a teljes lábtartó kell, amit felcsavarozol a helyére, vagy csak amire a csülködet teszed? Holnap szedem össze az eladható alkatrészeimet, és van egy pár lábtartóm, de csak a csülöktartó, mert az "alap" maradt, abba ment az új. Na holnap
oke.most teljesen kiakadtam. ez a nap mar szarabb nem is lehetne.
sracok talaltam egy honlapot, ahol az arak toredekeert lehet vasarolni alkatreszeket.minden tipushoz.meg az enymehez is.vadiuj,eredeti gyari alkatreszek! csak hogy kedvet kapjatok,es ne csak en verjem a fejem a falba:
1 db szivoszelep ara 10-18.000Ft. itt 3500Ft
1db fotengely ara 240.000Ft itt 127.000Ft
1 szett csapagy ara 22-24.000Ft itt kevesebb,mint 10.000Ft.
egy aprocska kis gond van vele.ez oroszorszagban van.megorulok! http://www.megazip.ru
haaaat postan nem akarom elkuldeni,mert mocskos sok lenne. raadasul eloszeretettel nyomorgatjak a cuccosokat,felek,h osszetorne
ket megoldast tudok javasolni:
1. majoshazan keszitenek idomot is,es ha jol lattam ehhez sarvedot,oldal es fejidomot keszitenek.nem is tul dragan (kb gyari tizedeert)
2. eljossz erte, egy arra alkalmas pillanatban,es elviszed.ha egy nap alatt megvan,akkor akar mennek is veled,ha nincs meg,akkor sajnos 2x kell fordulni.
eladni nem akarom,mert min. 300E Ft-ot buknek rajta.ez meg tul sok ahhoz,h megengedjem magamnak.
ádd e lnekem tezsvírem :D amúgy mintha fura lenne a fékem.. lassú gurulásnál mintha nem folyamatosan fogna.. de nem üt, meg nem pumpál.. bveztos csak bekéépzelem... hallod q.. nem tod elküldeni az idomjaidat, hogy üvegszálból csinálhassak róla másolatot?
mar targytalan a dolog.
megneztuk a tobbi csapagyat. amiteloszor kivettem mintanak,kiderult,h az volt a legjobb allapotu. roviden, a motorom csapagyas. meg jo,h megneztuk. minimum 4-et cserelni kel la 8-bol. a markakepviselet ne mtudja alvazszam alapjan megmondani,milyen meretu a csapagy. 4 fajta meret letezik.most nekem ra kell jonnom arra,h mekkora az enyem. ra kell jonnom 36 tulaj,4 fotengelycsere utan,h hanyszor lett felujitva a fotengelyem. ugyanis kiderult,egy fotengelyt 3x lehet felcsiszolni,ezert van 4 meretu csapagy. hogy honnan tudom meg,fogalmam sincs.szazadokrol va nszo. lehet fotengelyt is cserelni kene. total kibuktam. erre a vilag osszes penze sem eleg.mar a blokkot annyira felujitottam,h nem eri meg belevenni egy masikat.egy blokk 140.000Ft. ez a blokk mar 80.000Ft-ban van. a f.szom kivan az egesszel.ma este leiszom magam,mint a szemet,es holnpa masnaposan atgondolom,mi legyen ezzel a szarral.
igen.lehet megveszem es kiarulom alkatresznek.de csak akkor veszem meg,ha legalabb a felet el tudom adni.mert ha a nyakamon marad,akkor nem erdemes.nem vagyok millimos,h eveket varjak,mire visszajon a penz:)
nem ujat vennék hanem bontottat,
meg még nem tudom h mi a baja lehet h nem hajlott meg
eddig max 10km-et mehettem vele mert 3 hete eltört a generátorlánc feszitöje és még van pár dolog amit meg kell csinálni rajta
flood találtam UK-ben fesszabot R6-ét. Max 30 GBP-ért meglesz szállítással együtt szerintem. Kell? 3 nap múlva jár le. Vasárnap el tudsz jönni a betétekért? Megvan a fogaskerék a váltóhoz, aznap rakjuk össze a blokkot
Hello Zsolti! Egyik srácnak itthon nem jött össze az egyengetés, 60 ezer lett a krómszár párban Ásványi 20w-50 megy a genesisbe de a Louis oldalán megnézed ott kidobja a cucc kereső évjárat alapján ami kell az exupba! Hogy megy az FZR-ed? Mennyit tekerték bele eddig? Nekem már 3 hete megy a motorom, holnap viszem ki megint, de még nehezen mennek a kanyarok, pedig le van ültetve az eleje majdnem koppra, de le kell tenni fullra meg a légrugó beállítása is alakul de arra itthon nem tudok mivel rámérni mert olyan kicsi a térfogat és nincs kompresszorom! kb. fél bar lehet benne, 1 barnal nincsen rugózás, 0.9-el meg pattog kanyarban. Kormány meg csapkod mint az állat főleg 180 felett.
sracok talaltam egy honlapot, ahol az arak toredekeert lehet vasarolni alkatreszeket.minden tipushoz.meg az enymehez is.vadiuj,eredeti gyari alkatreszek! csak hogy kedvet kapjatok,es ne csak en verjem a fejem a falba:
1 db szivoszelep ara 10-18.000Ft. itt 3500Ft
1db fotengely ara 240.000Ft itt 127.000Ft
1 szett csapagy ara 22-24.000Ft itt kevesebb,mint 10.000Ft.
egy aprocska kis gond van vele.ez oroszorszagban van.megorulok!
http://www.megazip.ru
ket megoldast tudok javasolni:
1. majoshazan keszitenek idomot is,es ha jol lattam ehhez sarvedot,oldal es fejidomot keszitenek.nem is tul dragan (kb gyari tizedeert)
2. eljossz erte, egy arra alkalmas pillanatban,es elviszed.ha egy nap alatt megvan,akkor akar mennek is veled,ha nincs meg,akkor sajnos 2x kell fordulni.
eladni nem akarom,mert min. 300E Ft-ot buknek rajta.ez meg tul sok ahhoz,h megengedjem magamnak.
megneztuk a tobbi csapagyat. amiteloszor kivettem mintanak,kiderult,h az volt a legjobb allapotu. roviden, a motorom csapagyas. meg jo,h megneztuk. minimum 4-et cserelni kel la 8-bol. a markakepviselet ne mtudja alvazszam alapjan megmondani,milyen meretu a csapagy. 4 fajta meret letezik.most nekem ra kell jonnom arra,h mekkora az enyem. ra kell jonnom 36 tulaj,4 fotengelycsere utan,h hanyszor lett felujitva a fotengelyem. ugyanis kiderult,egy fotengelyt 3x lehet felcsiszolni,ezert van 4 meretu csapagy. hogy honnan tudom meg,fogalmam sincs.szazadokrol va nszo. lehet fotengelyt is cserelni kene. total kibuktam. erre a vilag osszes penze sem eleg.mar a blokkot annyira felujitottam,h nem eri meg belevenni egy masikat.egy blokk 140.000Ft. ez a blokk mar 80.000Ft-ban van. a f.szom kivan az egesszel.ma este leiszom magam,mint a szemet,es holnpa masnaposan atgondolom,mi legyen ezzel a szarral.
jobb oldali dekni még mindig kénne nekem nagyon
meg még nem tudom h mi a baja lehet h nem hajlott meg
eddig max 10km-et mehettem vele mert 3 hete eltört a generátorlánc feszitöje és még van pár dolog amit meg kell csinálni rajta