szép estét. régen jártam erre. látom megy az átalakitgatás rendesen . na nekem a következö cuccok kellenének. 400-as fejidom, fejidom tarto konzol, olad idomok, lámpa, jobb oldali oldal dekni " vagy bal? amelyik a az öniditónál van az , most hirtelen nem tudom, kb ennyi. szívesen veszek mindenféle segitséget. üdv.gábor
Köszi a képeket.
Az enyém nem ilyen,de ideiglenesen megvenném az egyiket,esetleg mindkettőt.
Persze ha nem drága,mert a motor elvitte már az összes lóvém.
:)
esztergáltattam betéteket a kormányhoz és egy cross kormányal össze heggesztettem az ora beálitástol függöen mér:velo 5-ös:de már szerintem jo. szerintem uj konzolt kell csinálnod,ha lesz idöm szét szedem az enyémet és lefotozo és felrakom de idomtol függ! csinálj ujat szerintem
A biciklis óra jól méri a sebességet?Te milyen fajtát vettél?Nekem az ülés mögötti váz le van vágva gondolom bármilyen farok fel megy így!A kormányt hogy oldottad meg ilyenre ?
nézd, ha eddig tutira nem volt repedt valami történt.. ha meg csak nem vetetd észre, lehet külső vagy belső hatás. kivülről esés, eldöülés miatt baszodhat be, vagy valaki faszul barmolja le/fel. sztem ez valam ieccerű öntvény, így lánc-szétmenés esetén is tehet benn kárt, de annak lenne régebbről nyoma, mert szévert volna még ezt-azt. sztem kapott valami nyomást vagy szerelés közben repedt meg. ha leveszed, az a lényeg, hogy ne feszegess (nagyon ) semmit, általában lejön midnen szépen. ez alatt meg nekem pl csak a lánc, l.kerék van és kész.
Tehát: kb a kép közepénél látható egy csavar. Előbb hülyeséget írtam, szerintem inkább 8-as. Szóval a kép közepe körül van a csavar és rögtön előtte látható a repedés!
hozzánemértőként nem tudom mennyire merjek hozzányulni, mert ott van mér az olaj pumpa is (azt hiszem ez olajpumpa) egyébként azok a csavarok nem imboszok, hanem talán 13 vagy 11-es csavarok.
váltótengelyrő la szirszart húzd le(szedd ki teljesen a csavart,, ne csak meglazítsd, különben nem jön!) és akkor levileg csak az az 5-6 vagymennyi imbuszfejű baszás tartja fenn, szedd le, nézdd meg. mert magátol nem illenék neki elrepedni.
És hogy oldjuk meg? Jársz Pomáz felé?
Az enyém nem ilyen,de ideiglenesen megvenném az egyiket,esetleg mindkettőt.
Persze ha nem drága,mert a motor elvitte már az összes lóvém.
:)
Találtam a neten 3000ért akkor azt mondod pontosan mér?
Veszek 1et én is!
:-)
Drágák ezek az órák?
A biciklis óra jól méri a sebességet?Te milyen fajtát vettél?Nekem az ülés mögötti váz le van vágva gondolom bármilyen farok fel megy így!A kormányt hogy oldottad meg ilyenre ?
Köszi
Köszönöm a segítségedet