Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagy kedvencem, ha Isten és a Párt is úgy akarja a következő motorom ilyen lesz.

volt itt egy sokáig hirdetve arany-szürke festéssel asszem 470-ért, az nagyon teccett
J kis motor. Végül is Yamaha! Milyen is lehetne.
Itt kutakodj gumi után,van olcsóbbért új is.
Gumi
Nem az én érdemem. majd jól megvigyázom,ha már 1X ilyen puccos a gumma. Én nem tudtam volna két gumiért 65000ft adni.
Ez is FZR? mert a spec-ben azok az adatai vannak mint az exup-nak.
FZR?
Az kirrrály egy darabig jó lesz.
2008
A kora a lényeg (meg a teszkó ) 5 év után a legjobb gumma is megkeményedik. Reája vagyon írva a gyártási idő az oldalára.
Nekem ilyen gurcik vannak a vason,mellesleg nem az én érdemem,így vettem.
gumi
Szegény TE....nem jössz ma át szerelni töki?
ábrus ma ha hazaértem, akkor lehet nekiugrok a motornak, megnézem amiket mondtál, bár a felét nem értem, de azért megnézem, meg akkor fel is hívlak, ha már arra járok persze csak ha nembaj
A csípőim ahol beveri az ember, évek óta nagyon rosszak, érzékenyek, annyit estem már rájuk.. :(
Mekkora komoly ez a vidi milyet lekúr a csajszi az esernyővel a srácnak..tuti fotósopp
Jobbulást Sanyi. Reméljük nem komoly....
meg a sörikétől
Ááá sanyi, csak paráztatnak az orvosok, don't worry. Pattanj fel a frézire, és húzd el a csíkot pár napra, attól gyógyulsz igazán...meg a kutya nyáltól
Bezony...lipicai ráadásul, annak jó nagy a feje!
. Jobbulást papa reméljük nem nagy a baj.
Részvétlátogatásra tali Pécsen? Az emrének is közel van. .
Csak kérdezem. Ha már a vérét adta a taliért
Fater feladtam.
Basszus! Lehet hogy jól ráb@sztam,és nem kell nekem sehová menni egy darabig,se motorral,sem gyalog,se semmivel. Most jöttem meg a dokitól,aki mellesleg nagyon jó barátom,és beutalt a Traumára(ott is az egyik haverja fog megnézni),mert nagy valószínűsége annak, hogy letört valami a csípőmben. Ugyanis még mindig mankó van,meg az a kurva fájdalom. Holnap délelőtt megyek ultrahangra,meg a tököm tudja hová nem,de ha az van amit mondott,akkor bizony műtét,és nem a portás fogja csinálni. Most egy kicsit fusztrált lettem. Azért remélem van annyi mákom,hogy nem jön be amit első körben mondtak!
Húúú de szarul érzem magam!
Még nem, de majd kiművelem magam ez ügyben is
te tudod hogy mit hova kell dugni meg mit kell állítani
Én még nem de tervbe van véve a dolog.
sziasztok.valaki csinált már karbiszinkront ilyen megoldással.