Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali Q. mind kettő mail címen elérsz. talán a héten.
Ne bolondozz, én sem álmodtam rosszat, csak kicsit melegem lett, mikor megtudtam az árát a túrának
Rosszat fogok álmodni mosmá biztos
Na csak hogy művelődjetek kicsit. Pár kép a tegnapi nap eredményéről
A többi kép a galériában.
micsináljak hogy ne baszodjon szét ha elfektetem.. valami koptató a kiállíó részekre, bukógomba, vagy csó? fene...
vegyél fel msn-re. gabor.h@hotmail.com és ott megbeszéljük. ha gondolod én elintézem neked a vizsgát. csak annyi hogy oda kell nekem adonod a mocit pl hétfő délután,este . és másnap lehet menni érte délután. nekem azt hiszem 15 pénz volt. de ez tavaly volt . ha érdekel akkor este megbeszéljük.
üdv.gábor
Szia Gábor!
Nekem nem a Gyári dob van rajta, így nincs benne az „E” betű, ill az egyik lábtartóm hegesztett.
Hol menne ez át vizsgán itt Gyöngyösön? Vagy a környéken? Esetleg nincs elfekvőben egy gyári dob? Mennyi a vizsga díj?
hali!mikor mennel majoshazara? csak kellenek a szelepek:) 3,5mm vastag szelepszaru szivoszelep kene 3 db.se a 4-es,se a 4,5-os nem jo. ja es jo allapotu legyen:) ez a cim egyben e-mail cim is?mert msn nincsen ennekem csak neha hetvegen.
nem-nem, te se adtad a te nodet,en se vetkoztetem az enyemet
dehogy,meg sehol se mtartok.a pecsi boot hirtelen felemelte a szelepek arat duplajara,mikor mar meg akarta mrendelni,es a szimmeringeke is felment.most vadaszok megint. nem tudtok vmi jo helyet,ahol olcson lehet hajtokarcsapagyakat szerezni?
:) egy része nincs is meg
de nem adom külön, egyenlőre
inkább ütnek. nem szoktam esni. túl jó vagyok hozzá.
Az idomjaid hány darabban vannak?
Ha nem porrá tört én megveszem viszek zsákot.
De komolyan!
Egyet találtam de a bal oldalán törött.
50-valamennyi tehát olyan 15-6-ezer lenne-plusz a posta.
Nekem van és azok nélkül vettem de én feltenni szeretnék rá valamit:)
Esel-kellsz a motoroddal?:)
lenne egy 6kilósom egyből ledobnék róla mindent a gecibe, aztán kenném neki. bukócső kell nekem vagy valami ami megvédi a motort.. úgynézki a karbonvédőt túl problémás rátenni..
szokott lenni, most nem találtam. De UK-ből drága hazahozatni
Pallernak van ilyen FZR600, nekem nagyon tetszik, és pályán meg mindenhol ez a király, kivéve üres autópálya. Következő moci nekem is 600-as lesz úgyhogy nagyon állat lesz a géped!
Sziasztok!

Eladom motorom
92 FZR600
Törött, de a blokk és a váz ép.
link
Bagoly!
eBay-on vannak idomok is?
Annyira hiányzik róla hogy egyre mesztelenebbnek látom...
Egylinkeért hálás lennék:)
Nekem azért hiányozna pályán a 2, úgyhogy ma meg is rendeltem pár egyéb alkatrész társaságában a két fogaskereket, aminek darabja 30k
De ha már szét van borítva a gép (holnap majd készítek fényképeket) akkor kap egy új vezláncot, így a mulatság talán 100 alatt megáll.
Ugyanakkor 28000 mérföld után a hengernek semmi válla nincs, még látszanak a hónolás nyomai és a blokk belülről is szép tiszta bár inkább ne kelltt volna belenézni...
Bal oldala jó hogy nem látszik, az gyalázat . Szemből aki jön sokszor átlóg a szembesávba: busz, kamion orrsöprése, vágóasztal, vendégoldal, pótkocsi,ilyenek... úgyhogy fél métert legalább hagyok mindig balosban a felező mellett, ezért élek még. De azé van benne erő
mintha a gumi oldala kevésbé kopna..
Hello!
Kettes nemtéma Állítólag nem terjed át a többi fokozatra a hiba, a kapcsolóbütyök nyíródik el és a homlokfogazat attól még hibátlan de kuka a kerék. Nekem nem hiányzik a kettes, annyi hogy odavernek a 600-asok is de ha nem állórajt akkor csáá! Városban utálok járni, csak városon kívül kenem ott meg sose kell használni, 180-ig tart amúgy a kettes, de 3-ba 100-zal lehetetlen kanyarodni mert sodródik,ennyinél 4-be még a kanyar végén a kigyorsításkor simán elkapar ha nem atomzsír úton vagy. Olyan a gép mintha jégen bringáznék de a gumijaim is le vannak nullázva.Így néz ki a gumi ha 1-be lenyelezed első fék nélkül, kimegy 110-ig utána megfordultam, ott lett kavicsos. Első fékkel sose kapartatom. Ha szikrforgácsoltatok egyszer kettest magamnak szóljak hogy kell-e neked?
jol szét hagyintottad a blokot.