Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rákérdezhetek arra is ha gondolod.
nekem teermosztáát kellene..
helló Q.
emllitetted a forumon hogy kellene neked valami majosházáról. esetleg meg tudom oldani fviktor89@gmail.com-on elérsz vagy msn-en ami az adatlapomon megvan. Már legálisam motorozhatok megvan a nagymotor jogsim . üdv. széles utat mindenkinek.
ja, főleg ha szűrőt is cserélsz, nekem is 2.2 körül ment bele, és két lityó vcan írva..
nem tudjátok hogy az 1000 es fzrbe hány liter olaj kell? 3 liter elég maximumig önteni nem? mer 2700ccm van a tetőre irva
ki tud nekem szerezni termosztátot a 3ln-be?
akksi 0-ra merult ez egyertelmu zarlat csak kerdes hol? akksiban feszszab esetleg kosza kabel mas nem lehet
mas van vki akit szeinten erdekelne vmi a motorbol es Gyula kozeleben lakik? ha jol lattam ott van hostolva en meg attol kelloen tavol esek :(
matel
egyertelmu feszszab hiba!
a sok allasban valamelyik tilisztorban ami a szabalyozoban van leragadt egy dioda. igy az nem egyeniranyito nem egyeniranyit hanem oda vissza tud jarni az aram vagyis folyamatosan terheli az akksit zarlatot okoz.
valoszinuleg azert durrant neked mert ott epp kihagyott mar a gyujtas vagy gyenge volt mivel a feszultseg is alacsony lehetett mar a rendszerben. en azt mondom neked 99,9% a feszszabalyozo hiba! merted mennyit toltott kozben?
matel
Akkor adj egy mail Címet,bagoly elvileg tudna segíteni kb 10-ezerért angliábólé rendelésre
figyu eladot felejtsd el az esetek tobbsegeben meg ha ert is hozza nem partatlan a sajat termeket elonybe reszesiti amit meg is ertek...
es ha van jo olajod akkor is meg mindig marad az hogy a megfelelo keneshez annak megfelelo homersekletunek kell lennie. hiszen hidegen surubb az olaj rosszabbul ken. ezert nem szabad hideg motorral huzatni en elindulni se szoktam. sportmotorszerelesben nem vagyok jartas de a kocsim olajnyomasa hidegen 7 BAR ahogy melegszik a motor 1,5 -re lemegy alapjaraton. egyebken autoknal a szakirodalom azt mondja legalabb 0,7BAR olajnyomas kell 1000rpm-enkent.
illetve ha az olaj all idovel kicsapodhatnak belole osszetevok/adalekok illetve a viz. ezert is erdemes telen neha elinditani a motort illetve ha futasteljesitmeny alapjan nem is kellene meg cserelni de szoktak tavasszal. en azt mondom egy telet allhat de 2 evesnel regebbi olajjal ne menj neki szezonnak.
es ha vasarlanal veszitek a flakon a gyartok azt garantaljak altalaban hogy felbontas nelkul 5 evig orzik meg az olajok a viszkozitasukat. lasd flakonon gyartas idopontja! ugye ha kibontod elobb...

Technoszintetikus észter bázisú =- ha motul lapjan nezted igen ez az a termek a palettan ami latott koolajat is nem teljesen (100%-osan) vegyi uton keszult, vagyis ezt nevezik asvanyinak. bar ez sem a klasszikus ertelemben az mar de az abban vett meg nem birna a terhelest amit kap egy FZR-ben...

matel
en a fesszabot potnak vennem,pont emiatt,mert surun elszallnak. nem tudom mi baja az enyemnek.fogta magat,es nem indult el tobbet.leszivta az akksit 0-ra.inkabb eneratorra gondolok,v a vezetekek csatlakozasai eloxidalodtak,v franc tudja.deezeket mar csak akkor tudjuk megnezni,mikor vegre kesz a mechanikai felujitas. egyszer csinalt olyat,h leallt,durrant egy hatalmasat,majd ujra ment.mintha kihagyott volna a gyujtas. aztan lemeritette az akksit. van mas otlet is,a felsoroltakon kivul?
nem tudom lehet irtam mar de ez az egyik szeriahibaja az FZR-eknek a 3 kozul. szerintem birmueknal biztosan kapsz hozza bontott feszszabalyozot de ha ilyenben gondolkodsz mindenfelekeppen felszereles elott lasd el egy nagy hutobordaval. gyarilag semmi sincs rajta arra szamitottak hogy a vaz majd levezeti a hot de az keves. ugyanez vonatkozik arra ha mas ujabb tipusu motoret hasznalnad, legyen ott is megfelelo hutesed. ezekben haromfazisu csillagkapcsolasu valtoaramu generatorok vannak. ami nem biztos de legjobb emlekeim szerint mikor az enyem is elszallt olyen 80V korul is tudott tolteni valtoaramon.
ajanlottabb inkabb egyet kesziteni vagy egy olyan utangyarottak venni ami megfelelo hutessel van ellatva. ja es ne olyan vacak SMD cuccokbol alljon mint a gyari mert en anno lekapartam a gumit rola hogy majd megjavitom de emiatt nem lehetett. meg ha egy normal alkatreszekbol epitettben ilyenkor kicserelhetnel egy diodat valoszinuleg csak az szallt el egy.
sokat nagyon ne jarjal igy vele mert ha megegy elszall akkor a toltofeszed meg magasabbra ugrik majd es az esetleg izzokat sot meg elektronikat is elviheti magaval ugy meg mar draga buli lenne!
ha lesz feszszabalyozod a harom fazis felcsarelheto mindegy milyen sorrendben kotod be oket. a lenyeg a + es - arra ugyelj! (bocs ha tudtad)
ja es ha nem talalsz sehol keress meg maganban szerintem tudok szakit aki ilyeneket gyart lassan 2 eve o csinalta az enyemet is 5 eve...
matel
darabokban is adja:)ha gondoljatok,vegyu meg,es osszu kszet magunk kozott:D nekem a fesszab meg a kipuf kell.esetleg kuplunkkar,jobb elso labtarto:)
szerintem elfogyna itt az a motor darabokban percek alatt :)
matel
Program a hétvégére!
most találtam

police.hu
A 2008. április 5-i (szombat) motoros baleset- megelőzési nap célja: a motoros társadalom figyelmének felhívása a motorozás veszélyeire. A rendezvényt az Ötvenhatosok terén 10 órakor Dr. Tóth Gábor r. dandártábornok Úr, Budapest Rendőrfőkapitánya nyitja meg, meghívott vendég Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok. Programok: motoros ügyességi verseny, Stunt show és motoros akrobatika bemutató, gyermekmotoroztatás, motorépítő verseny, motoros felvonulás a Citadellához, gyermekkerékpároztatás. Az eseményre várjuk azon látogatókat, akik ki akarják próbálni ügyességüket, tehetségüket
Ott a címem írjá Bagoly egyre rosszabb
elsosegely kotelezo,tuti.a masik kerdesre nem tudok erdemleges valaszt adni.
srácok kötelező az "A" elsősegély csomag a mociba? átépített motoros átmennek simán műszakin?
itt is megemlitem,h ha vki pesti es va nkedve segiteni nekem, nezzen mar at majoshazara, es legyen olyan jo,vegyen nekem 3 db 3,5mm-es szelepszaru szivoszelepet:) sajnos en csak egy honap mulva jutok fel pestre leghamarabb,es nem akarok addig varni az osszeszerelessel.szoval ha vki megtenne,nagyo nmegkoszonnem.e-mailban vegye fel velem a kapcsolatot,es megbeszeljuk a reszleteket.
koszi!
felejtsd el,mereg draga.inkabb csinaltass.4 v 6 dioda, egy IC es meg par kisebb alkatresz.max 5E Ft-bol muszerdobozban megvan.egy ismerosom most csinalt,most hasznalja,teszteli. ha bevalik,tuti csinaltatok en is egyet
nem sportos,tulelo:D a jelenlegi kipufommal nem vesznek eszre. tobb tucatszor akartak mar (foleg kamionok) leszoritani,mert nem hallottak.amikor meg behuztam a kuplungot,es felporgott a motor,ijedten kaptak vissza a kormanyt.
bikalo@freemail.hu
Dobj mán' egy e-mailt! Megtrágyáljuk.
Tényleg van sokminden de azt nem találtam.
És nem nehézkes a rendelés?
Köszi.
És valami címet vagy linket tudsz küldeni?
Azért héátha lesz itt is valami.