semmi gond,kozbe mas el tudott menni.mikor hivtal,elotte par perccel erkezett meg postaval:) akkor epp nagyo nboldog voltam,lehet ossze-vissza beszeltem:)
Na urak újból műxik a gép Nagy élmény volt szerelni a masinát, minden jön magától, illeszkedik stb. Kár, hogy 120 ezer körül alakult ez a kis mutatvány, igaz kapott egy új vezláncot is ha már szét volt szedve.
Mentem is vele, van 2-es fokozat is. Le fogom fényképezni a kopott alkatrészeket, majd mutatom
Már csak egy szinkron és mehetünk pályára
hello gábor77 voltam majoson és ssajnos nincs oldaldekni.
és töled is bocsi meg Q tól is hogy ilyen soká tudtam megnézni csak közbejött 1 elutazás.
üdv mindenkinek.
en szegedi vagyok,hetente jarok vasarhelyre:) nem nekem kell,hanem adamnak.en emg messze vagyo ka sportkipufogotol:) marminthogy cisnaltassak. elsozor motor ossze,bejaratas,es utana csinaltaotk,ha meg marad love. azert koszi:)
Q!
Én ma megyek anyámékhoz haza szegedre onnan egy köpés vásárhely.
Ha gondolod elhozom csak egy utca meg házszám kell.
Ja meg szólj hogy megy érte valaki.
eloszor si udvozolek az elok kozott:) masodszro gratulalok az idei 3 v 4-sikeres tulelesedhez. harmadszor en csinaltatok dobot majd egy sraccal, savallo acelbol. a srac rendszeresen csinal autokra komplett rendszereket,meg csinalt 250-es banditra is,es nagyon jol sikerult.arat ne kerdezz,de sztem 30-50E kozott lesz. egy gond van csak,kell egy minta,es vasarhelyen van.
hát vannak nehézségek az eladóval, de jó úton halad a dolog
ha mindenképp járni akarsz a géppel, akkor az egyik fázist (fehér vezeték) húzdd ki a csatlakozóból, úgy nem megy annyira fel a fesz
hallod jakab! ezután a baleset után, hajlok arra hogy lopakodó üzemmódból átváltsak hangosabbra.. valamiféle ráfizetéses cseréhez mit szólnál a dobodra? még neked jól is jöhet, mert széria dobbal azt a hatást kelti, mintha nem húztad volna állat módon a hangjáért(amit persze nem is..) no? nagyon kéne...
vettem csapagyakat 22.000-ert
vettem szimmeringeket 20.000-ert
vettem szelepeket 8000-ert (3db)
hengerfej es talp otmitest 7000-ert
asszem ennyi. + munkakotseg 15.000 lesz kb(hengrfej, szelephezag,csiszolas,stb),+ osszeszereles
Mentem is vele, van 2-es fokozat is. Le fogom fényképezni a kopott alkatrészeket, majd mutatom
Már csak egy szinkron és mehetünk pályára
üdv.gábor
és töled is bocsi meg Q tól is hogy ilyen soká tudtam megnézni csak közbejött 1 elutazás.
üdv mindenkinek.
Én ma megyek anyámékhoz haza szegedre onnan egy köpés vásárhely.
Ha gondolod elhozom csak egy utca meg házszám kell.
Ja meg szólj hogy megy érte valaki.
ha mindenképp járni akarsz a géppel, akkor az egyik fázist (fehér vezeték) húzdd ki a csatlakozóból, úgy nem megy annyira fel a fesz
szerintetek?
"Teljesen gyári állapotban, furcsa blokkhanggal"
biztos megvenném.
Az új akksim is kinyírta ma a fesszabályzó:)
Füstöl és pöfög
Remélem csak ideér jövő héten már,szólj ha tudsz valamit
mennyiért adod azt a kormány kapcsolót?