. egyformanak tunik a ket tengely,megsem az.ez is okozhat galibat
Aham... Neked az élén van a tárcsának a jelzés... Nekem az oldalán van egy-egy furat, de kiváncsi vagyok, hogy nekem is van-e jelölés az élén is...
A levegőszűrő szalonba 10.000 körűl van, itt mindjárt utánnanézek...
me' nem jottel hamarabb,bevasaroltattam volna veled! meg hasznod is lehetett volna rajta! en majdnem duplajan vettem meg az alkatreszek nagy reszet. mennyi egy levegoszuro?:)
benyomtam egy linket,de most benyomom megegyszer,es ott az utolso ket kepen van a vezerles
Eredeti alkatrészek... A 16 db szelepet és a vezérműláncot is innen rendeltem. Minden gyári csomagolásban érkezik. A szelepek 8000 Ft/db, a vezérműlánc 13.000 Ft-ba, a hengerfejtömítés 5000 Ft-ba kerűlt. Persze ezek az árak nagykerárak, mivel eddig motoralkatrésznagykerbe dolgoztam, de még mindig így kapom. ;) Jó állapotban lévő használt alapdugókat is tudok az új ár felébe (kb 6000 Ft/db).
Hol látok képet a szelepvezérlésről?
1hx motorom va nes exupos:) az xup a negy leomlo talalkozasanal a kipufban van.onnan 2 bowden vezert el a hatso ules alatti szervomotorhoz.,amit agyujtaselektronika minden egyes inditasnal letesztel,pontban akkor,mikor a benzinszivattyu feltolti a karbikat.ha hianyzik,nem kell meglepodnod,van aki kikapja,mert elhasznalodottes csorog.a fontossaga also tartomanyban mutatkozik meg,ekkor jobban huz a gep.nem letfontossagu,de hasznos joszag:)
Fogalmam sincs hol a szervo helye. A torok az biztos exupos, a tengely is megvan, csak nem tudom, hogy a belseje egyben van-e.
Hali jagermanoka! Végre valaki a környékemről... Debreceni vagyok :)
Ha van szervód ami mozgatja az exupszelepet, akkor ahogy adsz rá gyújtást az tesztel egyet, nyit zár és ugye ezalatt nyíg. Mellesleg lentebb vannak a képek, a szervó is meg a kipu is.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy hova is kell kötni az exup-ot. Nekem ugyanis egy bovden sincs rajta, de a torok az exup-os (bár lehet hogy kidobták belőle a szelepet)... Lehet egyáltalán az 1HX exup?
Buta nem vagyok
Utánnanézek
A levegőszűrő szalonba 10.000 körűl van, itt mindjárt utánnanézek...
benyomtam egy linket,de most benyomom megegyszer,es ott az utolso ket kepen van a vezerles
Hol látok képet a szelepvezérlésről?
egesz olcson megusztad a motorreviziot! remelem tobb gond mar nem lesz.
dugó: 11.000 Ft/db
gyűrű: 11.568 Ft/garn/dugó
~ 90.000 Ft
Sokkal többre gondoltam.
Hali jagermanoka! Végre valaki a környékemről... Debreceni vagyok :)
nah ide postázd próbáld már meg minél olcsóbb postára dobni ne kelljen sokat fizetnem
4400 Nyíregyháza Szélsőbokori út 34
Horváth Ákos
legyen 4500 pénz + jó olcsó legyen aposta pukkasztós táskás boritékba utánvétellel lehető legolcsóbban :D nah benne vagy?