Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne reklámozd már neki!
mert nekem is elég puha..
na igen utolag látom én is hogy blokk hibás a vas.
mind igy vegzi amelyiket hajtjak, en meggondolnam nagyon es valoszinuleg nem is vennem meg ha Te megis az eleje erdekelne mivel a 2kr meg szimpla tarcsas elol is...
matel
alulrol tudod cserelni 145-os papir olajszuro van a regiben. 3 kicsi imbuszcsavar fogja oda a takarolemezt es levetelhez a hely nalam a spoileren gyarilag ki van hagyva...
matel
nem tudom neked milyen mocid van illetve milyen telo van benne de az enyem 2kr ebben asszem 39-es a teloszar a 3ln-ben pedig vmi 41 ha jol emlexem hogy lentebb mas-e nem tudom mivel csak az elobbit lattam meg belulrol...
matel
nem de ha nem surgos es fontos mikor jarok oseimnel megmerem...
matel
tudod a rugó méreteit esetleg?
az újabb blokkoban rendes feket belecsavarós szűrő kell, a motor bal oldalán alul kell becsavarni, a régiekben meg ilyen belső szűrő van, valahol máshol.
de az jó nekünk?
mail ment maganban...
ÜdVW matel
igazabol nem tudom. elotte csak olyat lattam mint a sajatom. az 90-es kereklampas 2kr "genesis" ez egy 90-es evek kozepeben keszult 3ln "exup"-bol valo. elsore mikor meglattam hogy oldalrol megy ra mas olajszuro megijedtem hogy atvertem. utana lattam hogy a motorkod 1hx vagyis egyezik ezutan megneztem belemegy-e? egyeztek a felfogatasok bar volt ahol a tartokonzol is mas formaju meretu volt de csavarhelyek egyeztek ezutan kifujattam biztosra a vizet jol beolajoztam ahol kell/lehetett es elraktam almodni. ha most majd szervizelem a masikat es lesz idom eloveszem atnezem jobban de kulsore es elsore mas nem tunt fel...
matel
én fzr-emben is olyan blokk van hogy oldalról kell bele a szűrő ! ezek miben különböznek? üdv: jakab
pont egy iylen kene nekem.de msot nincs ebay-e egy sem.esetleg ne mtudod megadni annak a dublini bontonak az elerhetoseget+ a futarnak is,hatha szerencse mlesz.
ha alapjaraton valahogy ketyeg megmerted a toltest? vagy probaltad kulso (pl autoakku) nagyobb aramforrasrol inditani es megnezni ugy hogyan jar. a feszszabalyozo tenyleg szeria betegsege az FZR-nek. tulmelegszik ha vki kelloen nagy bordat tesz ra kivedheto a dolog felteve ha meg gyari neki. ha kihal egy dioda benne okozhat ehhez hasonlo tunetet neked...
matel
a biciklis ora ugye az alapjan mer hogy a kereken elhelyezett jelado mennyi idonkent megy el elotte. es milyen pontos az pedig rajtad mulik mivel a kerek atmerojet neked kell beallitani rola. egy biztos pontosabb minden tartomanyban pontosabb a gyarinal.
a gyari ugye rugoero elven alapszik ennek a pontatlansaga a sebesseggel egyutt no. pl az enyem vege ora szerint 170 kozben mertem GPS-szel hat az 147 mutatott ott. 50 korul meg minimalisat tevedett...
matel
igen vettem tartalek blokkot. 100 euro volt ebay-en keresztul egy Dublini bontobol. egy futar hozta el. felhivta a bontost egyeztetett vele mindent elintezett nekem. itthon a sajat hazam elott kellett csak atvennem. igy fizettem neki 65000HUF-ot mivel eurom nem volt...
teljesen komplett a cucc csak a karbisor hianyzik rola. nem szeretnem eladni tartaleknak szantam mivel kesobb nehezebb lenne talalni es valoszinuleg szuksegem is lesz ra mivel mint mar sokan tudjuk ezek forgatva vannak. en pedig szeretem hosszu tavon meg szeretnem tartani.
ja es ez egy utolso szerias 3ln alvazszamu motorbol valo. ami miatt mikor meglattam kicsit meg is ijedtem. vannak rajt kisebb valtoztatasok, pl mas olajszuro valo ra mint a regiekre mar nem papirszuro megy bele alulrol hanem oldalrol femszuro. a bontos azt mondta a motor szepen jart csak az elejet csuktak meg.
matel
ez egy tokeletes kerdes,sokan sokfelet mondanak. kb 60-40% az asvanyi-full szintetikus allas nalam marminthogy 60%-a a megkerdezetteknek asvanyit, 40%-a a szintetikust ajanlotta:)
Milyen olajat kell önteni a blokba PL egy 250 FZR-nél?
vettel plusz blokkot? hol?hogyan?mennyiert?eladod?
oaljat 6-8ezrenkent szoktak ajanlani cserelni. gyertyat talan 10kent,de ezek nem hivatalos adatok
Általában 17-18 körül már pomázon vagyok.
Meg hétvégén.
Esetleg kuplungkosarad nincs? Mert csunyán becsaptak eggyel a netről.
Tartsuk észben a dolgot, hátha valamikor a héten tudok arra kanyarodni. Mikor vagy Pomázon vagy hogy tudunk összetalálkozni?
Hétvégére talán itt lessz a lánc a motorra,akkor majd igen. Akkor el is tudok menni érte. Ha kibirja addig a trafóm.
Addig nem igazán. Azaz Tahitótfalu,Leányfalu,... Pesten nem sajna.
De csak meg tudjuk oldani valahogy.