ábrus ma ha hazaértem, akkor lehet nekiugrok a motornak, megnézem amiket mondtál, bár a felét nem értem, de azért megnézem, meg akkor fel is hívlak, ha már arra járok persze csak ha nembaj
Ááá sanyi, csak paráztatnak az orvosok, don't worry. Pattanj fel a frézire, és húzd el a csíkot pár napra, attól gyógyulsz igazán...meg a kutya nyáltól
Basszus! Lehet hogy jól ráb@sztam,és nem kell nekem sehová menni egy darabig,se motorral,sem gyalog,se semmivel. Most jöttem meg a dokitól,aki mellesleg nagyon jó barátom,és beutalt a Traumára(ott is az egyik haverja fog megnézni),mert nagy valószínűsége annak, hogy letört valami a csípőmben. Ugyanis még mindig mankó van,meg az a kurva fájdalom. Holnap délelőtt megyek ultrahangra,meg a tököm tudja hová nem,de ha az van amit mondott,akkor bizony műtét,és nem a portás fogja csinálni. Most egy kicsit fusztrált lettem. Azért remélem van annyi mákom,hogy nem jön be amit első körben mondtak!
Húúú de szarul érzem magam!
volt itt egy sokáig hirdetve arany-szürke festéssel asszem 470-ért, az nagyon teccett