Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Bobek, elsők 1k/db, hátsó 2k/db. Együtt 5k.
13 óra 15 perc múlva jár le. Ha nem licitálnak felül, akkor megvan és utána a szállítási idő. Hét vége, ha mákod van, jövő hét, ha nincs :-)
csinaltok fesszabot? v veszitek vhonnan?lehet en is vevo lennek egyre!
Bagoly.
A fesszabi akkor kb mikor lesz meg?
ki nem talaltam volna:D
a blokk aljan.es ugyanugy nez ki,mint ezen a kepen,csak a tieden elvileg lefele nez.
hivatalosan SAE 10W30 v 20W40- es asvanyi olaj valo bele. mivel ilyet eleg nehez mar talalni,mert azota nem gyartjak, igy a 10W40-eset szoktak ajanlani,de jo a 20W50-es is. az hogy te most asvanyit,felszint v szintit raksz bele szived es penztarcad joga. mindenki masra eskuszik. erdemes kerulni a winny aro,stb minosegu olajat.javaslom a markasabb olajakbol valassz. ki kell tapasztalnod,melyik a jo a tiedhez. en most a repsol 10W40-es asvanyit fogom kiprobalni.
szia érdekelnének a lábtartok, elsö és a hátsok is mennyi külön ,és mennyi egyben köszi
FZR600R rendszámtábla világítás
Szasztok akkor hol is van pontzosan az a csavar, és milyen olaj jó egy 250 FZR-be? Köszi
13kHUF, jól működik a húzófokozati csillapítás is.
hátsó rugostag mennyi pénz lenne?
igen, képek a galériában
urak és többiek, ma fényképre vettem pár eladó sorba került alkatrészemet. FZR600R-ről vannak. Ha valmelyik érdekes lehet, akkor tessék kérdezni Továbbá kimostam a szintén eladó Spidi textil kabátomat és Arlen Ness gatyámat. Most száradnak, ha lesz kép akkor arról is szólok.
neki beztos a régebbi van, de egy oylan motoron amin csak odlalkitámasztó van, egy alul-oldalt elhelyezett leeresztő csavar nem is tűnik buta ötletnek..
bevallom, életem első olajcseréjénél én is a kicsit próbáltam.. izzadtam is vele. az mi a fasz? nem az a mágneses baszás? vagymi?
Ok! Köszi.
a kis csavart nem tudod kitekerni, ne is próbáld a nagyot
Hello! Köszi a gyors választ. Nem tudom miért oldalra azért is gondoltam, hogy megkérdezem. Meg az is, hogy a hatlapfejű csavar belsejében van egy másik keresztcsavarúzós csavar. Lehet, hogy elég azt kitekerni? Vagy kihajtsam a másikat is?
igen,jol.de neked hogyhogy oldalra figyel?nekem a zlefele nez
Sziasztok! Kis segítség kellene. Jól gondolom, hogy a pirossal bekeretezett az olajleeresztő csavar?
siman ne,kell az masnak is:)
gyerekek,ma olyan torten velem,mint meg soha.tudom, rohadtul nem ideillo,de akkor is elmondom.
eletemben eloszor eltortem vmit egy diszkoban.a csapagy problemara valo tekintettel jol leittam magam,ahogy azt kell.hat nem lesodortam egy tanyert a pultrol?
most akkor ne kúrjam az asszonyt, mert elkopik?
értem én...
de ha pályára mennék vele, akkor folyamatosan fűrészelhetnék le dolgokat a motorról, hol jobbról, hol balról....
a végén elfogyna a mocim
ádám százados úr arra gondolt, hoyg a másikat fűrészelje utána, így pályán kircsibb. szinte biztos vagyok benne hogy hamar leér a nagyvasnak...