Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vérömleny vaze.
fasza.akkor egy darabig nincs motor.miert mutenek meg?nem csak zuzodas volt?
na, ugynézki csak megműtenek jövő héten
flood, itt a fesszab! meg még a betétek is. Szombaton járok egom felé, ha otthon leszel beadhatom sebesen...
annyi baleseted volt mostansag,felujithatod az egesz motort,kivul-belul:) hany is volt 3-4?
Szia. én felvettelek de nem látom hogy be lennél jelentkezve. sikerült a müszakivizsga?
a mabisz fizet, és aztán kéri a pénzt a csávótol azt mondta a rendőr
vagyis bemegyek az én biztimhez
annak fizet a mabisz
kivancsi leszek a biztositora.ilynekor kinek a biztositoja fizet,merthat ugye gyalogosrol van szo,nincs kfb-je. amilyenhulye vagyok,en mar ott tobzodnek a motor korul,mernem fel a karokat:)
fáj mint geci. alig tudok járni. meg a vállam is szar nagyon.. nemtom, még nem találkoztunk azóta a géppel.. majd kilincselek a biztinél azt jóvan, meglátjuk.
elobbi bonyolult,utobbi megoldhato:) amugy hogy vagy?elsz meg?mi lesz a motorral?megjavitod,v megvarod a kovetkezo balesetet?:)
vezessé oda max légterelőt. vagy ne mennyé lassan.
nem bordas,de ahogy neztem,ahol van,ott bordas nem is igen fer el.az elso ules alatt a vazhoz van rogzitve,ahol a hatso villa csatlakozik a vazhoz.iszonyat kicsi ott a hely,nem is tudom,hogy fer be a csavarhuzo:)
amugy miert ne kiserletezzek vele?tapasztalatok?
ne szarozz az utólagos fesszabbal legyen gyári, ha olyan kis hűtőborda nélküli, akkor tegyél rá egy termeteset, ha bordás akkor meg úgyis OK.
de kjzobe bveszeltem a sraccal telefonon,es e-mailban,es mondta,h megtalalta a fejidomtartot a tukrokkel:) es az amr eredeti,csak ezt elfelejtettem irni
ha isten velem van,(marpedig miert ne lenne,hisz eddig elhagyott )akkor hetvegen szombat nrakjuk ossze a blokkot.aztan rajovunk,milen elektromos hibaja van,megoldjuk okosban,es jovo heten mar teszem bele az elso ezer km-t:) a srac 8-ert ideadja a fesszabot.szoval ha az a gond,mar nem is gond:) de lehet inkabb csinalok/csinaltatok egyet,ami tartosabb.
Most nincs több ! de ha lesz idöm csinálok rola!
ilyenkor olyan érzésem van mintha a csajomat mutogatnám meztelenül
19-én senki nem jön Hajdúszoboszlora?
OK, kössz. Jöhet az alsó felső villakifli, hadd lássam hogyan ment bele :-)
Ja ja ja Yamaha R1 es villa van benne! Ez mentett meg multkor, nagyon stabil! birja az utkátyut is!
Találtam egyet ,még mikor vásáslás elött álltam elég igénytelenül csinálta meg a pocakos srác a hátérbe! Full olajos piszkos volt a gép! keveset látni belöle de leveszem lámpát jövöhéten és csinálok pár fotot ha kell!
Biztosra veszem hogy van itt Talma rajongó! Én nem vagyok motorsport rajongó én magam élem a motorsportot nem mint más aki csak nézi! lényeg hogy szerdán megyek hungaroringre nyertünk egy motorzást talmával meg egy Vacsorát! Én arra gondoltam hogy elkérem a motorját
Van esélyem?
CONUS pajti, tudnál dobni pár közeli képet az első villáról? Érdekelne hogyan tették bele és milyet?
Mikor a motorosok sorra intettek és köszöntek az úton a szívem megdobbant és "szerelmes" leszek abba a pillanatba motoromba és a motorozásba. Ez a 3. szerelem!
http://www.dj-conus.extra.hu/S...
Köszi szépen majd megkeresem.
volt raajta csak nem az eredeti. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
www.nagyvas.hu lehet tzr250 tükröt venni 5000ft/pár. nem is rossz. vas mikor lesz kész Feri?
hm.. adjam vissza az enyémet, és vegyem át öcsém zxr-ét? ..
anno aszem gabor77 belinkelt ide egy 250-es FZR-t. azon megvannak atukrok,es ha jol tom,az ugyanaz minden FZR-en. talan a srac eladna