adam! mennyit er meg neked egy elso sarvedo? lehet tudok szerezni.
mas 250-es FZR-eseknek is szolok. ugy tunik veszek egy masik motort,es szetbontom. kerek,vaz,lengescsillapitok,hatsolampa,ulesek,tank,minden elado lesz,meg a blokk is,nekem csak a hengerfej,meg a kipufogo kell. fekek,fektarcsak! gondoljatok meg!
520 lánckerékre persze, hogy jó az 525-ös lánc, de ennyi erővel az 530-as ill 532 is jó. de sajna nem rá való. De egyébként most mekkora mociról beszélgetünk?
thx!
minden jó a mocimon, csak akarok egy 16-os első fogaskereket előre a hosszabb áttétel miatt, csak nehogy valami ne stimmeljen.
amúgy van valakinek eladó 16-os vagy 17-es fogaskereke?
genyóba én se tudom hogy hogy fogom levizsgáztatni a gépem nagyon parába vagyok ledek böl van hátul a lámpám nem gyári a dobom nicns is gyári dobom át van épitve fasza lesz .... para 1000 el
kicsit beleneztem.amikor ott kergetoztel az Sv-vel,es magas fordulaton huzattad,felallt a szor ahatamon.eszembe jutottak a regi szep idok,istenem,be szep is vot
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy 1000 exup primer lánca, csak mintának kellene és csak kölcsön. Mert nincs kedvem most 30 pénzért venni egy újat.
Flood, a levelek továbbra is visszajönnek. A fékbetét még érdekes? Úgy emléxem 5e pénz. Mikor cserélünk?
Gellaci, neked a trafók kellenek?
A felújítás kapcsán anyagi rothadásom felgyorsult, legalább ami pénzt be tudok gyűjteni az jöjjön be.
Többiek, ugyanitt FZR600R féknyergek eladósak. Akinek csak 2 dugattyús az most olcsón upgradelheti a vasát. 10k-ért felajánlom a kettőt. Értelem szerűen betétek nélkül, ha flood még igényli őket.
mas 250-es FZR-eseknek is szolok. ugy tunik veszek egy masik motort,es szetbontom. kerek,vaz,lengescsillapitok,hatsolampa,ulesek,tank,minden elado lesz,meg a blokk is,nekem csak a hengerfej,meg a kipufogo kell. fekek,fektarcsak! gondoljatok meg!
minden jó a mocimon, csak akarok egy 16-os első fogaskereket előre a hosszabb áttétel miatt, csak nehogy valami ne stimmeljen.
amúgy van valakinek eladó 16-os vagy 17-es fogaskereke?
a mocimon 525-ös lánc van, ahhoz jó bármilyen fogaskerék? Elvileg 428-as lánc kellene rá...
mit jelent a számozás? (428-520-525)
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy 1000 exup primer lánca, csak mintának kellene és csak kölcsön. Mert nincs kedvem most 30 pénzért venni egy újat.
Gellaci, neked a trafók kellenek?
A felújítás kapcsán anyagi rothadásom felgyorsult, legalább ami pénzt be tudok gyűjteni az jöjjön be.
Többiek, ugyanitt FZR600R féknyergek eladósak. Akinek csak 2 dugattyús az most olcsón upgradelheti a vasát. 10k-ért felajánlom a kettőt. Értelem szerűen betétek nélkül, ha flood még igényli őket.