Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idomok engem is érdekelnek mert naon hiányzik róla.
Ha valaki tud szóljon
fogok, csak 2 napja szerelek
sok kínai kriksz-kraksz között egy indítórelé
voltál ma ott? szolhatál volna
valaki kérdezte hogy plexi milyne oké a 250eshez. majosházán a csávó kiokosított, hogy a 4-600asoké jó rá, csak az aljából asszem kell faragni. jja, és kuurva jót jöttem az 51-esen felfelé. ami a csövön kifért..
lehet megtartja egy szép emléknek. ha már ő nem mehet veele más se tegye.
add el nekem az idomokat, ne szarozz.
Bagoly ha nem tudsz mailt írni ide is írhatsz ám
egyébként készen van a géped? tudod gyorsan elmegy a nyár. " lásd a tavalyit"
nekem megáll ha sebességben van.
az nem a fesz szab.
na hello
fzr 250-es tulajoknak tennek fel egy kerdest.ha az oldaltamasz le va nnyitva,es berakod sebessegbe,nem kene lefullasztania a motort? ott elvileg van egy kapcsolo,de az nekem soha nem mukodott.lehet aztestel le,esszivja le az akksim?
a masik:
ez mi? marmint mi ez az alkatresZ?en ezt neztem fesszabnak,ez az akksihoz csatlakozik.pontosabban az akksi pozitivja ebbe megy bele,es onnan tovabb a mittomenhova.
Szia. nem az eredeti idomok vannak rajta. és gondoltam lecserélem rá. Ha tudok akkor természetes segítek.
Szia Gábor!

Nekem egy vadi új fékkarom van, amit tévesen rendeltem a múlt héten.
Mi történt a gép ruháival, hogy gyűjtésbe kezdtél?
Nekem meg műszakihoz kellene egy kis segítség. Tudsz?
Helló Peti! Szerintem nagyon jó film, szakmailag is igényes. Ha teheted, államvizsga után feltétlenül nézd meg. A címe: a leggyorsabb indián. A vizsgára pedig kéz és lábtörést!
Sziasztok! Tegnap este volt egy motoros film a tv-ben. Valami Indiánnal száguldozott benne az Anthony Hopkins. Látta valaki? Jó film? Nekem nem volt időm nézni. Holnap államvizsga, gyomorgörcsöm van.
ja meg a 3ln-nek milye na fesszabja,es hol van,mert rohadtul nem talaltam.v azenyemnek masfajta,mint amit mutattak?
hja,akkor maradok az enyemnel:) nem cserelek:P
amugy ha mar motoros forum,adok nektek vmit:link
nezzetek meg,ott az utolso ket kepen a csapagyam is.sztetek milyen?
enyiménemadom!
o ki es mi a szama?
ez az eletkep ismeros,csak nekem ninsc egy helyen ez a rengeteg alkatresz
hallottam rola,asszem zoli1234 szenved vele nagyon.o kihagyja a valtasnal a 2-est.
Mostmár jó a mailem mind a kettő.Legalábbis most.
sárkány
az biza + a járulékos drága alkatrészek/tömítések ne vegyetek üzemképtelen mocit, amit nem lehet kipróbálni!