Már kb. 3 hete tart az átalakítás , gondoltam küldök képeket:)A felniket elvittem a Porfestőhőz. az összes lábtartót, láncvédőt mindent ami fém elvittem Nikkeleztetni, ja igen meg az első telót is széthuztuk teljesen szimering + olaj cserére és azt is lefestettem Metál feketére:)MEg ha már ennyire szétszedtük akkor új csapágyak meg szimeringek a felnikbe.Nagyon állat lesz csak készüljön el:)Viszont egy dologban a segítségeteket kérném az pedig a HÁTSÓ IDOM , hol tudok én szerezni rá vagy milyen stimmel rá vagy merre , hol , kinél keressem ?:o
Előre is köszönöm!
Széles UTAT!
Nos, folytatás: a kabát L-es, a gatya 50-es. Kabát protektorok: alkar/könyök, váll. Gerincnél nem volt nekem semmi, mert külön gerincvédőm van. Nadrágban térd és csípő védelem van. A kabáton 10db zipzáros szellőző van, nagyon jól beállítható a hűtés megfázás nélkül Kb. ennyi, ha kérdés van kérdezzetek.
Hello!Ádámnak üzenem hogy kitartás meg hogy gyógyuljon meg aztán nyééél! Oké hogy gyalogosnak 2 helyen van elsőbbsége: kanyarban meg zebrán amúgy meg mint ha jármű lenne... de egyenes úton ha egy darab lámpát látok közeledni akár város vagy országút azt tételezem fel hogy 250-nel jön legalább!
Helló ismét Tettem föl néhány képet az eladósorba került Spidi R-Type Series motoros kabátomról és Arlen Ness nadrágról. Mindkettő cordura anyagú, sérülésmentes. A kabát 25ezer, a gatyó 20ezer irányáron. A propagandát később folytatom :-)
Sziasztok! Ha valakit érdekel eladó a motorom 250-es FZR 94-es évjárat év végi kiadás szép állapotban van jól is megy elől vaci új gumi van rajta hátsó is majdnem új ! első teleszkóp kompletten fellett újítva minden új benn! Finster sport dob van rajta akit érdekel jakab_@freemail.hu telszám: 0620/4481569 jah és még fontos hogy most hétfőn viszem műszakira szal fris műszaki!
én a 3HE esetén nem tudtam azonos gumit feltenni (elöl D208, hátuls Sportmax), de nem volt különösebb gondom vele utcán ill Kakucson. Most a 4JH-ra már előre-hátra D208RR került, hogy azonos jellemzője legyen a gumiknak, ezeket persze szeretném jobban kihasználni
SZVSZ ha teheted legyen azonos a gyártó és típus. ha nem akkor úgyis mindegy
lehet h hülyeséget kérdezek de számít hogy gumik tipusa ugyanaz legyen elöl ás hátul vagy tök mind1.
pld lehet hátul a michelin elöl meg bridgestone van?
amugy kinek mi a véleménye a michelin pilot sport gumáról ?(hátsó)
fasza lesz pályázásra?
Már kb. 3 hete tart az átalakítás , gondoltam küldök képeket:)A felniket elvittem a Porfestőhőz. az összes lábtartót, láncvédőt mindent ami fém elvittem Nikkeleztetni, ja igen meg az első telót is széthuztuk teljesen szimering + olaj cserére és azt is lefestettem Metál feketére:)MEg ha már ennyire szétszedtük akkor új csapágyak meg szimeringek a felnikbe.Nagyon állat lesz csak készüljön el:)Viszont egy dologban a segítségeteket kérném az pedig a HÁTSÓ IDOM , hol tudok én szerezni rá vagy milyen stimmel rá vagy merre , hol , kinél keressem ?:o
Előre is köszönöm!
Széles UTAT!
19-én Motoros örömnap! :D leszünk jopáran! aki jön az szoljon egyeztetünk!
Múlthéten gyorsultam egy piros démonnal! Valahogy gyözni sikerült:D
Képet itt!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagyjából mennyi idő míg ideér?
SZVSZ ha teheted legyen azonos a gyártó és típus. ha nem akkor úgyis mindegy
pld lehet hátul a michelin elöl meg bridgestone van?
amugy kinek mi a véleménye a michelin pilot sport gumáról ?(hátsó)
fasza lesz pályázásra?