kivancsi leszek a biztositora.ilynekor kinek a biztositoja fizet,merthat ugye gyalogosrol van szo,nincs kfb-je. amilyenhulye vagyok,en mar ott tobzodnek a motor korul,mernem fel a karokat:)
fáj mint geci. alig tudok járni. meg a vállam is szar nagyon.. nemtom, még nem találkoztunk azóta a géppel.. majd kilincselek a biztinél azt jóvan, meglátjuk.
nem bordas,de ahogy neztem,ahol van,ott bordas nem is igen fer el.az elso ules alatt a vazhoz van rogzitve,ahol a hatso villa csatlakozik a vazhoz.iszonyat kicsi ott a hely,nem is tudom,hogy fer be a csavarhuzo:)
amugy miert ne kiserletezzek vele?tapasztalatok?
de kjzobe bveszeltem a sraccal telefonon,es e-mailban,es mondta,h megtalalta a fejidomtartot a tukrokkel:) es az amr eredeti,csak ezt elfelejtettem irni
ha isten velem van,(marpedig miert ne lenne,hisz eddig elhagyott )akkor hetvegen szombat nrakjuk ossze a blokkot.aztan rajovunk,milen elektromos hibaja van,megoldjuk okosban,es jovo heten mar teszem bele az elso ezer km-t:) a srac 8-ert ideadja a fesszabot.szoval ha az a gond,mar nem is gond:) de lehet inkabb csinalok/csinaltatok egyet,ami tartosabb.
Most nincs több ! de ha lesz idöm csinálok rola!
ilyenkor olyan érzésem van mintha a csajomat mutogatnám meztelenül
19-én senki nem jön Hajdúszoboszlora?
Találtam egyet ,még mikor vásáslás elött álltam elég igénytelenül csinálta meg a pocakos srác a hátérbe! Full olajos piszkos volt a gép! keveset látni belöle de leveszem lámpát jövöhéten és csinálok pár fotot ha kell!
Biztosra veszem hogy van itt Talma rajongó! Én nem vagyok motorsport rajongó én magam élem a motorsportot nem mint más aki csak nézi! lényeg hogy szerdán megyek hungaroringre nyertünk egy motorzást talmával meg egy Vacsorát! Én arra gondoltam hogy elkérem a motorját
Van esélyem?
Mikor a motorosok sorra intettek és köszöntek az úton a szívem megdobbant és "szerelmes" leszek abba a pillanatba motoromba és a motorozásba. Ez a 3. szerelem! http://www.dj-conus.extra.hu/S...
vagyis bemegyek az én biztimhez
annak fizet a mabisz
amugy miert ne kiserletezzek vele?tapasztalatok?
ha isten velem van,(marpedig miert ne lenne,hisz eddig elhagyott )akkor hetvegen szombat nrakjuk ossze a blokkot.aztan rajovunk,milen elektromos hibaja van,megoldjuk okosban,es jovo heten mar teszem bele az elso ezer km-t:) a srac 8-ert ideadja a fesszabot.szoval ha az a gond,mar nem is gond:) de lehet inkabb csinalok/csinaltatok egyet,ami tartosabb.
ilyenkor olyan érzésem van mintha a csajomat mutogatnám meztelenül
19-én senki nem jön Hajdúszoboszlora?
Van esélyem?
http://www.dj-conus.extra.hu/S...
www.nagyvas.hu lehet tzr250 tükröt venni 5000ft/pár. nem is rossz. vas mikor lesz kész Feri?