a blokk aljan.es ugyanugy nez ki,mint ezen a kepen,csak a tieden elvileg lefele nez.
hivatalosan SAE 10W30 v 20W40- es asvanyi olaj valo bele. mivel ilyet eleg nehez mar talalni,mert azota nem gyartjak, igy a 10W40-eset szoktak ajanlani,de jo a 20W50-es is. az hogy te most asvanyit,felszint v szintit raksz bele szived es penztarcad joga. mindenki masra eskuszik. erdemes kerulni a winny aro,stb minosegu olajat.javaslom a markasabb olajakbol valassz. ki kell tapasztalnod,melyik a jo a tiedhez. en most a repsol 10W40-es asvanyit fogom kiprobalni.
urak és többiek, ma fényképre vettem pár eladó sorba került alkatrészemet. FZR600R-ről vannak. Ha valmelyik érdekes lehet, akkor tessék kérdezni Továbbá kimostam a szintén eladó Spidi textil kabátomat és Arlen Ness gatyámat. Most száradnak, ha lesz kép akkor arról is szólok.
neki beztos a régebbi van, de egy oylan motoron amin csak odlalkitámasztó van, egy alul-oldalt elhelyezett leeresztő csavar nem is tűnik buta ötletnek..
Hello! Köszi a gyors választ. Nem tudom miért oldalra azért is gondoltam, hogy megkérdezem. Meg az is, hogy a hatlapfejű csavar belsejében van egy másik keresztcsavarúzós csavar. Lehet, hogy elég azt kitekerni? Vagy kihajtsam a másikat is?
siman ne,kell az masnak is:)
gyerekek,ma olyan torten velem,mint meg soha.tudom, rohadtul nem ideillo,de akkor is elmondom.
eletemben eloszor eltortem vmit egy diszkoban.a csapagy problemara valo tekintettel jol leittam magam,ahogy azt kell.hat nem lesodortam egy tanyert a pultrol?
A fesszabi akkor kb mikor lesz meg?
hivatalosan SAE 10W30 v 20W40- es asvanyi olaj valo bele. mivel ilyet eleg nehez mar talalni,mert azota nem gyartjak, igy a 10W40-eset szoktak ajanlani,de jo a 20W50-es is. az hogy te most asvanyit,felszint v szintit raksz bele szived es penztarcad joga. mindenki masra eskuszik. erdemes kerulni a winny aro,stb minosegu olajat.javaslom a markasabb olajakbol valassz. ki kell tapasztalnod,melyik a jo a tiedhez. en most a repsol 10W40-es asvanyit fogom kiprobalni.
ez mi?
gyerekek,ma olyan torten velem,mint meg soha.tudom, rohadtul nem ideillo,de akkor is elmondom.
eletemben eloszor eltortem vmit egy diszkoban.a csapagy problemara valo tekintettel jol leittam magam,ahogy azt kell.hat nem lesodortam egy tanyert a pultrol?
de ha pályára mennék vele, akkor folyamatosan fűrészelhetnék le dolgokat a motorról, hol jobbról, hol balról....
a végén elfogyna a mocim