Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg gyakran előfordul fzr-en. fogaskerékpár-csere?
Flood, a citromailes címed is visszahány mindent :-)
Ne iesztgess ien képekkel mert rosszat fogok álmodni
Egyébként fogalmam sincs ha a kuplungod ok...csak az autókhoz értek szerelés ügyben ebben még egy szemét kinyomócsapágy sincs
Szevasztok. Ez a nap szépen idult, de nem jól folytatódott

Kinek mi a tapasztalata arról, ha a 2-est kidobálja a vas?
msn-em van,csak ritkan hasznalom.altalaban hetvegen fentvagyok 1-2 orat. ha va nszabadidom,CODozok,v alkatreszeket keresek:D
a motor koszoni jol van,most akarom megnezni a csapagyak allapotat,h cserelni kell-e. ha minden jol megy 2 het mulva minden alkatresz itt lesz,es elkezdhetem osszerakni. a pecsi kawasaki markakereskedesre varok,a steelhorse motorra,h tudnak-e szerezni szimmeringet,es szelepet.ha igen,kb pentekre megerkezik.viszem a muhelybe,es rakatom ossze a hengerfejet.jovo heten meglesznek a tomitesek is,es a henger is.megvan hany newtonnal kell meghuzni a hengerfejet.osszeeszkabalom,es meglatjuk beindul-e.valszoinu kell meg csinaltatni egy fesszabot is,de ezt majd akkor latom meg,ha mar ossze lesz rakva.az elvonasi tuneteim meg az itteni videokbol csokkentem:) ha kesz lesz,kiveszek egy het szabit,es csak azt fogom hajtani.minel hamarabb bele akarom rakni az 1000km bejaratasi utat.lehet felmegyek pestre is ,meg kaposvarra.az osszes 250-es FZR-est meglatogatom:D legalabb 7-et ismerek:D
nincs msn-ed? felvehetnél.. amőgy, kurai fiam, mi van a motorjával már?
találkoztunk velük. jocirs-selé voltam, neki sem volt semmije, épp spog-ékkal dumáltunk már lenn a hegyről, mikor elmentek mellettünk, joci izzadt mint kurva a templomban..
fiyeltetek a hireket? most mondta a hirado,h motoros rendorok figyelnek dobogokon.egy utan utanamentek.nem voltak nala a papirjai:) ovattal arrafele!
majoshazan tuti van elso sarvedo. keszitenek is,szoval lehet szerezni.
www.auto-tuning.hu ez a honlap cimuk,nezz szet!lehet termosztat is van
egyelore nem kell,mert lehet pecsrol tudok szerezni szelepet.most kuldtem el a mintat,varom a valaszt.
a masik amire gondoltam,h a onindito szenkefejenek vezeteke testelt le.az elozo tulaj egyszeruen megforrasztotta,de nem tul szakszeruen.az onindito forog,de lehet csak felig erintkezik,a masik fele meg letestel.
nem tudtam merni,mert vagy mar total lemerult az akksi,es be se tudtam inditan,h merjek,v epp nem volt a kozelben meromuszer.en is ezt gyanitom,ezert kell szereznem egyet,v csinaltatni.de ez csak akkor derul ki,ha vegre mechanikusan ossze lesz rakva...
Úgy legyen!
azé a pomáz-dobogókő-esztergom nem szarabb.. eccer elmegyek veletek. majd ellejmolom fater cruiserét.
Na, voltál ma valamerre végül adamfzr?
Nyugodtan jöhettél volna, volt kanyar bőven. (Bár így utóbb könnyű okosnak lenni.)
www.auto-tuning.hu/ a majosházi web címe
a bontó linkjét nem tudod feldobni ?
elöre is köszönöm
A fesszab az má tuti szar.
De képzeld,a csávó az üzletben akitől vettem az akksit nem savazta fel de azt mondta vigyázzak hazafelé nehogy kifollyon mert hátizsákban vittem....
Ma vittem vissza neki hogy csontszáraz bár megnézhettem volna én is....
helló.
megkérdezhetem, most néztem meg az alkatrész listájukat de ott nem láttam, de megkérdezem. a jövőhéten legkésöbb tudok válaszolni. üdv
szia. esetleg megkérdeznéd nekem a fzr 400 1WG kodos motor blokknak a jobb oldali oldaldeknit? várom válaszod. üdv.gábor
oké rendben.
mégse kell, megnéztem mi van.
léciléci. meg úgy megkérdezhetnéd mi van 250es fzr-hez. ja meg törött az első sárvédőm is..