Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó melót neked csontkovács biztos szép lesz a g ép kivánom hogy minél hamarabb nyeregbe pattanj vele!
te se sokaig hasznaltad,mi tortent,meguntad?mennyiert adnad el?
Sziasztok!

Már kb. 3 hete tart az átalakítás , gondoltam küldök képeket:)A felniket elvittem a Porfestőhőz. az összes lábtartót, láncvédőt mindent ami fém elvittem Nikkeleztetni, ja igen meg az első telót is széthuztuk teljesen szimering + olaj cserére és azt is lefestettem Metál feketére:)MEg ha már ennyire szétszedtük akkor új csapágyak meg szimeringek a felnikbe.Nagyon állat lesz csak készüljön el:)Viszont egy dologban a segítségeteket kérném az pedig a HÁTSÓ IDOM , hol tudok én szerezni rá vagy milyen stimmel rá vagy merre , hol , kinél keressem ?:o
Előre is köszönöm!
Széles UTAT!
Nos, folytatás: a kabát L-es, a gatya 50-es. Kabát protektorok: alkar/könyök, váll. Gerincnél nem volt nekem semmi, mert külön gerincvédőm van. Nadrágban térd és csípő védelem van. A kabáton 10db zipzáros szellőző van, nagyon jól beállítható a hűtés megfázás nélkül Kb. ennyi, ha kérdés van kérdezzetek.
Hello!Ádámnak üzenem hogy kitartás meg hogy gyógyuljon meg aztán nyééél! Oké hogy gyalogosnak 2 helyen van elsőbbsége: kanyarban meg zebrán amúgy meg mint ha jármű lenne... de egyenes úton ha egy darab lámpát látok közeledni akár város vagy országút azt tételezem fel hogy 250-nel jön legalább!
Helló ismét Tettem föl néhány képet az eladósorba került Spidi R-Type Series motoros kabátomról és Arlen Ness nadrágról. Mindkettő cordura anyagú, sérülésmentes. A kabát 25ezer, a gatyó 20ezer irányáron. A propagandát később folytatom :-)
ezek kicsit újabb képek
Sziasztok! Ha valakit érdekel eladó a motorom 250-es FZR 94-es évjárat év végi kiadás szép állapotban van jól is megy elől vaci új gumi van rajta hátsó is majdnem új ! első teleszkóp kompletten fellett újítva minden új benn! Finster sport dob van rajta akit érdekel jakab_@freemail.hu telszám: 0620/4481569 jah és még fontos hogy most hétfőn viszem műszakira szal fris műszaki!
egysrac elad egy komplett motort 70E Ft-ert.arrol le tudod szedni. ennekem nem kell,mert elvitte a penzt a csapagyazas,pedig megvettem volna.
Hali!Nincs valakinek eladó féktárcsája 250-es FZR-hez?1db első.
Pont előbb hívott egy fickó, hogy kell neki úgyhogy már elkelt.
had talaljam ki, kihoztak, h o a hibas,fuggetlenul attol,h a gyalogos hol akart atkelni.ilynekor melyik biztosito fizet?
Bagoly az indexek megvannak még? menyiért paszolod át?
Valaki nem néézz le Hajdúszoboszlóra?
19-én Motoros örömnap! :D leszünk jopáran! aki jön az szoljon egyeztetünk!

Múlthéten gyorsultam egy piros démonnal! Valahogy gyözni sikerült:D

Képet itt!
ádámnak balesete volt képek és történés :
http://www.sportmotor.hu/motor...
még nem tudom. talán jövő hét elején itt lesz.
Köszönöm az tök jó,ha holnap már itt lenne az is jó lenne.
Nagyjából mennyi idő míg ideér?
ez is onnan van szerencse kérdése, hogy mikor mi van jó áron.
nademost az ebay-en is dragabb volt,honnan vannak ilyen kapcsoaltaid? az en motoromhoz ne mtudsz szelepet szerezni?:D
flood, 6ezeré vettem neked egy fesszabot. kedhecc gyűjteni.
én a 3HE esetén nem tudtam azonos gumit feltenni (elöl D208, hátuls Sportmax), de nem volt különösebb gondom vele utcán ill Kakucson. Most a 4JH-ra már előre-hátra D208RR került, hogy azonos jellemzője legyen a gumiknak, ezeket persze szeretném jobban kihasználni
SZVSZ ha teheted legyen azonos a gyártó és típus. ha nem akkor úgyis mindegy
lehet h hülyeséget kérdezek de számít hogy gumik tipusa ugyanaz legyen elöl ás hátul vagy tök mind1.
pld lehet hátul a michelin elöl meg bridgestone van?
amugy kinek mi a véleménye a michelin pilot sport gumáról ?(hátsó)
fasza lesz pályázásra?
lábtartók elkeltek
eBay-ről vevődik egy R6-é.
kar,h az enyemre nem jok,vennem megfele:)